Keystone logo
Harbour Space University

Harbour Space University

Harbour Space University

Uvod

Харбоур.Спаце Университи

Харбоур.Спаце постоји само за једну сврху: да помогне младим појединцима да стекну знање како би напредовали до испуњених и смислених каријера. Младост није на продају. Зато ми предајемо веома релевантне курсеве који су прилагодљиви у стварном свету који студентима дају предност чак и пре дипломирања. Славимо наш људски приступ неговањем тимског рада, интердисциплинарности, емпатије и радозналости у окружењу малог разреда.

Нудимо прогресивне основне, дипломске и мастер програме, где проблеми из стварног света заузимају централно место у учионици. Наши часови се одржавају у тронедељним интензивним спринтовима током целе године, нудећи више учења за мање времена по флексибилном и прилагодљивом распореду. Ово нас чини једним од најиновативнијих универзитета нашег доба у учионици.

Са кампусима у Барселони и Бангкоку , Харбоур.Спаце има за циљ да негује и убрзава таленте, уз подршку најуспешнијих људи у предметима које предајемо. Наши руководиоци програма континуирано испитују наставни план и програм како би осигурали да се ученици фокусирају на корисне предмете у реалном времену.

Кампуси Харбоур.Спаце-а, иако се налазе у веома етаблираним градовима, представљају прави микрокосмос света који подржава студенте из преко 54 различите националности који представљају сваки кутак света.

Главни разлози за учење на Харбоур.Спаце

Креативне и техничке дисциплине будућности:

10 јединствених програма који се фокусирају на дигитални дизајн, податке, технологију и предузетништво.

Најбољи лидери у индустрији као професори:

75+ пионирских професионалаца из целог света вас ментори, усмеравају и припремају за послове сутрашњице.

Интердисциплинарно учење:

15 интензивних тронедељних модула, од којих су 5 изборни, који вам омогућавају да истражите нове дисциплине и развијете холистички скуп вештина.

Персонализовани приступ:

100+ курсева које можете изабрати и изградите јединствено образовно искуство усклађено са вашим личним и професионалним циљевима.

Ко треба да се пријављује?

Свако ко има страст за дизајн, податке, технологију или предузетништво је добродошао да се пријави. Ми смо глобална академска институција за сваку националност, пол и културну позадину. Верујемо да свака полетна и талентована млада особа има право на квалитетно образовање.

Не постоје две исте особе, али само заједно можемо постићи немогуће. Харбоур.Спаце је више од зграде или универзитета, то је идеја. Идеја је да ако поново замислимо образовање, можемо почети да поново замишљамо будућност и из тога можемо почети да постављамо темеље за иновативну промену која користи свима.

Академски партнери

Привредна комора Универзитета Тајланд (УТЦЦ)

Stipendije i finansiranje

Izjave studenata

Awards & Accreditations

ITsPTs zlatne medalje i shampioni Evrope

Univerzitet harbour.Spatse ostavio јe iza sebe ne samo Stanford veћ i gigante poput MIT-a, Kembridža ili Oksforda. Meђunarodno takmichenje u kolegiјalnom programiranju, ili ITsPTs, vrhunsko okupljanje kodera, dodelilo јe ovom tsentru u Barseloni privilegovano mesto meђu glavnim tehnoloshkim univerzitetima u svetu. U uzbudljivom sustizanju u poslednjem minutu, ekipa za otkrivanje takmichenja u Luksoru obezbedila јe јednu od zlatnih medalja (dodeljena za 4 prve pozitsiјe), chime јe postala i prva u Evropi i zapadnom svetu.

Lokacije

  • Barcelona

    Carrer de l’Escar 26

  • Bangkok

    Building 21, 126/1 Vibhavadee-Rangsit Road, DinDaeng, 10400, Bangkok

Pitanja