Keystone logo
Џерси

Studija Master u Џерси 2024

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  1027
 • Udeo komunalnih usluga

  64
 • Internet pretplata

  57
 • Lokalni prevoz

  59

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  8
 • Bioskopska karta

  14
 • Pinta lokalnog piva

  6

O Џерси

Студирање у Џерсију

Високо образовање у Џерсију

Одељење Џерси 'с од образовања предвиђа образовним потребама ученика који похађају школу. Постоје јавне школе који се исплаћују из владе. Постоје и овде неколико приватних школа. Генерално, школски систем је доста сличан оном из Велике Британије у погледу његове структуре и квалитета образовања. Међутим, то је мала земља, што значи да ученици похађају школу мањих укупна. Ово може побољшати квалитет образовања за многе у овој области.

Што се тиче високог образовања у Џерсију, студенти који похађају средњу школу ће вероватно прећи на универзитетски центар. Земља нуди колеџ даљег образовања зове Хигхландс Цоллеге. Овај објекат пружа образовне могућности за пуно радно време, и ванредних школама. Хигхландс Цоллеге ради као шести форми.При томе, ради у сарадњу са другим школама начин, укључујући Лондон Соутх Банк Университи, Универзитета у Плимоутх, и Отворени универзитет. Студенти који се упишу у Хигхландс Цоллеге у стању да добију диплому двогодишњи називом Фондација Степен. Од ове тачке, они онда могу добити додатну едукацију за стицање образовања у одређеној области студија.

Земља такође има специјализоване школе за ову врсту учења. Један од најистакнутијих опција је Џерси Међународна пословна школа. Ово је школа приватни сектор да образује студенте у низу дисциплина, а све са фокусом на пружање обуке за међународне студије. Још једна школа у Џерсију је Институт за закон. Ово је земља 'с правног факултета. Студенти ће научити да постану адвокати и адвокати у Јерсеи.

Школарина и накнаде

Студенти који студирају на државним школама не плаћају школарину за то.Генерално, ипак, ово је само опција на располагању студентима који су рођени у земљи. Други, укључујући међународне студенте, ће платити накнаду за упис. Ова накнада креће се у распону значајно у зависности од студијског програма је студент се упише у школу и.

Високо образовање долази у накнаду, посебно за оне студенте који упишу у Џерси Интернатионал Бусинесс Сцхоол. Ова школа образовања је приватна установа и таксе су веће овде. Међутим, школа је такодје један од најбољих опција за студенте који желе да добију диплому која се може користити међународно, што је нешто многи студенти раде.

Међународни студенти могу студирати овде. Добијање студентска виза врши кроз саму универзитета у већини случајева.

Многи студенти путују у иностранство да пронађу посао ван Јерсеи. Међутим, земља има све већи здравствени индустрију, као и јак пословни сектор. Проналажење рад у овим областима може да буде опција након дипломирања.

Здравствено осигурање

Студенти који планирају да похађају универзитет у Џерсију ће морати да добију своју здравствено осигурање. То није предвиђена школе присуства. Ученици могу да се купе политике кроз школе или преко треће стране. Међутим, школе сет правила о томе да ли или не студенти су у могућности да присуствују без ове врсте покрића у месту.

Студентске визе

Да бисте добили студентска виза, студенти морају прво применити на школу по свом избору. Ако школа прихвати студента, он или она тада је у стању да се пријаве за визу преко Владе. Школа ће доставити писмо о прихватању омогућава да се то оствари.