Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

Uvod

CIES nudi rešenja zasnovana na istraživanjima i vrhunskim akademskim& izvršnim obrazovnim programima za sportski svet

CIES - International Centre for Sports Studies, je nezavisni studijski centar koji se nalazi u Neuchatelu, Švajcarska. Nastala je 1995. godine kao temelj između Federacije Internationale de Football Association (FIFA), Univerziteta u Neuchatelu, grada i države Neuchatel.

Koristeći multidisciplinarni pristup CIES pruža istraživanje, obrazovanje na najvišem nivou i konsultantske usluge svetu sporta u cilju prevazilaženja složenosti sporta u današnjem društvu i poboljšanja načina na koji se njime upravlja i upravlja u svim sportovima.

Kao međunarodni centar, CIES održava kvalifikovano i raznoliko osoblje i kontinuirano proširuje partnerstva sa pojedincima, univerzitetima i sportskim organizacijama širom sveta.

Naša misija

CIES podstiče kontinuirani napredak i održivi razvoj u upravljanju sportom širom sveta tako što u potpunosti koristi svoju međunarodnu mrežu partnera. Aktivno promovišemo stalnu razmenu znanja i iskustava svih naših istraživačkih i obrazovnih partnera. CIES je mesto gde akademska istraživanja zadovoljavaju praktično upravljanje, što rezultira rešenjima zasnovanim na istraživanjima koja se mogu prilagoditi lokalnim potrebama i zahtevima.

Lokacije

 • Neuchâtel

  International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1, 2000, Neuchâtel

 • Leicester

  Leicester, Уједињено Краљевство

  • Milan

   Milan, Италија

   Pitanja