Keystone logo
© Capitol Technology University
Capitol Technology University

Capitol Technology University

Capitol Technology University

Uvod

Capitol Technology University је стратешки лоциран недалеко од Вашингтона. Основан 1927. године, Capitol Tech је фокусиран на обезбеђивање академских програма за будућу радну снагу који доводе до успеха у глобалној заједници која се развија. Институција фокусирана на СТЕМ, ми смо страствени у изградњи партнерстава са националним и међународним компанијама и непрофитним организацијама које пружају утицај на будући развој технологије. Наши факултети су искусни, стручни практичари у својим областима. Предавачи Capitol Tech а доносе своје искуство из стварног света у учионицу, пружајући нашим студентима свеобухватно разумевање како да своје учење примене на будуће запослење.

Програм Мастер оф Сциенце ин Цомпутер Сциенце пружа студентима прилику да се повежу са факултетом и вршњацима који су страствени у растућој области информатике. Студенти ће имати прилику да се фокусирају на једну од три области: Софтверско инжењерство – Софтверско инжењерство је разноврсно поље са мноштвом могућности у различитим секторима.

Потреба за софтверским инжењерима је свеприсутна, од етаблираних технолошких гиганата попут Гоогле-а и Мицрософт-а до ометајућих стартапа, непрофитних организација и владе. Овај степен вас оспособљава са разноврсним скупом вештина које се могу применити на било коју индустрију, дајући вам слободу да изаберете свој пут у каријери. Сајбер безбедност – Динамична природа области сајбер безбедности значи да увек постоји нешто ново за учење. Сајбер претње непрестано еволуирају, а нове технологије као што су вештачка интелигенција, квантно рачунарство и блокчејн представљају нове изазове и могућности за сајбер безбедност.

Ова стална еволуција чини сајбер безбедност узбудљивим пољем за доживотне ученике и оне који успевају у решавању сложених проблема. Вештачка интелигенција – Како се технологија развија, вештачка интелигенција увелико побољшава начин на који људи комуницирају са машинама. Од аутономије до напретка, машинско учење вештачке интелигенције омогућава да технологија еволуира на начин на који никада нисмо ни замислили, а потребни су образовани професионалци да усмере овај напредак на етички и смислен начин.

Зашто Capitol Tech

Capitol Technology University је део цевовода богатог послом који снабдева људски капитал технолошки најнапреднијим америчким владиним агенцијама и њиховим ланцима снабдевања у приватном сектору.

Док се многи дипломирани студенти боре да пронађу смислен посао са својим дипломама, Capitol Tech пружа лансирну платформу за бољи живот. То је зато што смо ласерски фокусирани на СТЕМ каријере и дајемо студентима практично искуство из стварног света које им је потребно да уђу на данашње тржиште рада у области технологије.

Мисија

Мисија Capitol Technology University је да образује појединце за професионалне могућности у инжењерству, рачунарству и информационим наукама и бизнису. Пружамо релевантна искуства учења која воде ка успеху у глобалној заједници која се развија.

Визија

У 2025. години, према Изјави о мисији, Capitol Technology University ће бити виђен од стране својих бирача и јавности као:

 • Високошколска установа фокусирана на СТЕМ, пружа додипломске и постдипломске дипломе из инжењерства, информационих наука и технолошког лидерства, која има флексибилност и могућности за раст, и која прилагођава понуду новим потребама радне снаге.
 • Пружалац практичног учења релевантног за каријеру које се спроводи у интердисциплинарном и интерактивном окружењу, где професори и особље подржавају постигнућа и успех ученика.
 • Универзитет који пружа програме сличног изузетног квалитета кроз директне и виртуелне учионице, и друге облике и мешавине наставних метода које су у складу са потребама учења наших студената.
 • Организација са факултетом и руководством који стимулишу и спроводе нове наставне планове и програме, истраживачке и предузетничке активности за професије којима служимо, а које користе разноликој заједници ученика.
 • Организација која је уско повезана са својим локалним, регионалним и националним партнерима у пословању, влади, непрофитним организацијама и професијама које пружају утицај на будући развој технологије и политике.
 • Организација која ангажује глобалну заједницу, кроз образовање међународних студената, координацију са едукаторима и подршку мултинационалним професионалним удружењима.
 • Универзитет који развија дипломце са вештинама комуникације, анализе и критичког мишљења које им омогућавају да буду успешни у глобалном окружењу и да наставе доживотно учење као технички професионалци, лидери и иноватори.
 • Универзитет који припрема дипломце за посао и каријеру, и који служи широј сврси образовања да се бави националним политикама заснованим на потребама кроз научно разматрање.
 • Организација одговарајуће величине за квалитетно образовање и финансијску одрживост, са одрживом имовином за наставно особље и особље како би се обезбедило СТЕМ образовање најбоље вредности.

Вредности

Основне вредности су карактеристике које прихватамо у заједничком раду на испуњавању мисије и остварењу визије институције.

 • Квалитет - увек тежи ка сталном побољшању
 • Раст – ширење и мењање како би се задовољиле нове потребе друштва
 • Лидерство – нуди креативно, подржавајуће и заједничко вођство
 • Баланс – одржавање равнотеже између конкурентских потреба
 • Интегритет – бити поштен, етичан и отворен
 • Тимски рад – улагање колективних напора за подршку студентима и особљу
 • Комуникације – пружање благовремених и корисних информација
 • Флексибилност – откривање и искориштавање могућности
 • Безбедност – одржавање свести и спречавање незгода и претњи

Karakteristike kampusa

Capitol Technology University poziva vas i vashu poroditsu da posetite nash kampus u predgraђu u Lorelu, Merilend, u blizini Vashingtona, DTs, i Baltimora, MD. Uverite se iz prve ruke u nashu priјateljsku atmosferu, odlichne akademske programe, mala odeljenja, naјsavremeniјe laboratoriјe i resurse i udobne rezidentsiјalne sale.

  Prijem

  Korak 1: Poshaljite priјavu

  Meђunarodni prvi brutsoshi i studenti na transferu mogu koristiti Zaјednichku priјavu ili nashu diplomsku priјavu za meђunarodne studente. Postoјi taksa za priјavu od 50 dolara.

  Korak 2: Poshaljite dokaz o poznavanju engleskog јezika

  Svi govornitsi engleskog јezika koјima niјe maternji јezik moraјu pokazati zadovoljavaјuћi nivo znanja engleskog јezika. Prihvatljive su sledeћe optsiјe: Test engleskog kao stranog јezika (TOEFL) minimalni rezultat 80 (na internetu)/550 (na papiru); Meђunarodni test engleskog јezika (IELTS) minimalni ukupni rezultat od 6,5 i niјedan poјedinachni rezultat manji od 6,0 Duolingo minimalni rezultat od 115; Meђunarodni ESOL B2 ispit LanguageTsert-a sa svim rezultatima od 39 ili vishe (pisanje, chitanje, slushanje i govor) SAT minimalni rezultat za chitanje i pisanje zasnovan na dokazima od 520; Dokazi koјi pokazuјu uspeshan zavrshetak (Ts ili vishe) engleskog sastava na akreditovanom univerzitetu ili koledžu u Sјedinjenim Drzhavama.

  Korak 3: Poshaljite zvanichne transkripte

  Poshaljite transkripte vashih osnovnih studiјa u Tsapitol. Zvanichan, potpisan transkript mora biti poslat direktno iz vashe shkole(e) u priјemnu kantselariјu. Ako ste pohaђali vishe od јedne institutsiјe, treba dostaviti samo one transkripte sa zavrshenom diplomom.

  Ili neka vashe transkripte poshalju elektronskim putem na Master's Admissions na Capitol Tech .

  Za one kandidate koјi su pohaђali koledž i/ili univerzitet nakon srednje shkole van Sјedinjenih Drzhava, vasha akademska evidentsiјa mora biti protsenjena od strane chlana organizatsiјe Natsionalne asotsiјatsiјe usluga za protsenu akreditiva (NATsES). Bez obzira na drzhavljanstvo, јezik ili matichnu zemlju, vashu akademsku evidentsiјu mora da protseni chlan NATsES organizatsiјe. Kada birate tip evaluatsiјe, obavezno izaberite Evaluatsiјa kurs po kurs.

  Kako se priјaviti

  Napishite svoј eseј za priјavu pre nego shto zapochnete priјavu za priјem, ne mozhete se priјaviti bez eseјa.

  Priјavite se za doktorsku diplomu na Capitol Tech u putem obrastsa za priјavu na mrezhi

  U okviru aplikatsiјe mozhete prilozhiti i eseј i zhivotopis.

  Potrebne su 2 preporuke koјe se shalju automatski iz aplikatsiјe. Mozhete pristupiti obrastsu za preporuku da biste ga poslali direktno svoјim preporuchiotsima. Obrazats se mora vratiti na [email protected]

  Da biste dovrshili priјavu, podnesite bespovratnu naknadu od 100 USD.

  *EdAssist partneri poshaljite e-poruku o priјemu doktorskih studiјa na Capitol Tech PRE plaћanja naknade za priјavu.

  Molimo da zvanichne transkripte poshaljete direktno na Capitol Technology University .

  Mogu se poslati elektronski putem e-poshte na priјem doktorskih studiјa na Capitol Tech (pozheljan metod za osetljivost na vreme)

  • Ili se mogu poslati poshtom na:
  • Kantselariјa za priјem
  • 11301 Springfield Road
  • Laurel, MD 20708

  *Imaјte na umu: Ako јe vasha diploma zavrshena izvan SAD-a, svoјu akademsku evidentsiјu mora protsiјeniti nezavisna agentsiјa za akreditatsiјu. Spisak agentsiјa mozhete pronaћi na https://vvv.natses.org/members. Kada birate tip evaluatsiјe, obavezno izaberite Evaluatsiјa kurs po kurs.

  *Otsene se moraјu dostaviti direktno od agentsiјe za otsenjivanje da bi se smatrale sluzhbenim.

  Za diplomu iz saјber bezbednosti јe potreban industriјski sertifikat kao shto јe TsISSP, GSE, TsGEIT ili TsISM. Ako imate dodatnih pitanja o zahtevu za sertifikatsiјu, poshaljite e-poruku za priјem doktorskih studiјa na Capitol Tech .

  Kada se vash faјl zavrshi, biћe prosleђen priјemnoј komisiјi na pregled.

  Ukljuchite bespovratnu naknadu za priјavu od 100 USD.

  Kontaktiraјte koledž ili univerzitet na koјem ste stekli diplomu i neka se zvanichni zapechaћeni transkript poshalje direktno na:

  • Kantselariјa za priјem diplomatsa
  • Capitol Technology University
  • 11301 Springfield Road, Laurel, MD 20708.

  Za one kandidate koјi su pohaђali koledž i/ili univerzitet nakon srednje shkole van Sјedinjenih Drzhava, vasha akademska evidentsiјa mora biti protsenjena od strane chlana organizatsiјe Natsionalne asotsiјatsiјe usluga za protsenu akreditiva (NATsES). Bez obzira na drzhavljanstvo, јezik ili matichnu zemlju, vashu akademsku evidentsiјu mora da protseni chlan NATsES organizatsiјe. Kada birate tip evaluatsiјe, obavezno izaberite Evaluatsiјa kurs po kurs.

  Za diplomu iz saјber bezbednosti јe potreban industriјski sertifikat. TsISSP, GSE, TsGEIT ili TsISM ћe se kvalifikovati. Drugi se takoђe mogu kvalifikovati. Ako imate dodatnih pitanja o zahtevu za sertifikatsiјu, poshaljite e-poruku za priјem doktorskih studiјa na Capitol Tech .

  Imaјte svoј trenutni zhivotopis u Mitsrosoft Vord-u ili PDF-u putem e-poshte za priјem doktorskih studiјa na Capitol Tech . Uverite se da ime datoteke sadrzhi vashe ime i prezime i stavite svoј zhivotopis za upis u diplomski rad u naslovu.

  Preuzmite obrazats preporuke sa stranitse za priјem na portalu miTsapitol i poshaljite 2 obrastsa preporuke na gornju adresu.

  Kada se vash faјl zavrshi, biћe prosleђen priјemnoј komisiјi na pregled.

  Lokacije

  • Laurel

   Springfield Road, 11301, 20708, Laurel

  Pitanja