Keystone logo
Јужна Кореја

Najbolji univerziteti za Master Programi u Јужна Кореја 2024

Broj institucija: 61
  • Dongdaemun-gu, Јужна Кореја

  Од свог оснивања 1918. године, University Of Seoul је допринео развоју корејског друштва кроз образовање и обуку студената и кроз академска истраживања. University Of Seoul сматра се једним од најбољих јавних универзитета у Кореји. Ово постигнуће није засновано само на сопственим напорима, већ и на сталној подршци грађана. University Of Seoul финансиран од владе Сеоул Метрополитен, наставља да спроводи политику „школарине за пола цене“ која је први пут спроведена 2012. University Of Seoul је овом пионирском политиком ојачао своју друштвену одговорност као јавни универзитет. Засновано на моту Истине, Креативности и Јавне Службе, University Of Seoul има за циљ неговање активног грађанства и толеранције код наших студената. Такође охрабрујемо наше студенте да својим стеченим знањем пружају своје услуге друштву. Коначно, University Of Seoul промовише иновативна истраживања која доприносе политичким одлукама, решавајући тренутне и пројектоване друштвене потребе.

  • Dongdaemun-gu, Јужна Кореја

  Због развоја информационих технологија, количина информација и брзина њиховог дељења су порасли. Да би одговорили на промену друштва и опстали на такмичењу, константно учење је постало неопходно. Сходно томе, постојала је потражња за образовним системом који одговара концепту доживотног образовања, што је довело до успона сајбер универзитета, попут Сеулског дигиталног универзитета. Дигитални универзитет у Сеулу био је веран својој улози и дужности као водећи корејски сајбер универзитет и показао је изузетан раст у кратком временском периоду. Посебно, Дигитални универзитет у Сеулу наоружан је висококвалитетним образовним садржајем, одличним факултетом и највећим бројем студената. Непрестано смо покушавали побољшати студентску услугу и учинити наш универзитет специјализованим реорганизацијом наставног програма. Као резултат таквог напора, Сеулски дигитални универзитет постао је најбољи национални сајбер универзитет који показује најбоље перформансе у погледу задовољства студената и стопе конкуренције, итд. СДУ такође стиче глобални углед кроз кооперативне размене са страним универзитетима. Дигитални универзитет у Сеулу наставиће да се развија осим што је најбољи корејски сајбер универзитет и појачаће се да постане најбољи на свету. Надаље, помоћи ћемо ученицима да максимално развију своје потенцијале преносећи нову технологију на образовање. Уверени смо да ћете оног тренутка када дипломирате на нашем универзитету бити квалификовани професионалац који друштво жели.

  • Seongbuk-gu, Јужна Кореја

  Пословна школа Универзитета у Кореји води образовање за корејску пословну администрацију, почевши од подучавања комерцијалних наука на одсеку за плутологију 1905. године, и једно је од најважнијих одељења са најдужом историјом на Корејском универзитету. Након што је 1910. преименована у „Одељење комерцијалних наука“ и 1922. у „Одељење за комерцијалне послове“, прва „Пословна школа“ основана је 1955. године, а прва МБА основана је 1963. Корејска универзитетска пословна школа заиста је пионир који је увео западно модерно образовање о пословној администрацији у Кореји. Штавише, Корејска универзитетска пословна школа означила је прекретницу у историји универзитетске архитектуре изградњом школских зграда светске класе, укључујући и Главну дворану пословне школе, прву зграду у Кореји посвећену јединственом одељењу, зграду ЛГ-ПОСЦО, која се финансира у потпуности донацијама, први пут у Кореји, и Хиундаи Мотор Халл, који је основан са највећом донацијом од 3.600 појединаца и организација у историји универзитетске архитектуре.

  • Dongdaemun-gu, Јужна Кореја

  Водећи универзитет који промовише паметни екосистем за прерађивачку индустрију Стратешки смештен у паметном чворишту Сихеунг и Ансан, Korea Polytechnic University специјализован је за сарадњу између индустрије и универзитета, по узору на напредне индустријске кластере у иностранству. КПУ је још увек млад универзитет, али је та институција допринела развоју националне индустрије негујући више стручњака у инжењерству него било који други. Применом прилагођеног наставног плана и програма који одражава потребе индустрије, КПУ је култивисао културу кампуса у којој индустрија и универзитет коегзистирају међусобно се прихватајући.

  • Ansan-si, Јужна Кореја

  Тренутно, Seoul Institute Of The Arts дошао је до тачке у којој мора да преиспита и обнови парадигму уметничког образовања и стварања до сада како би направио још један скок напред као уметнички универзитет светске класе. Штавише, суочен са огромним променама услед 4. индустријске револуције и пандемије короне, Seoul Institute Of The Arts мора додатно ојачати своју карактеризацију и глобализацију како би се развио као специјализована образовна установа за уметност са глобалном конкурентношћу која превазилази садашњи статус. У ту сврху, Донгранг Артс Центер, школска корпорација, наследила је наследство оснивача Донг-ранга и наследила филозофију почасног председника Иоо Деок-хиеонг-а, а Seoul Institute Of The Arts успоставио је правац будуће уметности образовање. Даћемо све од себе да стварањем водимо развој националне културе и уметности и глобализацију. Молимо све чланове факултета, студенте и бивше студенте да раде заједно као породица како би Seoul Institute Of The Arts у Сеулу могао прерасти у уметнички универзитет светске класе са једним срцем заснованим на уверењу и поносу да је „позната породица“. Хвала вам.

  • Wonju-si, Јужна Кореја

  Sangji University је демократски универзитет у коме се демократија излива попут реке. Sangji University је посебан универзитет којим управљају студенти. Sangji University је образовна заједница у којој коегзистирају наука, мисао, живот, младост и будућност. Разлози због којих се универзитети разликују од корпорација су у томе што теже јавном интересу земље и друштва. Разлози због којих се универзитети разликују од хагвона су то што истражују истину изван једностраног преноса знања. Разлог зашто се универзитети разликују од државних бирократија је тај што теже неограниченој слободи изван зидова правила. Sangji University има јавни интерес, истину и слободу. Сангји је универзитет на коме можете постићи све што замислите. Sangji University је препун академске слободе и слободе мишљења. Sangji University има интелект који мисли о друштву изван појединца и размишља о далекој будућности земље. Sangji University има сан. Изнад свега, Sangji University је дворана демократије у којој се демократија може доживети било где у Кореји. Sangji University , са 62-годишњом историјом, живо је поље образовне демократије у Кореји.

  • Busanjin-gu, Јужна Кореја

  Образовно друштво Донг-Еуи (ДЕИ) основало је 1966. године „ради промоције националног просперитета кроз образовање“ покојни др Ким Им-Сик. Од тада је ДЕИ, који укључује Dong-eui University , Технолошки институт Донг-Еуи, Средња техничка школа Донг-Еуи и Средња школа Донг-Еуи, допринео развоју нације и региона образовањем бројних талентованих људи ; и његово отварање Донг-Еуи медицинског центра допринело је његовом доприносу друштву свесрдно служећи заједници. Dong-eui University , који је постигао изузетан раст кроз последњих 38 година искуства у високом образовању, сада наставља своју улогу средишта образовања глобалних лидера изван региона. Ми ћемо, уз нашу снажну вољу да отворимо нову историју, створити најбољу образовну атмосферу за наших 18.000 ученика да се оспособе за компетенције и конкурентност потребне за доба неограничене конкуренције. „Донг-Еуи-Ји-Цхун“, оснивачки дух Универзитета Dong-eui University , залаже се за образовање студената да имају увидно разумевање света кроз академску обуку и култивацију личности. Имајући овај дух на уму, наставићемо да стварамо будуће лидере који ће моћи успешно да се носе са таласима промена у све брже мењајућим домаћим и међународним окружењима. Драги студенти! Надам се да ћете, као покретачка снага напретка нације и региона у 21. веку, наставити да негујете креативно размишљање и храброст за нове изазове. Dong-eui University је спреман, способан и вољан да помогне вашем сну о храбрости и нади. Молимо вас да се посветите академском истраживању и развоју каријере како бисте били ти који отварају бољу и обећавајућу будућност.

  • Pocheon-si, Јужна Кореја

  Темељни дух Daejin University је неговање способних људи који ће допринети развоју нације и људског друштва заснованог на верности, побожности и убеђењу, који су засновани на принципу хармоничног живота без икаквог увреде, циљ Даесун Јинрихое -а заснован на добронамерности и праведност. 1. Верност (Сеонгсил, 誠實) „Сеонг (誠)“ се односи на „истину“ и „искреност“. То значи да радите оно што схватате у свом унутрашњем уму без икакве лажи. 2. Побожност (Гиеонггеон, 敬虔) „Гиеонг (敬)“ се односи на напредовање пратећи кретање тела и душе у складу са својинама; односи се на „побожност“ и „пажљивост“. 3. Осуда (Синниеом, 信念) „Грех (信)“ се односи на „уверење“ и непромењено срце након доношења одређене одлуке. Односи се на то да се одлучним умом не мења приватна похлепа и настоји се постићи одрживи циљ одржавањем ума.

  • Yuseong-gu, Јужна Кореја

  Настављамо да образујемо, истражујемо и иновирамо за срећу и просперитет човечанства. КАИСТ негује научне и технолошке таленте са дубинском теоријом и применом, и спроводи основна истраживања и истраживања конвергенције за научне и технолошке иновације. Допринео је стварању нових вредности кроз сарадњу индустрије-универзитета и истраживања и водио је национални економски развој. Наше образовање, истраживање и иновације додатно ће проширити економски развој Кореје и научну заједницу на свет.

  • Dongdaemun-gu, Јужна Кореја

  Најбоље место у свеобухватној евалуацији сајбер универзитета које је спровело корејско министарство образовања Од свог оснивања 2001. године, Киунг Хее Цибер универзитет (КХЦУ) је дао скоро 8.189 дипломаца, од којих су многи наставили студије сан о стицању магистарске или докторске титуле. Тренутно око 10.000 ученика тежи овом сну у шест школа са 19 одељења и 50 смерова под 61-годишњим универзитетским системом Киунг Хее. Мрежна видео предавања реномираних професора и стручњака за образовање на мрежи, осмишљена и произведена у целини у шест великих студија, представљају највише стандарде сајбер образовања. Такође, 3Д анимација и ликови разликују нашу производњу видео садржаја од конкуренције. Библиотека, ПЦ лабораторија и локални центри за учење омогућавају учење ван мреже, а наше различите стипендије многима помажу да остваре свој сан. КХЦУ поставља престижни глобални стандард за најсавременије садржаје са напредним технологијама, разумним академским пословима и административним системом.

  • Buyeo-gun, Јужна Кореја

  Korea National University Of Cultural Heritage основан је за посебне намене у складу са оснивачком филозофијом „Национална независност, културни развој“ 2000. Ове посебне сврхе су наслеђивање и развој традиционалне културе и развој стручњака за чување, управљање и коришћење корејског културног наслеђа. Као једини национални универзитет у Кореји који предаје традиционалну културу и културно наслеђе, КНУЦХ је пружао оптимизоване образовне програме за студенте са водећим члановима факултета који су стекли и практично теоријско знање и искуство у различитим областима, као и савршену образовну инфраструктуру за практичну обуку и праксе. Два основна факултета укључују седам одсека: Управљање културном баштином, Традиционална пејзажна архитектура, Традиционална зграда, Наука о очувању културног наслеђа, Археологија конвергенције, Традиционална уметност и занатство и Нематеријално културно наслеђе. Мастер и докторски програми отварају се на општој дипломској школи, а стручна постдипломска школа нуди детаљна истраживања и развој о академским и практичним теоријама. КНУЦХ наглашава прогресивно учење које воде студенти, а не предавање наставника како би се студентима омогућило да сами препознају неопходност традиционалне културе и културног наслеђа, осмисле решења и пронађу креативне приступе како би развили стручњаке који могу да воде 21. век . КНУЦХ је такође настојао да се усклади са природом факултетског образовања како би помогао студентима да воде свој живот у потпуности и здраво, као и да води сваког студента ка томе да постане професионалац у складу са сврхом оснивања.

  • Gyeongsan-si, Јужна Кореја

  Током протеклих 20 година, Daegu University развио се у колевку учења са чак 20.000 студената основних и постдипломских студија који се припремају за постизање својих снова. Његов стални квалитативни и квантитативни раст под слоганом и визијом младог универзитета, отвореног универзитета, великог универзитета, Приде оф Даегу, омогућио му је да постане лидер иновација универзитетског образовања и, како је наведено у једном од његових слогане, „Универзитет на коме су студенти срећни“. Од јуна 2018. Daegu University концентрираће све своје ресурсе и способности у циљу да постане најпознатији универзитет у сваком предмету и најуспјешнији универзитет у задовољству образовним услугама. Ја, и хиљаде професора и особља на Daegu University , настојаћемо да успоставимо свако од наших 85 одељења као врхунско у својим областима и онима које поносно представљају регије Даегу и Гиеонгбук, стварајући универзитет за студенте и родитеље, који су корисници образовне услуге, могу бити задовољни.

  • Gwanak-gu, Јужна Кореја

  Добродошли на Kukje Theological University and Seminary . Укорењено у јеванђељу и Божјој Речи, Богословија настоји да развије хришћанске вође које су промишљене, глобално свесне, духовно зреле и спремне за широк спектар служби. Посвећени смо Христовом јеванђељу онако како нас поучава надахнуто Писмо и како је сажето у нашим реформисаним признањима вере. Овде ћете пронаћи изузетне професоре који деле ваш терет за Реч Божију, за изгубљене, за опремање светих и за дисциплиновање нација. Сваки члан је искусан пастор и одличан учитељ. Под менторством побожних пастора-учењака, обновићете своју страст према служби и позиву. Кукје је јединствен са својим широким спектром студената из различитих деноминација и земаља. Разноликост наше заједнице обогатиће вашу визију, перспективу и ваш ход са Христом. Бог чини узбудљиве ствари на и преко Kukje Theological University and Seminary . Волели бисмо да се придружите овој динамичној заједници. Упркос изузетном расту корејских цркава, чини се да оне нису допринеле свом статусу и улози друштву. То је због многих погрешних елемената у корејским црквама. Потребне су му доследне реформе кроз самоиспитивање сопствене функције. Због тога смо позвани да лечимо и успоставимо. То су наши задаци.

  • Buk-gu, Јужна Кореја

  Chonnam National University је дворана учења и интелигенције која је водила историју и просветлила време. Отворен је 1952. године са уверењем да је „за заштиту земље универзитет који негује талентоване људе“ усред хаоса и рата.

  • Gunsan-si, Јужна Кореја

  Howon University је основан на духу вредности, независности и верности 1977. Пошто наше друштво засновано на знању у 21. веку наглашава стална разјашњавања вредности, напредак технологије и све веће знање за ефикасно ангажовање и учешће у глобалној заједници, препознајемо неопходност сталног структурног обнављања и иновација у погледу ефикасног образовања и укључивања у ново друштво. У том циљу, тежимо побољшању наше заједнице у кампусу стварањем "Ховон културе", развојем добро структурираног и лепог кампуса, и даљом систематизацијом наставног плана и програма у складу са потребама глобалне заједнице. Уз глобалну визију, активно ангажовање заједнице и студентско тело које расте и у знању и у личном расту, Howon University ће заиста бити велики допринос глобалној заједници.