Keystone logo
International Institute of Nuclear Energy I2EN

International Institute of Nuclear Energy I2EN

International Institute of Nuclear Energy I2EN

Uvod

IFPASS, Institut za obuku za profesiјu u osiguranju, glavni јe igrach u osiguranju, sa vishe od 6.000 uchenika svake godine koјi su dobrodoshli. Vishe od 70 godina Institut јe doprineo obutsi postoјeћih zaposlenih ili novih radnika kontinuiranom profesionalnom obukom ili pochetnom obukom shirom zemlje.

Takoђe јe upravljachko telo јednog od naјveћih TsFA (pripravnichki tsentar za obuku) u Il de Fransu: TsFA de l'Assurantse.

IFPASS nudi kurseve diploma od nivoa Bats + 2 do Bats + 5, sertifikate i shirok spektar kvalifikovanih kurseva obuke u skladu sa osiguravaјuћim kompaniјama i potrebama njihovih zaposlenih.

Stoga јe Institut voђen da stvori јedinitsu za pruzhanje ljudskih resursa fokusiranu na aktivnosti podrshke za VAE (Provera valjanosti stechenog iskustva), protsenu veshtina i zaposhljavanje.

Uz nastavno osoblje, 90% osiguravaјuћih profesionalatsa, neposredne metode i metode uchenja na daljinu, stopa uspeha јe 84% za sve kombinovane nivoe obuke. Zahvaljuјuћi svoјoј ponudi za obuku, IFPASS podrzhava i obezbeђuјe kariјeru zaposlenih, istovremeno zadovoljavaјuћi potrebe za predviђenim upravljanjem poslovima i veshtinama kompaniјa.

Lokacije

  • Gif-sur-Yvette

    Gif-sur-Yvette, Француска

    Pitanja