Keystone logo
Казахстан

Najbolji univerziteti za Master Programi u Казахстан 2024

Broj institucija: 11
  • Astana, Казахстан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Казахстан

  Satbayev University је најстарији и један од најпрестижнијих техничких универзитета у Казахстану, познат по развоју рударства и нафте. Satbayev University доминирају техничке специјалности, то је интердисциплинарни универзитет на коме се предају архитектура и менаџмент.

  • Atyrau, Казахстан

  Атирау државни универзитет Кхалел Досмукхамедов је савремена образовна установа. НАША ОБРАЗОВНА УСТАНОВА је једини државни универзитет у Атирау регији који пружа прилику за висококвалитетно образовање из природних, хуманистичких, економских, правних, ликовних и музичких уметности, педагошких и пољопривредних специјалности.

  • Turkistan, Казахстан

  Међународни казахстанско-турски универзитет Акхмет Иассави основан је на основу Међувладиног споразума између Казахстана и Турске за припрему модерних, висококвалификованих специјалиста за младе земаља турског говорног подручја и налази се у духовном центру турског света - Туркестану.

  • Aktau, Казахстан

  Образовна политика се активно примењује на једном од водећих универзитета у Казахстану - Каспијском универзитету за технологију и инжењерство названом по Ш. Иессенов. Данас је наш универзитет највећи савремени универзитет који је прошао државну сертификацију и акредитацију.

  • Temirtau, Казахстан

  „Карагандски индустријски универзитет“ („ KarIU “) је водећи универзитет у Казахстану за обуку висококвалификованог особља са вишим и постдипломским образовањем у металуршкој, машинској, хемијској, грађевинској и другим сродним металуршким областима, које су приоритет за рударска и металуршка индустрија.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  дипломе диплома 5 основних наука 5 магистарске студије. Казахстанске филијале туменги курстаринда сабаабти зхуиели турде Нур-Султан каласина келетин ММУ факултеттеринин оқитусхилари зхургизеди. Маник узи - билим алу одерисин Мускеуде аиактау усхин зхасалатин даииндик.

  • Rudny, Казахстан

  Rudny Industrial Institute је савремени научни и образовни комплекс у техничким наукама са развијеном инфраструктуром.

  • Karagandy, Казахстан

  Као један од водећих казахстанских универзитета, Карагандски економски универзитет ( KEU ) ради са глобалним променама у животној средини и посвећен је пружању модерног и напредног образовног програма.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Казахстан агротехнички универзитет Seifullin KATU ( Seifullin KATU ) највећа је аграрна високошколска установа централног и северног Казахстана, прва високошколска установа Астане. Казахстански агротехнички универзитет Сеифуллин уврштен је међу 10 најбољих универзитета у земљи.

  • Almaty, Казахстан

  Створено 1997. године у Алматију. Оснивач, председник и први ректор универзитета је доктор филозофије, професор Алииев Зхуматаи Алиевицх.