Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Uvod

Frankfurt Schoolfinansijskog& menadžmenta je AACSB, Ekuis i AMBA akreditovana poslovna škola pod vodstvom istraživanja, koja pokriva svaki aspekt poslovanja, menadžmenta, bankarstva i finansija. Impresivan portfolio usluga - u rasponu od studijskih kurseva do programa izvršnog obrazovanja, od istraživačkih projekata do konsultantskih - znači daFrankfurt School deluje kao savetnik, katalizator i obrazovni partner kompanijama i organizacijama, pojedincima koji kreću u nove karijere i iskusnim rukovodiocima. Kao centar intelektualne i praktične aktivnosti, poslovna škola formuliše rešenja za napredna rešenja za svetove poslovanja, finansija i menadžmenta, gde se dnevni red i pitanja neprestano menjaju.

Nudimo vrhunske kurseve i mogućnosti kontinuiranog obrazovanja u sedam različitih programskih odeljenja. Održavamo četiri specijalna istraživačka centra i vodimo brojne međunarodne konsultantske projekte Sve obrazovne, istraživačke i konsultantske aktivnosti fokusirane su na finansije i upravljanje. Pod finansijama podrazumevamo unakrsne funkcionalne finansijske aktivnosti u svim kompanijama koje se bave finansijskim upravljanjem. A pod menadžmentom mislimo na klasično korporativno rukovodstvo, gde menadžeri raspoređuju zaposlene i resurse na takav način da se ciljevi kompanije ispune što je moguće isplativije.

Frankfurt SchoolFinansijski& menadžment je nastao u finansijskom sektoru, ali danas naše usluge uživaju sve veću zahvalnost i u drugim poslovnim sektorima. U budućnosti ćemo nastaviti da proširujemo naše nacionalno i međunarodno umrežavanje sa poslovnom zajednicom.

Međunarodni programi

Današnji rukovodioci suočavaju se sa velikim izazovima na izuzetno raznovrsnim i dinamičnim tržištima, rastućom globalnom konkurencijom i sve samostalnijim kupcima i dobavljačima.

U tako složenom poslovnom okruženju organizacije koje opstaju su one koje imaju dobro razvijene strategije i visoko kvalifikovane menadžere. Izvršni obrazovni programi mogu pomoći rukovodiocima da izoštre svoje liderske i upravljačke veštine, pruže im priliku da uče iz najboljih praksi i uspostave mrežu vršnjaka sa nekim od najuspešnijih lidera i kompanija iz celog sveta.

Finansijski& menadžment ima 50 godina iskustva u obrazovanju rukovodilaca i zaposlenih.Frankfurt School Nudimo brojne programe izvršnog obrazovanja i druge prilagođene obuke, osmišljene da osiguraju da rukovodioci mogu da ispune zahteve današnjeg zahtevnog tržišta.

Naš portfelj

Naši obrazovni programi uključuju nastavu u učionici na licu mesta sa visoko kvalifikovanim i iskusnim fakultetom, samostalno učenje, obuku zasnovanu na vebu i podučavanje, kao i međunarodno priznate ispite i sertifikate.

Frankfurt SchoolNudi širok spektar predmetnih oblasti u bankarskim& finansijama, opštem upravljanju i liderstvu. Klijenti imaju koristi od stručnosti i nastavnog iskustva našeg skoro 3.000 pomoćnih fakulteta i stručnjaka, koji održavaju predavanja i obrazovne materijale na nemačkom, engleskom, francuskom, španskom i ruskom jeziku.

Pružamo izvršno obrazovanje na svim nivoima, od mlađih do viših rukovodilaca, uključujući izvršno obrazovanje na nivou odbora, u širokom spektru kompanija ili institucija iz finansija i drugih industrija.

Posebno u oblasti prilagođenih izvršnih obrazovnih programa,Frankfurt School nudi širok spektar usluga:

 • analiza potreba za obukom
 • prilagođeni dizajn obrazovnog programa
 • prilagođena izrada seminarskih materijala i studijskih knjiga
 • platforme za e-učenje i administracija programa obuke zasnovana na vebu u ime naših kupaca

Master programi

Kada ste postavili temelje za uspešnu karijeru sa diplomom, sledeći korak je da razvijete svoje znanje i izgradite svoje veštine. UFrankfurt School& menadžmentu finansija, možete se pridružiti master programu u bilo kojoj od sedam specijalističkih odeljenja - svaka vam nudi temeljnu pripremu za buduću lidersku ulogu; svaka vam omogućava da sistematski steknete tu vitalnu prednost nad konkurentima. Većina programa našeg magistra predaje se na engleskom jeziku, pomažući da se otvore vrata međunarodnoj karijeri.

Trebalo bi da se prijave zahtevni i intenzivni, visoko motivisani studenti koji su zainteresovani za učenje o ključnim aspektima finansija i bankarstva u kondenzovanom vremenskom periodu.

Izdvajamo

 • Predavanja i tutorijali na čelu sa stručnjacima iz industrije
 • Male diskusije
 • Posete finansijskim institucijama
 • Interakcija između učenika iz celog sveta
 • Team-building, društvene i sportske aktivnosti
 • Kulturni izlet u Hajdelberg (uključujući posetu njihovom čuvenom dvorcu)
 • Istraživanje nemačke hrane, pića i kulture (uključujući obilazak grada sa vodičem)

Akreditacije

Akreditacija EFMD EquisAkreditacija AMBAAkreditacija AACSB

Lokacije

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Немачка

  Pitanja