Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Uvod

Fanshawe College je veliki koledž koji se finansira javno smešten u Londonu, Ontario, Kanada - otprilike dva sata vožnje od Toronta i Nijagarinih vodopada. Postoji 21.000 redovnih studenata, uključujući više od 7.500 međunarodnih studenata iz više od 100 zemalja.

London, Ontario, Kanada

Grad London ima populaciju od oko 400.000, a preko 500.000 u gradskom području. To je domFanshawe College i zapadnog univerziteta. London ima neverovatne umetnosti, tržišta, pozorišta i noćni život. Poznat je kao „Šumski grad“ sa preko 200 parkova i u regionu okruženom najvećim slatkovodnim jezerima na svetu. London ima međunarodni aerodrom, a dostupan je i automobilom, Greihound Bus ili VIA vozom. Kanadska komisija za UNESKO odredila je London kao UNESKO grad muzike.

Programi

Fanshave nudi više od 200 akademskih programa, u rasponu od dvogodišnjih diploma i trogodišnjih naprednih diploma do postdiplomskih programa (godinu dana) i poštuje diplome (četiri godine).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP - engleski za akademske svrhe

Za studente koji bi prvo želeli da studiraju engleski jezik, Fanshave nudi EAP program (engleski za akademske svrhe). U programu EAP postoji deset nivoa, koji rade osam nedelja odjednom. Dostupan je test slobodne prakse, tako da studenti mogu proceniti koji nivo ima najviše smisla.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshava Grads dobiti posao

Prema najnovijim rezultatima istraživanja KPI (Ključni pokazatelji učinka), diplomirana stopa zaposlenosti Fanshave-a od 87.6% premašuje provincijski prosek za dva procenta. Kada su anketirani šest meseci nakon diplomiranja, 80.2% Fanshave alumni izveštava da je zadovoljno svojim fakultetskim obrazovanjem - a 94.2% poslodavaca je zadovoljno veštinama i doprinosima diplomaca Fanshave.

Dodaci

Svi redovni studenti u londonskom kampusu Okford Street dobijaju puno radno vreme LTC autobusku propusnicu, članstvo u Studentskom vellness centru i zdravstveno i stomatološko pokrivanje kroz Morcare. U Fanshavu postoji mnogo klubova i sportskih timova - za igrače i za fanove!

Prijem

Pogledaјte nashe uslove za priјem ovde: href="https://vvv.fanshavets.tsa/international/nev-applitsants/programs-international-students

Fanshave Tsares

Fanshave nudi paket usluga dolaska pod nazivom Fanshave Tsares za sve nove meђunarodne studente. Fanshave Tsares ukljuchuјe:

 • Aerodromska pozdravna sluzhba koјu vode studenti ambasadori;
 • Usluga prevoza od aerodroma Pearson u Torontu do Londona, Ontario;
 • Obezbeђen smeshtaј za dve noћi (po potrebi);
 • Pomoћ u pronalazhenju stana i otvaranju bankovnog rachuna (ako јe potrebno).

Takoђe, kao deo programa Fanshave Tsares, Meђunarodni tsentar svakog semestra odrzhava sesiјu dobrodoshlitse kako biste se upoznali sa koledžom i njegovim uslugama, kao i da bi vas povezali sa drugim meђunarodnim studentima.

Stipendije i finansiranje

Fanshave svake godine nudi 5 miliona dolara stipendija, nagrada i stipendija. Postoje mogućnosti isključivo za međunarodne studente, kao što su ulazne stipendije.

href=" https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

 • London

  London Campus 1001 Fanshawe College Blvd. London, ON N5Y 5R6 Canada, , London

 • Simcoe

  Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

  • Woodstock

   Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

   • Clinton

    169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

    • Kincardine

     Kincardine, Канада

     • Saint Thomas

      Saint Thomas, Канада

      • Toronto

       Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

       Pitanja