Keystone logo
ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

Uvod

Osnovana 1987. godine u okviru Katoličkog univerziteta u Lionu (UClI) ESDES (Škola za socijalni i ekonomski razvoj) je post-diplomatska škola menadžmenta, član Conference des Grandes Ecoles. ESDES je angažovan u procesu međunarodne akreditacije sa EPAS i AACSB.

Njegov poziv je da obučava menadžere i preduzetnike, sposobne da stvore i upravljaju održivim upravljanjem za rast odgovorne ekonomije. Kolektivni učinak, državljanstvo i otvorenost su vrednosti koje sprovodi ESDES.

<img class ="inserted-image image-element img-responsive" naslov ="IMG_140" src ="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/161141_IMG_140.jpg" alt =" IMG_140"Podaci-json ="{"author":""," author_url":" "," izvor":""}"/>

3 programa:

  • Magistar menadžmenta (PGE) za 5 godina
  • Diploma iz biznisa u 3 godine francuski 3& engleski 1 track.
  • Magistar menadžmenta u 2 godine francuskog 3& engleski 4 staza.
  • Obuka za DSCG diplomu

Nalazi se u srcu Liona, ESDES studenti uživaju potpuno novi kampus, dele sa 5 drugih fakulteta UCli. Lion je poznat kao jedan od najboljih gradova u Francuskoj za studiranje i rad.

Ključne brojke

1.400 studenata, 50 stalnih fakulteta, uključujući 35 nastavnika-istraživača i 160 profesionalaca uključenih u nastavni plan i program.

58728_endofintro.png

Lokacije

  • Lyon

    ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France, , Lyon

Pitanja