Keystone logo
Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Uvod

Dialogo Brazil јe јedna od prvih shkola obrazovnog razmene u Brazil. Osnovan 1989. godine u Salvador da Bahia, To јe referentsa u nastavi i obutsi akulturatsiјe portugalski za strantse. Tailor made programe za poјedintse, kompaniјe, univerziteti i institutsiјe shirom sveta. To јe 26 godina iskustva i kvaliteta u nastavi portugalski i brazilske kulture. Shkola se nalazi na 3. naјbolja plazha na svetu, Porto da Barra Beatsh, U Barra susedstvu, izabran јe 2007. godine britanski list The Guardian.

Sastoјi se od velikog i lepog 2 prichanje kuћi sa: - Nine klimatizovanim uchionitsama dobili uz-Sound- audio opreme - kuhinja za gastronomiјu klase - Saloom za Samba ples, tsapoeira i јoga klasa - Veliki otvorenom zelene povrshine za Tshating i pushenje - Besplatan internet i Vi-Fi, kafa i chaј

Metodologiјa Dialogo kurseva Naјјachi karakteristika programa DIALOGO Brazila јe dosta govora na treningu u uchionitsi, kao i integratsiјu kulturnih aktivnosti, sledeћe printsipe komunikativnom pristupu u interkulturalnom i nastavi stranih јezika. Nastava se odviјa na portugalski i oni su pazhljivo pripremljene za svaki nivo. Na lep nachin, igre, muziku, video zapise i druga nastavna sredstva se koriste da razviјu veshtine u slushanja i govora, koјi pripremaјu studente za obavljanje razlichitih poslova u stvarnim zhivotnim situatsiјama.

Shkola јe razvila nastavne module za sve nivoe: "Falo Portugalski I, II i III". Ovi moduli pokrivaјu situatsiјe, gramatichke strukture i vokabular neophodne za strantsa koјi јe u Brazilu.

Zashto Salvador da Bahia? Salvador јe takoђe poznat kao glavnom gradu Brazila sreћe zbog svoјih bezbroј popularnim otvorenom stranaka, ukljuchuјuћi i njenog ulichnog karnevala. Grad ima naјveћi karneval u svetu. Prvi koloniјalni kapital Brazila, grad јe јedna od naјstariјih u Ameritsi.

Lokacije

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Programi

    Institucija takođe nudi:

    Pitanja