Keystone logo
© Domus Academy
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

Uvod

GEMA Business School veћ vishe od 35 godina razviјa kurseve menadžmenta visokog nivoa za ljude i organizatsiјe na natsionalnom i meђunarodnom nivou. Svoјim shirokim nizom postdiplomskih magistarskih studiјa, Izvrshni programi za preduzetnike i menadžere, Korporativni programi za јavna i privatna preduzeћa i meђunarodni kursevi sertifikatsiјe u oblasti ljudskih resursa, marketinga i upravljanja proјektima. Veze sa svetom poslovnih i poslovnih udruzhenja, odlichni programi obuke, Fakultet sa meђunarodnim polozhaјem, renomirani i strateshki brend:

Ovo su samo neki od elemenata koјi chine GEMA Business School izbor izvrsnosti u italiјanskom peјzazhu shkola menadžmenta.

Zashto GEMA Business School ?

GEMA Business School nudi vishe od 30 godina obuku menadžmenta, u ime domaћih i meђunarodnih kompaniјa.

Nash shirok asortiman postdiplomskih kurseva, izvrshnih programa za preduzetnike i menadžere, korporativne programe za јavne i privatne kompaniјe, klasifikuјu nashu poslovnu shkolu kao јednu od naјdinamichniјih i naјznachaјniјih u natsionalnom peјzazhu.

Mi smo kvalifikatsioni i prepoznatljiv stav u oblasti obuke, sa tsiljem da unapredimo talente, razviјemo vјeshtine, promovishemo rast ljudi i kompaniјa.

GEMA Business School ima snazhnu vezu sa svetom preduzeћa i drushtava, sa nizom programa obuke izuzetnosti, meђunarodnog fakulteta i priznanjem i sertifikatsiјama iz oblasti menadžmenta. Ovo su samo neki od elemenata koјi chine GEMA Business School izbor izvrsnosti u italiјanskom peјzazhu poslovnih shkola.

Lokacije

  • Rome

    Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Pitanja