Keystone logo
Порторико

Najbolji univerziteti za Master Programi u Порторико 2024

Broj institucija: 18
  • Caguas, Порторико

  San Juan Bautista School Of Medicine (СЈБСМ) је приватна, непрофитна установа, која је као таква инкорпорирана у Комонвелт Порторико. Управни одбор управља СЈБСМ -ом и осигурава да институција у потпуности поштује своју мисију и визију. Одбор се састоји од шест изабраних чланова, који делегирају председнику/декану све радње које се односе на именовање декана, факултета и административног особља. Основан је 1978. године са мисијом да унапреди здравље заједнице усредсређујући се на медицину заједнице и потребу за већим бројем лекара који ће опслуживати угрожену популацију и здравствено угрожене. Школа се први пут налазила у Сан Хуану, главном граду Порторика, који су Шпанци првобитно назвали Сан Јуан Баутиста. Године 1998. преселио је своје објекте у град Цагуас, један од најважнијих урбаних центара у Порторику, са 150.000 становника. Цагуас се налази у источно-централном делу острва, 18 миља јужно од Сан Јуана, главног града Порторика. Због своје привилеговане локације, град је лако доступан кроз луке и аеродромске објекте, омогућавајући тако брз и практичан транспорт. Ова локација олакшава комерцијалне, индивидуалне и туристичке активности ширења.

  • San Juan, Порторико

  Музички конзерваторијум у Порторику је специјализовани јавни универзитет који нуди професионалне програме изврсности на додипломском и дипломском нивоу, као и услуге, студије и програме намењене заједници уопште.

  • Ponce, Порторико

  Мисија Pontifical Catholic University Of Puerto Rico је славити и промовирати живот и достојанство људске личности и образовати је, према вриједностима Јеванђеља, у дисциплинама ажурираног научног знања за изградњу бољег локалног и глобални свет. Pontifical Catholic University Of Puerto Rico , заснован на мисли Цркве о интегралном образовању човјека и у складу с вјечном мисијом сваког универзитета, има за примарну сврху заједничку потрагу за истином и ширење знања. Она остварује оба циља проучавањем различитих поља знања. Са истом сврхом одржава аутентичан и континуиран дијалог између уметности, науке, филозофије и теологије.

  • San Juan, Порторико

  Escuela Hotelera De San Juan произашла је из визије и иницијативе госпође Силвије Цестеро Леон да Порторику обезбеди престижни центар за обуку у програмима везаним за угоститељске услуге. У почетку је био део средње стручне школе Силвиа Цестеро де Тоиос, струковне установе, високо квалификовани техничар са више од двадесет година стажа. Escuela Hotelera De San Juan расла и развијала се као аутономна установа заснована на Цалле Маиагуез и учионицама на Авенида Барбоса и Авенида 65 де Инфантериа до 2003. године, када се преселила у своје нове објекте на адреси Цалле Гуаиама, 229, у Хато Реиу. Скоро 25 година након оснивања, Escuela Hotelera De San Juan значајно је утицала на индустрију хране и пића и на заједницу уопште. Доказ за то су небројене активности које промовише присуство дипломаца у престижним професионалним окружењима. У августу 2009. године, Escuela Hotelera De San Juan отворила је свој кампус у Маиагуезу, Порторико, који се налази на аутопуту 114, км 0,4, Сектор Вестерн Индустриал Парк, Баррио Гуанајибо у Маиагуезу. Овај кампус нуди савремене садржаје за будуће студенте заинтересоване за обуку у каријери специјалисте за кулинарску уметност, међународну пекару и пециво.

  • Bayamón, Порторико

  EDIC College То је приватна профитна установа основана према законима Цоммонвеалтха Порторика.

  • Bayamón, Порторико

  У самом срцу плана УКЦ -а за будућност је његова мисија. Универзитетска заједница мора знати које квалитете треба очувати како се њени циљеви за будућност развијају и напредују. УКЦ успева да буде веран својој мисији фокусирајући се на изврсност, следећи јасне циљеве и негујући и обогаћујући заједницу различитих научника који припремају висококвалитетне и посвећене здравствене раднике да задовоље здравствене потребе заједнице у свом биолошком, физички и друштвени контекст, са хуманистичким фокусом и високим осећајем моралне обавезе. У својих 40 година, УЦЦ је показао своју посвећеност побољшању квалитета живота порториканске заједнице кроз изврсност у клиничким услугама, нагласак на опсежном плану биомедицинских, клиничких и психосоцијалних истраживања, као и развоју компетентне здравствене заштите професионалци.

  • Guaynabo, Порторико

  Atlantic University College је непрофитна високошколска установа специјализована за област дигиталне уметности и науке, основана 1983. године, производ сна пуковника Рамона Баркуина и др Терезе де Диос Унануе. У Гуаинабу, гдје није постојала универзитетска установа, почела је са радом 1984. године са 125 студената и налази се у центру града. То је прва високошколска установа која је основана у овој општини, под именом Атлантиц Цоллеге, која се касније развила у Атлантиц Университи Цоллеге 2011. За своје анимиране продукције добила је награде Емми® и Телли. Вијеће за високо образовање га је 1983. године овластило да започне са сарадничким звањима и дипломама, касније, 2001. године, овлаштено је да нуди дипломске програме. Како су образовне могућности расле, Atlantic University College је растао са њима и својим студентима нуди персонализовано ефикасно окружење, које им такође омогућава да се холистички развијају као појединци. Свјестан је своје опредијељености да понуди образовање које подстиче изврсност у сваком од својих наставних подручја у области дигиталне умјетности и науке, у које се успјешно позиционирало и на било које друго тржиште у настајању унутар и изван наше земље. земља. Академске понуде су у складу са институционалном филозофијом заснованом на принципима приступачности за све људе и прилагодљивости потребама заједнице и у складу са захтевима хуманистичког, научног и технолошког знања неопходног за конкурентног појединца у заједници. глобалне, у оквиру дигиталне уметности и науке. Средства која је Институција примила омогућила су развоју 28 лабораторија високе технологије да похађају врсту академске понуде коју нуди и да подрже процес наставе и учења у складу са својом институционалном мисијом.

  • Mayagüez, Порторико

  Herbert Fletcher University је непрофитна мрежна образовна установа на даљину Међуамеричког одељења адвентистичке цркве. То је део адвентистичког образовног система, другог по величини хришћанског образовног система у свету.

  • San Juan, Порторико

  Мисија Универзитета Цолумбус је да обучи наше студенте авангардном образовном понудом, пројектованом ка будућности, како би их учинила професионалцима и грађанима одговорним и способним да се ефикасно баве свим аспектима људске активности, у глобализованом контексту. и стално се мења. Допринети заштити и консолидацији друштвених вредности пружајући критичне и објективне перспективе које промовишу стратешке опције за јачање нашег друштва и његових етичких вредности.

  • Gurabo, Порторико

  Са историјом дугом више од 40 година, Универзитет Ана Г. Мендез, кампус Гурабо (некада Универзитет Турабо), је најбрже растућа приватна институција високог образовања у земљи. Акредитован од престижне комисије за високо образовање у средњим државама, Универзитета Ана Г. Мендез, Гурабо Цампус такође има разне професионалне акредитације које додају печат квалитета образовању својих студената.

  • Maleza Baja, Aguadilla, Puerto Rico, Порторико

  После седам година служења саветника и тренера у 18 градова у 6 земаља, формално је започела са радом 27. септембра 2006. године, као институција која има вишу и средњу стручну спрему и налази се у утоварном делу Луис Муноз Марин Аеродром, у Каролини, Порторико. Настаје као одговор на потребу и посвећеност пружању висококвалификованих људских ресурса потребних аеродромима, авио компанијама, бродовима за крстарење и туристичкој индустрији, уопште, за обављање и пружање аеродромских и хотелских земаљских услуга које допуњују туристичке активности које воде изводити на основу образовне услуге изврсности и укупног квалитета.

  • Mayagüez, Порторико

  Наш универзитет је израстао из образовних институција у Порторику и на Куби. Црква адвентиста седмог дана отворила је своју прву школу у Аибониту у Порторику 1920. године. 1946. године основала је Метрополитанску адвентистичку академију, свеобухватну средњу школу, у Сантурцеу. 1957. године у Маиагуезу је основан порторикански адвентистички колеџ. У мају 1961. добио је овлашћење да нуди програме на универзитетском нивоу који су се нудили у Цолегио де лас Антиллас у Санта Цлари на Куби. У септембру те године промењен је у Адвентистички колеџ Порторика; а касније, марта 1962. године, назив је промењен у Антиллеан Цоллеге. 18. августа 1989. године, Савет за високо образовање одобрио је ново име Универзитет Адвентистичких Антила (УАА).

  • Bayamón Pueblo, Порторико

  Наш циљ на Универзитету НУЦ је развој образованих, предузетничких појединаца, компетентних у својој професионалној области, са ставовима да наставе са учењем током целог живота, поносни што припадају Универзитету НУЦ и способни за успешну интеграцију у свет рада како би ефикасно допринели напретку . економско, социјално и политичко окружење.

  • Hato Tejas, Порторико

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Juan, Порторико

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...