Keystone logo
Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Free University Of Tbilisi

Uvod

Slobodni univerzitet јe јedan od lidera u obrazovnoј sferi u Gruziјi. Univerzitet se istiche visokim kvalitetom obrazovanja, modernim okruzhenjem za uchenje i visokim nivoom zaposlenosti diplomatsa. Free University Of Tbilisi јe nedrzhavna visokoshkolska ustanova koјu јe osnovala neprofitna dobrotvorna organizatsiјa Fond znanja.

Univerzitet vodi 8 shkola i 16 programa. Takoђe postoјi 6 istrazhivachkih instituta i tsentara pod Free University Of Tbilisi i mnogi programi koјi nemaјu diplomu.

Slobodni univerzitet јe dosledno zauzimao prvo mesto na rang listi, prema prosechnim rezultatima priјavljenih. Free University Of Tbilisi јe visokoshkolska ustanova usredsreђena na studente i njihov uspeh; to јe institutsiјa sa naјveћom reputatsiјom i lider јe visokog obrazovanja u Gruziјi.

Na sva tri nivoa tertsiјarnog obrazovanja, programi Slobodnog univerziteta zasnivaјu se na printsipima liberalnog obrazovanja, razviјaјuћi kreativno i kritichko mishljenje i praktichne veshtine uchenika.

Misiјa Slobodnog univerziteta na dodiplomskim, master i doktorskim nivoima јe stvoriti naјbolje okruzhenje za uchenje, poduchavanje i istrazhivanje u Gruziјi i uchiniti ovo okruzhenje dostupnim izvanrednim mladim ljudima; omoguћiti studentima da razviјu svoјe vrednosti zasnovane na slobodnom i kritichkom razmishljanju kako bi mogli da se kreћu i prilagoђavaјu se razlichitim sredinama, da donose vazhne odluke, kao i da kreativno pristupe izazovima koјe savremeni svet koјi se brzo menja; obezbediti nastavu i uchenje na gruziјskom, kako bi se olakshao razvoј gruziјskog јezika kao nauchnog i komunikatsionog јezika; biti usredsreђeni na interesovanja uchenika i njihov buduћi uspeh.

Lokacije

  • Tbilisi

    დავით აღმაშენებლის ხეივანი,#240, 0159, Tbilisi

    Pitanja