Keystone logo
Tajvan

Najbolji univerziteti za Master Programi u Tajvan 2024

Broj institucija: 50
  • 135號, Tajvan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Taipei, Tajvan

  Shih Hsin University нуди широк спектар додипломских и дипломских програма у дневној и ноћној школи. Како би задовољио захтеве одраслих који желе да обогате своје знање или наставе образовање, универзитет нуди више програма континуираног образовања који воде до основних, магистарских и докторских диплома. Осим тога, универзитет нуди и посебан додипломски програм за дипломце трогодишњих стручних факултета.

  • Taipei, Tajvan

  Kaohsiung Medical University (првобитно познат као Каохсиунг Медицал Цоллеге) званично је основан 1954. Осим што је био први приватни медицински универзитет на универзитету, постао је и важна колевка висококвалификованих лекара и специјалиста везаних за медицину. Kaohsiung Medical University био је центар медицинске неге и проучавања локалне тропске медицине у првим данима. Факултети су оставили по страни своју мисију истраживања тропских болести након што је Свјетска здравствена организација објавила да то више није ендемско подручје тропских болести, те су своју пуну пажњу усмјерили на стално развијајућа подручја основне медицинске науке и клиничких медицинских истраживања. Универзитет је такође наставио са јачањем својих медицинских услуга. Kaohsiung Medical University стога поставио чврсте темеље као водећа јужна медицинска установа. Након што је Медицински факултет Каохсиунг постао универзитет у лето 1999. године, искористио је ову прилику да се креће брже и даље и постигне највише стандарде у настави, истраживању и услугама. Заједничка визија свих на Kaohsiung Medical University је да од универзитета направи модерну, напредну институцију која тежи ка изврсности како у академским круговима тако иу медицинској нези. Kaohsiung Medical University има све предности добро успостављеног универзитета. Постоји широк спектар медицинских курсева, а објекти за основна и клиничка истраживања су довољни и квалитетни. Универзитет се налази у центру града Каохсиунг, другог по величини града у којем се налазе све атракције и узбуђења градског живота.

  • Taipei, Tajvan

  1. јуна 1960. основала су га два лекара, Ху Схуиванг и Ксу Киантиан, и ентузијастични медицински педагози. Почевши од три лимене колибе, од књига и стаклених цијеви до велике земље и кућа, све су донирали приватни појединци. Након пола века у плаветнилу, Медицински универзитет у Пекингу прошао је кроз 17. управни одбор, 8 председника и 10 директора. Они су били пионири изванредних достигнућа Медицинског универзитета у Пекингу. Верујем у наследство садашњег председника Зханг Венцханг -а и директора Лин Јианхуанга. Даље, водићемо нашу школу у међународни свет!

  • Taipei, Tajvan

  Кинии је основан 1960 -их као национални универзитет науке и технологије који се разликује од других школа. Првобитно је то била приватна школа, а затим је 1981. донирана земљи и реорганизована као национални универзитет. Оснивачи, генерал Зханг Минг и госпођа Ванг Гуокиу, практиковали су концепт "образовање није ништа друго до пример" са несебичним духом да га одузму од друштва и врате у друштво. 1981. године председник Лее Тенг-хуи потврдио је њихов допринос друштву похвалом "Гонг Хонг Хуа Иу". Два оснивача добили су председничку похвалу 1994. односно 1999. године. Историја развоја школе подељена је на четири главне фазе: приватни факултети (60,08 ~ 81,06), национални факултети (81,07 ~ 88,07), Национални технолошки институт (88,08 ~ 96,01) и National Chin-Yi University of Technology (96,02 до данас) .

  • Taipei, Tajvan

  Наша школа се посвећује обучавању наших дипломаца да постигну богату култивацију: реализацију, иновативност, свеобухватност и хармонизацију, познате и као наша мерила. Стога, са четири култивације, студенти морају да стекну ИЕЕЕ, сертификате о информацијама, енглески језик, стручност и етику да би дипломирали. • Реализација: Ово мерило одражава радни став техничара. Очекује се да ће наши студенти бити у стању да управљају практичним операцијама и да истовремено унапреде своје способности. • Иновације: Ово мерило одређује способност наших дипломаца да траже и ажурирају информације у својим професионалним областима. • Свеобухватност: Ово мерило предвиђа да ће наши ученици моћи да комуницирају у глобалном селу на међународном језику. • Усклађивање: Ово мјерило инспирише све ученике да обрате пажњу на традиционално морално и етичко учење. Такође се надамо да се примена технологије и морал могу хармонично комбиновати.

  • Taipei, Tajvan

  Нема зидова од опеке који вам ограничавају хоризонт! Нема ограда које сужавају могућности! Све зграде у кампусу окружене су разноликим дрвећем и биљкама, попут топола, краљевских божићњака, дрвећа орхидеја, цеиба, златних стабала за туширање, гарденија, љиљана, листопадних борова и плачућих врба.

  • Taipei, Tajvan

  Неговати таленте са јединственим духом НУТН -а, животном писменошћу и професионалним запошљивошћу. Карактеристике и будући развој Успоставити НУТН као бренд за гајење талената и добро одиграти улогу универзитета у модернизованом друштву. Ојачати сарадњу са локалном управом и индустријом, представљајући универзитет који показује своју богату локацију и међународни ангажман. Витализација окружења за учење путем скривених наставних планова и програма у кампусу, као што је Биг Мастер Форум, и иновативне праксе и праксе промишљања. Промовисати кадровске иновације и административну ефикасност за побољшање квалитета наставе и услуга, одржавајући академске слободе, правду и права ученика на учење. Ојачати везу са бившим студентима и ресурсима друштва ради постизања образовног циља универзитета. Постати рафиниран универзитет за узор са локалним и регионалним дубоким карактеристикама, добро повезан са међународном заједницом.

  • Taipei, Tajvan

  Универзитет Цхунг Хва основан је 1990. Према пажљивом планирању управног одбора и школских надзорника, школа има сљедећа постигнућа и карактеристике: Три средње школе усмјерене на запошљавање Према најновијим истраживањима Министарства образовања, 104 Манповер Банк , и 1111 Манповер Банк, дипломци Универзитета Цхунг Хва имају три највеће перформансе „високу стопу запослености, високу плату и велико корпоративно задовољство“. Међу њима, стопа запослености ученика наше школе је прва на свеобухватном универзитету са одличним субвенцијама за наставу Министарства просвете. Према 104 статистикама Хуман Банк, просечна плата више од половине дипломаца већа је од просечне плате дипломаца националних приватних универзитета, а рангирана је 5 година заредом. 1111 Хуман Банкинг Цорпоратион је најзадовољнија са 10 најбољих приватни универзитети. Једини приватни универзитет у области Зхумиао који је стекао међународну ААЦСБ и ИЕЕТ двоструку сертификацију Универзитет Цхунг Хва је једини приватни универзитет у области Зхузхумиао који је акредитован од стране Америчког удружења за промоцију међународних пословних школа (ААЦСБ) и Кинеског друштва инжењерског образовања (ИЕЕТ). Дипломе и бодови које су студенти стекли могу се користити широм света. Школа менаџмента не само да је међу 5% најбољих школа за пословни менаџмент у свету, већ се такође налази међу 450 најбољих универзитета у Азији у евалуацији КС 2020, коју је провела британска истраживачка компанија за високо образовање, и на 11. месту међу свеобухватним приватним универзитети на Тајвану.

  • Taipei, Tajvan

  National Chiayi University формиран је фебруара 2000. године спајањем два постојећа факултета у Цхиаиију, тј. Националног технолошког института Цхиаии (НЦИТ) и Националног учитељског факултета Цхиаии (НЦТЦ). Универзитет сада има седам факултета (Учитељски факултет, Факултет хуманистичких и уметничких факултета, Факултет за менаџмент, Пољопривредни факултет, Факултет наука и инжењеринга, Факултет природних наука и Факултет ветеринарске медицине), који укључује 39 основних студија (40 одсека ), 12 додипломских програма током рада (1 програм, 39 мастер програма (42 класе), 14 програма током рада и 7 докторских програма (1 програм) у години од 107 семестра. НЦИУ је један од најстаријих и највећих универзитета у јужном делу Тајвана.

  • Taipei, Tajvan

  National Taiwan Ocean University (НТОУ) основан је 1953. године као Провинциал Таиван Маритиме Тецхнологи Цоллеге. Једанаест година касније, 1964. године, постали смо поморски факултет који је нудио основне и магистарске дипломе из различитих поморских области. Током овог периода, колеџ је подржала Тајванска покрајинска влада Републике Кине. 1979. постали смо национална институција и преименовани смо у Национални тајвански колеџ поморске науке и технологије. Деценију касније, 1989. године, факултет је постао пуноправни универзитет. Тренутно, НТОУ има седам факултета - поморска наука и менаџмент, науке о животу, наука о океану и ресурси, инжењеринг, електротехника и рачунарство, океанско право и политика, као и хуманистичке и друштвене науке. Ови факултети имају укупно 22 основна одељења, 12 дипломских института, 28 мастер програма и 20 докторских програма. Универзитет је доживео велики раст и промене и сада је признат као један од најважнијих националних центара високог образовања и стипендија, посебно у области поморских наука, поморства и рибарства. Одговарајући на променљиве потребе друштва и све веће интересе наших студената, развијамо се у свеобухватни универзитет са јединственим поморским фокусом. Наш циљ је да будемо међународно позната високошколска установа. У том циљу, наши програми друштвених наука и слободних уметности развијају се као кључни део образовања на НТОУ -у. Универзитет се брзо креће ка стварању позитивног окружења и културе за учење за интелектуални и лични раст, са интересима океана као нашом јединственом карактеристиком.

  • Taipei, Tajvan

  TransWorld University (ТВУ) налази се у прелепом округу Иунлин у западно-централном Тајвану. У близини је језера Сун Моон и планине Алисхан, две популарне дестинације на Тајвану. TransWorld University је “Цијените искреност, практицирајте интегритет” и изграђен је на четири стуба искрености, прагматизма, креативности, ЛОХАС -а. Универзитет је званично основан 1992. године као Трансворлд Јуниор Цоллеге оф Цоммерце, трговачки нижи колеџ. Званично је надограђен на четворогодишњи институт 2000. године и променио име у Трансворлд Институте оф Тецхнологи. 1. августа 2010. године Министарство образовања TransWorld University Институте оф Тецхнологи као ТрансВорлд Универзитет. TransWorld University је 2011. године награђен са 60 милиона НТ долара у оквиру награде „Теацхинг Екцелленце Авардс“ Тајванског министарства образовања (МОЕ). У 2013. години, TransWorld University је одобрено НТ 45 милиона долара од МОЕ други пут заредом. ТВУ је у својој краткој историји брзо нарастао са укупно 750 студената и 7 академских одељења током првог семестра на око 6000 студената и 14 одељења и 5 дипломских института данас.

  • Taipei, Tajvan

  Kao Yuan University , раније познат као Приватни технолошки факултет Као Иуан (основан 1986.), прва је академија Е-генерације која се налази у Научном парку Каохсиунг на Тајвану. Званично одобрено од стране Министарства образовања (у даљем тексту: МОЕ), Као Иуан Јуниор Тецхнологи Цоллеге започео је запошљавање студената 1989. године, а професор Лиав, Фенг-Јенг је био његов први председник. Постоји и осам постдипломских школа, укључујући Оператион анд Манагемент; Хемијско и биохемијско инжењерство; Грађевинарство; Архитектура; Информационе технологије и апликације; Електронски инжењеринг; Електротехника; Машински и аутоматизацијски инжењеринг. Постоји и петнаест одељења, укључујући електронско инжењерство; Електротехника; Машински и аутоматизацијски инжењеринг; Електро-оптичке науке и инжењеринг; Грађевинарство; Хемијско и биохемијско инжењерство; Архитектура; Пословна администрација; Међународни бизнис; Управљање маркетингом и дистрибуцијом; Управљање информацијама; Информациона комуникација; Информациона технологија и примена; Примењени страни језици; Зеленило Наука и технологија. Нуди се пет дипломских програма, и то: РЦ Фастенер Индустриал Тецхнологи (Градуате Сцхоол); Одељење за науку и здравствену заштиту козметике мириса; Дипломски програм ТРЦ -а за зелено окружење; Индустрија културе и дигитални интегрисани дипломски програм, Управљање туризмом и разонодом, Одељење за машинско и аутоматизовано одељење-Напредно одељење за возила (преименовање) и Одељење за архитектуру-Одељење за дизајн ентеријера (преименовање) које је одобрило МОЕ.

  • Taipei, Tajvan

  Сарадња братства учитеља и ученика је као породица Само топао и изврстан кампус, и етика наставника и ученика са браћом и сестрама, могу да негују нове људе са здравим телом и умом, моралом и интелигенцијом. Млади људи који су одрасли у Ксиупингу отворени су, оптимистични и предузимљиви људи на земљи. Најспецијализованија технологија са хуманим срцем на уму Човечанство значи поштовање и љубав према људској култури и цивилизацији. Све најспецијализованије индустријске технологије требале би имати овакву хуманистичку конотацију, а човјечанство има нову наду. Таленти које Ксиупинг гаји нису само елите у индустријској технологији, већ и интелигентни људи са богатим хуманистичким квалитетима. Комбиновање индустрије, владе и академске заједнице ради побољшања конкурентности Академија мора блиско комуницирати са индустријом, па чак и са владом, како би схватила најновије информације, разумела будуће трендове и гајила најкорисније таленте. Ксиупинг људи који закораче у друштво су дефинитивно високо конкурентни технички људи.

  • Taipei, Tajvan

  Оснивач школе је мајстор Цхенг Иан из будистичке фондације Тзу Цхи. Са великом тежњом саосећања и радости, Учитељ је кренуо у велику мисију спасавања тешкоћа и створио доживотну мисију помагања људима у источном Тајвану.