Keystone logo
Сједињене Америчке Државе

Najbolji univerziteti za Master Programi u Сједињене Америчке Државе 2023

Broj institucija: 3988
  • New Orleans, Сједињене Америчке Државе

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wichita, Сједињене Америчке Државе

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Evanston, Сједињене Америчке Државе

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Fort Wayne, Сједињене Америчке Државе

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Orlando, Сједињене Америчке Државе

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • St. Louis, Сједињене Америчке Државе

  Univerzitet Saint Louis formirao je School of Science and Engineering 2022. godine kako bi bolje zadovoljio buduće potrebe studenata i fakulteta. Škola okuplja nauku, inženjerstvo i tehnologiju kako bi promovisala unakrsno funkcionalno, interdisciplinarno istraživanje i proučavanje. SLU je novoformirana škola obuhvata sledeće odeljenja: Aerospace and mašinstvo; Oliver L. parkovi Odeljenje za vazduhoplovstvo nauke; biomedicinski inženjering; hemija; civilni, Kompjuter i elektrotehnika; Computer Science; Zemlja i atmosferske nauke; i fizika. Studenti u SLU School of Science and Engineering dobijaju hands-on obrazovanje iz svetske klase, nagrađivanog fakulteta u svojim oblastima. Od trenutka kada stignu u kampus, studenti imaju pristup savetnicima osoblja, istraživačkim mentorima i brojnim uslugama podrške studentima - uključujući usluge karijere. Osnovan 1818. godine, Univerzitet Saint Louis jedna je od najstarijih i najprestižnijih katoličkih institucija u zemlji. Ukorenjen u jezuitskim vrednostima i njenoj pionirskoj istoriji kao prvi univerzitet zapadno od reke Mississippi, SLU nudi više od 13,500 studenti rigorozan, transformativno obrazovanje cele osobe. U srži raznovrsne zajednice naučnika Univerziteta je SLU usluga fokusirana misija, koja izaziva i priprema studente da svet bolje, više samo mesto. SLU se nalazi u Sent Luisu, Misuri. Grad je leglo inovacija i preduzetništva - sa popularnom mehanikom rangirajući Sent Luis, početni grad br. 1 u Americi - i SLU je u samom centru. Cortek Innovation Communiti, centar za poslovanje, inovacije i tehnologiju, kampus komšija i područje metroa dom je osam kompanija Fortune 500. Pored toga, Sent Luis je dom za više od 55.000 SLU alums. Da biste saznali više o School of Science and Engineering Univerziteta Saint Louis, posetite slu.edu/naučno-i-inženjerstvo.

  • Doral, Сједињене Америчке Државе

  Milenijumski Atlantski univerzitet (MAU) nudi osnovne i diplomske programe fokusirane na poslovanje sa naglaskom na poslovnu administraciju, upravljanje i preduzetništvo. Milenijumski Atlantik Univerzitet nudi našim studentima dobrodošlicu zajednicu, gde se upoznaju sa studentima i instruktorima iz celog sveta, i gde će imati priliku da steknu praktično iskustvo za rešavanje problema i dovesti u poslovnom svetu.

  • Gainesville, Сједињене Америчке Државе

  Ne morate da stavite svoj život na čekanje da biste zaradili diplomu. Sa fleksibilnim mrežnim programima Brenau-a, možete nastaviti svoje obrazovanje bez potrebe da preuređujete svoj život. Od pokretanja naših prvih online programa 1998. godine, Brenau je nastavio da poboljšava i stvara nove programe, kako bi udovoljio zahtevima različitih potreba i načina života učenika. Nudimo pogodan sistem učenja na mreži jednostavan za upotrebu, gde možete pohađati časove i dovršavati zadatke u vreme i mesto koje vam najbolje odgovara.

  • Durham, Сједињене Америчке Државе

  Pratt School of Engineering Univerziteta Duke ima novog magistra inženjerstva u dizajnu, razvoju i inovacijama igara koji pokreće jesen 2024. Ovaj program će biti fokusiran na obuku profesionalaca da budu programeri igara, sistemski inženjeri, inženjeri alata i još mnogo toga za igračke kompanije svih veličina. Pored učenja veština za razvoj igara svetske klase, nastavni plan i program će se fokusirati na šire primene teorije i tehnologije igara, uključujući korporativni trening, fitnes, sport, vellness, hirurške simulacije, istraživanje, obrazovanje i metaverse. Po prirodi, dizajn i razvoj igara je visoko multidisciplinarna oblast prakse. Dizajnirali smo program našeg majstora da obogati studentsko iskustvo kroz saradnju zasnovanu na projektima sa više odeljenja i disciplina širom vojvodskog kampusa. Magistar inženjerstva u dizajnu, razvoju i inovacijama igara je praktičan program zasnovan na veštinama stvoren u saradnji sa savetodavnim odborom industrije. Studenti će razvijati i savladati nove veštine kroz rad sponzorisan u industriji, kao i klasne i studijske projekte, seminare i mentorstvo. Svi studenti će biti vođeni kroz razvoj fokusiranog ePortfolio, pokazujući svoje učenje zasnovano na veštinama tokom programa.

  • New York, Сједињене Америчке Државе

  Pratt je institut, iskustvo i ideja. Ono što je počelo kao radikalni eksperiment za proširenje pristupa kreativnim karijerama sada je zajednica 5,137 studenata i studenata koji rade preko 48 programa sa 1,200 posvećenim fakultetom. 135 godina u nastajanju, ovo je Pratt.

  • Arlington County, Сједињене Америчке Државе

  Marimount je sveobuhvatan katolički univerzitet, vođen tradicijama verskog Svetog Srca Marijina, koji naglašava intelektualnu radoznalost, služenje drugima i globalnu perspektivu. Marimount obrazovanje je utemeljeno na liberalnim umetnostima, promoviše pripremu karijere i pruža mogućnosti za lični i profesionalni rast. Zajednica učenja usredsređena na učenika koja ceni raznolikost i fokusira se na obrazovanje cele osobe, Marimount vodi intelektualni, etički i duhovni razvoj svakog pojedinca.

  • Mequon, Сједињене Америчке Државе
  • Ann Arbor, Сједињене Америчке Државе

  Osnovan 1881, glavni kampus Univerziteta Concordia Visconsin nalazi se na 200 hektara prelepe obale jezera Michigan u Mekunu, Viskonsin. Univerzitet je dom za više od 7,000 dodiplomskih i diplomskih studenata iz celog sveta. Univerzitet nudi više od 90 dodiplomskih smera, 50+ diplomski/magistarski programi, i šest doktorata u fizikalnoj terapiji, radna terapija, apoteka, staračka praksa, obrazovanje, i nedavno pokrenuta doktorat poslovne administracije.

  • Boston, Сједињене Америчке Државе

  Više od 100 godina Simmons je na prvo mesto stavio potrebe naših učenika. Kroz obrazovanje koje kombinuje intelektualno vođstvo sa profesionalnom pripremom, pomažemo studentima da vode smislene živote i grade uspešne karijere za 21. vek.

  • College Park, Сједињене Америчке Државе

  James Clark School of Engineering na Univerzitetu u Merilendu služi kao katalizator za kvalitetno istraživanje, inovacije i učenje, isporučujući obećanje da će svi diplomci ostaviti spremni da utiču na velike izazove 21. veka. Smešten samo nekoliko milja od Vašingtona, DC, Clark škola je u centru sazvežđa visokotehnoloških kompanija i saveznih laboratorija, nudeći studentima i fakultetu pristup jedinstvenim mogućnostima profesionalnog napredovanja sa industrijom i vladinim partnerima.

  • Richmond, Сједињене Америчке Државе

  Bez obzira da li vaši ciljevi karijere uključuju angažovanje u neprofitnom, visokom obrazovanju, K-12 ili vladinim entitetima, akademski programi VCU School of Education podižu učenje na novi nivo. Kao 16. najbolja javna diplomirana škola i 10. najbolji onlajn majstor u obrazovanju zasnovan na američkim vestima i svetskom izveštaju (2023), radimo stvari drugačije.