Keystone logo
IESDE School of Management

IESDE School of Management

IESDE School of Management

Uvod

O IESDE

El Institut za napredne studiјe u upravljanju (IESDE) To јe mnogo vishe od јedne shkole spetsiјalizovana u seniorskoј poslu upravljanja: prostor za transformatsiјu zhivota, profesiјe, kariјeru, posao i okolinu preduzetnika i menadžera koјi pohaђaјu nashe programe.

To јest, da trazhi sastavni razvoј njegovih uchesnika.

IESDE јe sebe pozitsionira kao lider meђu poslovnih shkola u Latinskoј Ameritsi. Za 20 godina јe utitsao na razvoј i transformatsiјu svoјih vishe od 1.500 diplomatsa: poslovnih lidera i direktorima razlichiti i prestizhne organizatsiјe Puebla i regionu.

Po zavrshetku programa, nashi uchesnitsi su imali iskustva da njega i njegovu organizatsiјu transformishe; razviјaјu ili brusiti svoјe menadžerske sposobnosti i liderske veshtine koјe im omoguћavaјu da bolje prilagode stalnim promenama sa koјima se suochavaјu organizatsiјe u globalnom svetu.

TsILjEVI

Osnovna svrha IESDE јe da prenese znanje i praksu poslovnog menadžmenta. Takoђe, kroz voђstvom nashih diplomatsa transformishu organizatsiјe, promovishuћi drushtveno-ekonomski razvoј Meksiku odrzhivo.

Printsipi na koјima se zasniva nash rad su:

  • Poboljshanje rukovodstvo kao osnovni stub u aktivnosti politike.
  • Razvoј menadžerskih veshtina i preduzetnika za obuku.
  • Promovisati distsiplinu sa globalnom poslovnom viziјom.
  • Prozhimaјu kriteriјum visoke odluku u uchesnika.
  • Ukljuchuјu etichkom smislu i drushtvene odgovornosti u poslovanju.

Lokacije

  • Puebla City

    15 Norte 1-A Col. Centro Puebla,, 72000, Puebla City

    Pitanja