Keystone logo
Вијетнам

Najbolji univerziteti za Master Programi u Вијетнам 2024

Broj institucija: 26
  • Hanoi, Вијетнам

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Ton Duc Thang University је јавни универзитет који делује у оквиру Вијетнамске опште конфедерације рада, основане 24. септембра 1997.

  • Nha Trang, Вијетнам

  Добродошли на Nha Trang University (НТУ) који се налази у наводно најлепшем приморском граду у Вијетнаму. Nha Trang University је један од 50 јавних универзитета у Вијетнаму са више од 50 година историје и развоја.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Hoa Sen University одавно је препознат као проактивна и паметна приватна високошколска установа, која друштву пружа појединце који су у потпуности опремљени интелектуалним и моралним стандардима, богато животно искуство, добро дефинисану професионалну оријентацију и посвећену амбицију. Дипломци који пролазе кроз програме обуке на Hoa Sen University цене се због њихове професионалне ефикасности и друштвено утицајних људских врлина.

  • Sơn La, Вијетнам

  Универзитет Таи Бац основан је одлуком премијера бр. 39/2001 / КД-ТТГ од 23. марта 2001. године, на основу Северозападног колеџа за образовање, претходница је била Средња школа за образовање. Тајландска Мео аутономна регија основана је 1960.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Универзитет за транспорт Хо Цхи Минх, који је директно под Министарством саобраћаја, највећи је мултидисциплинарни универзитет за обуку у транспортном сектору на југу Вијетнама. Универзитет за транспорт у Хо Цхи Минху одговоран је за обуку људских ресурса у транспортном сектору, и то поморском, друмском, унутрашњем пловном путу и железници.

  • Thanh Hóa, Вијетнам

  Дана 24. септембра 1997. године, премијер је донео Одлуку бр. 797 / КЂ-ТТг о оснивању Универзитета Hong Duc University (ХДУ) спајањем три високошколске установе: Висока школа за образовање, Висока школа за економију и технику и Тханх Хоа Медицински колеџ (претходно познат по преко 40 година експеримента обуке). ХДУ је био први од вијетнамског образовног система који је изграђен по новом моделу: јавној, мултидисциплинарној институцији која делује под јурисдикцијом Народног одбора провинције Тханх Хоа и под надзором Министарства образовања и обуке.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Добродошли на Универзитет науке, један од шест цењених чланова Вијетнамског националног универзитетског система у Хо Ши Мину. Историја нашег универзитета започела је 1941. године оснивањем Индоцхина Цоллеге оф Сциенце, који је потом постао Факултетски универзитет за науку у Саигону 1956. године. Сарадњом са Леттерским факултетом, наша институција је 1977. године преименована у Университи Хоцхиминх Цити.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Смештен у срцу индустријског подручја, универзитет је више од пола века школа за учење, истраживање и образовање у Хо Ши Мину. Основан 1962. године као Одбор за техничко образовање са пет инжењерских дисциплина, Ho Chi Minh City University of Technology and Education се изузетно променио у мултидисциплинарни универзитет.

  • Vũng Tàu, Вијетнам

  Универзитет Ба Риа - Вунг Тау налази се у приморском граду Вунг Тау, провинцији Ба Риа - Вунг Тау, која је капија Источног мора провинција на југоистоку и центар економије, финансија, културе, туризма, транспорта и образовање на југоистоку и погодна веза са Хо Ши Мином и другим околним провинцијама копненим, ваздушним, пловним и железничким путем. Поседујући бројне прелепе плаже и добро опремљену инфраструктуру, град Вунг Тау је познато туристичко одредиште на југу и логистичко подручје вијетнамске нафтне и гасне индустрије. Универзитет Ба Риа - Вунг Тау је једини универзитет у граду Вунг Тау, који је установа за обуку која пружа мултидисциплинарне људске ресурсе за провинцију Ба Риа - Вунг Тау, суседне провинције, као и целу земљу. BVU је такође научно истраживачки центар провинције Ба Риа - Вунг Тау, где су спроведени и примењени у друштву и производњи истраживачки пројекти о примени и преносу напредне науке и технологије.

  • Hanoi, Вијетнам

  University Of Transport And Communications (УТЦ) је највећи и најстарији технички државни универзитет у вијетнамском транспортном пољу.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Након 23 године оснивања и развоја, Trường Đại Học Quốc Tế Hồng Bàng постигао је мноштво поносних достигнућа. До сада Универзитет има 12 факултета са више од 41 специјализованих смерова (смерова) из готово свих важних области са великом социјалном потражњом.

  • Hanoi, Вијетнам

  Добродошли на Hanoi University Of Mining And Geology у Hanoi University Of Mining And Geology , водећу институцију у Вијетнаму за геологију, рударство, геодезију и картографију, истраживање и производњу нафте и гаса. Основан 1966. године, Hanoi University Of Mining And Geology обучио је скоро 80 хиљада инжењера, магистара и доктора наука. Многи од њих постали су високи лидери државе.

  • Ho Chi Minh City, Вијетнам

  Industrial University of Ho Chi Minh City у некада је био стручна школа Го Вап, коју су свештеници Дон Босцо основали 11. новембра 1956, у општини Ханх Тхонг, округ Го Вап, провинција Гиа Динх.

  • Hanoi, Вијетнам

  Универзитет за архитектуру основан је Одлуком Владиног савета бр. 181 / ЦП од 17. септембра 1969. Школа је под надзором Министарства грађевине и под државним је надзором Министарства образовања и обуке и територијалног административног управљања Народног одбора Ханоја.