Keystone logo
Тајланд

Najbolji univerziteti za Master Programi u Тајланд 2024

Broj institucija: 25
  • Pratu Chai Sub-district, Тајланд

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Потиче из Учитељске школе Старог града, којој је краљ Цхулалонгкорн (Рама В) био милостиво задовољан што је Министарству Дхарме поклонио износ од 30.000 бахта за оснивање школе за обучавање учитеља. 1. јула 1905. затим се развио у Учитељска школа Пхра Накхон Си Аиуттхаиа и Учитељски факултет Пхра Накхон Си Иутхаиа, на дан

  • Khlong Nueng, Тајланд

  Valaya Alongkorn Rajabhat University под краљевским покровитељством основала је Њено Краљевско Височанство Сомдетцх Пхра Раја Питуцхха Цхао Фа Валаиа Алонгкорн, Кром Луанг, принцеза од Пхетцхабурија. Њ.КВ Принцеза Валаиа Алонгкорн била је веома забринута за образовање младих Тајланђанки.

  • Khok Khian, Тајланд

  у кабинету На састанку 8. јула 2003. године начелно је одобрено оснивање универзитета у провинцијама Наратхиват и Накхон Пханом. спајањем образовних установа које већ постоје у покрајини како би заједно користили ресурсе за максималну корист Постоји што је могуће мање улагања. без противречности образовној филозофији и мисији бивше образовне установе

  • Tha Sut, Тајланд

  Mae Fah Luang University (МФУ) основан је као независни јавни универзитет, према Краљевској повељи, 1998. године, уз великодушну подршку краљевске тајландске владе. Универзитет је основан како би задовољио потребе људи на северу Тајланда и у знак сећања на милостиве доприносе Краљеве Мајке, Њеног Краљевског Височанства Принцезе Сринагариндре, која је својим поданицима с љубављу била позната као „Мае Фах Луанг“.

  • Pa O Don Chai, Тајланд

  วิทยาลัยเชียงราย Одобрено од стране Министарства универзитета за оснивање 18. јула 2003. године, омогућавајући управљање дипломским студијама под надзором Министарства просвете. Према Закону о приватним високошколским установама (бр. 2) Б.Е. 2535

  • Thai Buri, Тајланд

  Walailak University има 29. година 29. марта 2018. године. Међутим, покрет локалног становништва за оснивање универзитета у провинцији Накхон Си Тхаммарат покренут је пре неких 50 година, 1967. године. Било је потребно 12 година пре него што су чланови парламента из Накхон Си Тхаммарата први пут предложио Парламенту 1979. закон о оснивању универзитета у покрајини.

  • Lak Hok, Тајланд

  Rangsit University : Смештен у двеста деведесет два (292) под-округа Лак-Хок у грожђицама, на путу Пахолиотхин, провинција Патхумтхани, на удаљености од само три (3) километра од аеродрома Дон Муанг. Универзитет окружује заједница Муанг-Аке од 4000 раиса.

  • Bang Phli District, Тајланд

  Сарасас повезане школе Препозната је као двојезична школа која предњачи у образовању ученика са потенцијалом страног језика. посебно енглески језик све док није постало очигледно Уз академска знања у различитим областима од 1964. до сада, могућност је проширена и на високо образовање, наиме „ สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ “ (СУВАРНАБХУМСКИ ИНСТИТУТ ЗА ТЕХНОЛОГИЈУ -СВИТ).

  • Lam Sai, Тајланд

  1887. (БЕ 2430), Његово Величанство Краљ Цхулалонгкорн (Краљ Рама В) основао је први колеџ Сангха на Тајланду, назван „Махадхату Виттхаиалаи“, који се налазио у Ват Махадхату у Бангкоку. Замишљено је да то буде место где монаси, новаци и лаици долазе да уче Типитаку и високо образовање.

  • Bang Toei, Тајланд

  1996. године Shinawatra University започео је на иницијативу др Тхаксина Схинаватре и проф. Др Пуре Цхаи Пиамсомбоон. Оснивање приватног универзитета Да би се подржао развој суседних земаља и региона, у комбинацији са идејом развоја модела Универзитета који је пријатељски настројен према окружењу др Сунтхорн Боониатхикарна до 1999. године, универзитетски бирои дозвољавају оснивање Shinawatra University . Shinawatra University има за циљ да буде водећи међународни универзитет фокусиран на академска истраживања. Универзитет тежи изврсности у учењу и поучавању, иновацијама, лидерству. Развој предузетништва Ангажовање и услуге заједнице Дјелује по највишим етичким стандардима и даје приоритет друштвеној одговорности.

  • Bangkok, Тајланд

  Национални институт за администрацију за развој (НИДА) основан је да би остварио визију његовог величанства краља Бхумибола Адулиадеја о унапређењу развоја Тајланда кроз успостављање напредне образовне институције која ће припремити људе да постану агенти промена за национални развој. Иако је НИДА првобитно основана да подржи национални развој на Тајланду; овај циљ је сада проширен како би обухватио регионални развој у земљама изван Тајланда, са циљем да се створе дипломирани студенти који могу да раде у јавном, пословном и непрофитном сектору.

  • Bangkok, Тајланд

  Академски драгуљ у срцу Бангкока, Chulalongkorn University је први и најпрестижнији тајландски универзитет. Универзитет је 1917. године основао краљ Вајиравудх, у част свог оца, краља Цхулалонгкорна, од свог оснивања познат је по својој академској изврсности. Данас је нарастао и обухвата 26 наставних јединица (19 факултета, 3 школе, 3 факултете, 1 институт), са уписом отприлике 26 000 студената и 11 000 студената, и 3 000 чланова факултета.

  • Barcelona, Шпанија
  • Bangkok, Тајланд

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bang Phut Sub-district, Тајланд

  Sukhothai Thammathirat Open University има за циљ да буде отворени универзитет светске класе који користи систем образовања на даљину за пружање целоживотног учења свима.

  • Khlong Nueng, Тајланд

  Добродошли у Школу за инжењерство и технологију (СЕТ) на Asian Institute Of Technology , где желимо да постанемо јединствено и престижно мултикултурално средиште високог образовања, развијајући висококвалификоване инжењере и технологе који играју водећу улогу у промовисању индустријске конкурентности региона у његова интеграција у глобалну економију.