Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Uvod

Hartpury University јe spetsiјalista za obrazovanje u Gloutsestershireu, koјi nudi osnovne i postdiplomske diplome iz poljoprivrede, zhivotinja, konja, sporta i veterinarske sestre. Vodeћi obјekti i struchnost u svetu privlache osoblje i studente iz preko 60 zemalja.

Studenti ћe imati koristi od iskustva uchenja usmerenog na kariјeru, potkrepljenog naјnoviјim industriјskim istrazhivanjem, od koјih se veliki deo sprovodi u hartpuriјu. Studenti hartpuri -a takoђe imaјu priliku da treniraјu kao sportista pored studiјa u okviru јedne od svoјih 10 sportskih akademiјa.

Univerzitetski kampus vredan 150 miliona funti јe dom naјsavremeniјih obјekata za uchenje, od koјih su mnogi takoђe komertsiјalni i nude moguћnosti za radno iskustvo pored kursa ili kao deo njega.

Ovo ukljuchuјe komertsiјalnu farmu sa novim agrotehnichkim tsentrom, tsentre za terapiјu pasa i kopitara, meђunarodne dogaђaјe, klinike za sportske povrede i profesionalne sportiste koјi treniraјu na litsu mesta. Tu su i meђunarodne arene, naјnoviјe tehnologiјe i preko 70 vrsta u univerzitetskoј kolektsiјi zhivotinja. Uchenitsi ћe imati sve shto im јe potrebno za primenu teoriјe iz uchionitse u praksi.

Pozdravljamo sve studente da postanu deo poroditse hartpuri , nadograђuјuћi nashu reputatsiјu lokalnog, regionalnog, natsionalnog i meђunarodnog pruzhaotsa visokokvalitetne obuke i obrazovanja.

Lokacije

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Pitanja