Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Uvod

ЕСДЕСИГН је прва школа интернетског дизајна, место окупљања на коме километри, дани или сати нису битни. То је школа без врата, са хиљаду прозора у свет, који повезује лични импулс са глобалном и друштвеном посвећеношћу. То је познавање трендова и претварање идеја и пројеката у стварност. ЕСДЕСИГН доживљава свет дизајна са 360 визија.

Са потпуно флексибилним мајсторима на мрежи, наш дидактички предлог комбинује заједнички рад са наставом, путем мрежних видеоконференција у реалном времену и одложених простора за комуникацију.

Не заборављајући никада пословну визију, од почетка пројекта до краја, урањамо у процес стварања, схватајући дизајн као алат који нуди решење стварног и тренутног проблема.

Са овом визијом одлучили смо се за стварање 7 области мајстора дизајна: Комуникација, Простори, Графика и Уређивање, Интеракција, Менаџмент, Мода и Производ. Годишње се више од 1.000 ученика одлучи да тренира са ЕСДЕСИГН-ом.

ЕСДЕСИГН је део Планета Формацион и Универсидадес, одељења за обуку Групо Планета. Међународна мрежа високог образовања која има двадесет и пет образовних институција у Шпанији, Андори, Француској, Италији, Северној Африци, Сједињеним Државама и Колумбији. Сваке године преко њених пословних школа, универзитета, специјализованих виших школа и центара за стручно образовање и континуирану обуку обучава се више од 100.000 ученика из 114 различитих националности.

Statistika

Svake godine vishe od 100.000 uchenika iz 114 razlichitih natsionalnosti obuchava se preko poslovnih shkola, univerziteta, spetsiјalizovanih vishih shkola i tsentara za struchnu i stalnu obuku.

    Lokacije

    • Barcelona

      Barcelona, Шпанија

      Pitanja