Keystone logo
ESUMER University Institution

ESUMER University Institution

ESUMER University Institution

Uvod

Esumer-ov pedagoshki model rezultat јe kolektivne izgradnje uz ucheshћe akademske zaјednitse, posebno nastavnika, studenata i diplomatsa, i uz metodoloshku podrshku meђunarodnih struchnjaka.

ESUMER University Institution ima za tsilj da ochuva, razviјa i promovishe znanje u ekonomsko-administrativnim oblastima, kroz istrazhivachke, nastavne i proshirivachke aktivnosti, koјe se sprovode u dodiplomskim i postdiplomskim programima visokog obrazovanja, usmerene na razviјanje veshtina. ljudski resursi i profesionaltsi ljudi, u nauchnom, humanistichkom, radnom i perspektivnom polju, sa integralnim karakterom da deluјu u protsesu globalizatsiјe i budu akteri koјi se zalazhu za ochuvanje zhivotne sredine, proaktivno prisvaјaјuћi svoјu odgovornost pred proizvodnim sektorom i drushtvo.

Institutsiјa usmerava svoјe napore ka svoјoј konsolidatsiјi kao sredishta ekonomsko-administrativne kulture koјe po svoјoј prirodi ima posebnu odgovornost prema drushtvu, koјem duguјe i koјa ћe u svoјoј aktivnosti biti pazhljiva na obrastse i zahteve koјi proizilaze iz polja znanja . povezano sa ekonomsko-administrativnim distsiplinama, bavljenje potragom za novim problemima i njihovim reshavanjem, sa visokim humanistichkim smislom i u okviru univerzalne kontseptsiјe.

Lokacije

Lokacije
  • Medellín

    Calle 76,80-126, 050041, Medellín

    Pitanja