Keystone logo
Нови Зеланд

Najbolji univerziteti za Master Programi u Нови Зеланд 2024

Broj institucija: 43
  • Dunedin, Нови Зеланд
  • Christchurch, Нови Зеланд
  • + 1 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wellington, Нови Зеланд

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, Нови Зеланд

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Plymouth, Нови Зеланд

  The Western Institute of Technology at Taranaki (ВИТТ) или Те Кура Мататини о Таранаки, терцијарни је институт који финансира влада и пружа образовање људима у региону и широм света. Као локални центар учења у овом региону, ВИТТ је овде да служи Таранакију.

  • Auckland, Нови Зеланд

  НЦБТ ( Newton College of Business and Technology ) је НЗКА акредитовани провајдер са седиштем у Окланду. Нови Зеланд. НЦБТ је регистрован код Новозеландског ауторитета за квалификације (НЗКА) од 1995. године и од свог оснивања усредсређен је на пружање квалитетног образовања са јаким нагласком на пасторалу за наше међународне студенте.

  • Lower Hutt, Нови Зеланд

  Једна смо од најимпресивнијих, глобално конкурентних терцијарних институција. Wellington Institute of Technology је терцијарна институција која сваке године обучи око 6.100 ученика. Нудимо низ квалификација вођених индустријом, од заната до степена и постдипломских програма који су усмерени на будућност, развијени заједно са индустријом, а студентима пружају практичне вештине за постизање својих циљева у каријери.

  • Wellington, Нови Зеланд

  У Цампбеллу студенти добијају најбоље од наставе из енглеског језика као део обогаћујућег студентског искуства у нашим кампусима у Веллингтону и Ауцкланду. Поносни смо на дугогодишњу историју и репутацију Цампбелла у пружању академског учења светске класе у брижном и подржавајућем окружењу.

  • Hamilton, Нови Зеланд

  Новом свету рада потребан је нови начин учења. Образовање се мења, а са њим се мења и Винтец, тако да наши ученици могу пронаћи успех у свету који се креће брже него икад раније. У Винтецу негујемо и усмеравамо поједине студенте као део заједнице, тако да су сигурни и опремљени да се крећу у будућем свету нових послова и радних начина.

  • Christchurch, Нови Зеланд

  University of Canterbury International College (УЦИЦ) нуди ексклузивни Pathway за додипломске програме Универзитета у Цантербурију. УЦИЦ нуди универзитетске програме преноса (УТП) који су јединствени на Новом Зеланду. УТП су еквивалентни првој години универзитетског студија у Цантербури-у.

  • Masterton, Нови Зеланд

  Образовна институција са историјом која датира из 1896. године, УЦОЛ Лимитед има поносну и добро стечену репутацију као подршка учењу наше заједнице. Ова веза са заједницом пресудна је за оно што радимо и осигурава да наши програми помажу студентима да развију вештине на захтев.

  • Invercargill, Нови Зеланд

  Southern Institute of Technology (СИТ) пружа квалитетно терцијарно образовање и обуку за различите предмете и квалификације. Од сертификата до постдипломских студија, нудимо НЗКА програме за студенте који уче на нивоу и Pathway који им одговара.

  • Auckland, Нови Зеланд

  New Zealand School of Wines and Spirits жестоких пића (НЗСВС) 2006. године основала је Јане Скилтон МВ. Водећи НЗ провајдер курсева Вине & Спирит Едуцатион Труст (ВСЕТ) и једина школа са одобрењем ВСЕТ-а која је у власништву и којом руководи Мастер оф Вине.

  • Auckland, Нови Зеланд

  Основала Целиа Хаи, New Zealand School of Food & Wine образује следећу генерацију бариста, кувара, власника ресторана и кафића, угоститељских менаџера, соммелиера и винских професионалаца, предузетника у угоститељском туризму, као и људе који воле добру храну од 1995.

  • Auckland, Нови Зеланд

  Добродошли у кампусе Abacus Institute of Studies у Окланду и Крајстчерчу. Изабрали сте изванредну образовну организацију која ће подржати и унапредити ваше учење. Ваше време с нама је изузетно значајно и подстичемо вас да уравнотежите своје академске активности и уживање у животу у кампусу.

  • Auckland, Нови Зеланд

  Laidlaw College је највећи интерденоминацијски хришћански колеџ у Аотеарои, Нови Зеланд, који нуди квалификације од сертификата до докторског нивоа из теологије и библијских студија, мисије, министарства, саветовања и образовања наставника. Пружамо динамично окружење за учење за студенте широм Аотеарое, Новог Зеланда и широм света, са два кампуса у Окланду, једним у Крајстчерчу и великим могућностима за учење на даљину.