Keystone logo
Јапан

Najbolji univerziteti za Master Programi u Јапан 2024

Broj institucija: 169
  • Ghent, Белгија
  • Alcoi, Шпанија
  • + 2 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kyoto, Јапан

  Kyoto University Of Advanced Science Кјоту (КУАС) може се осврнути на 50-годишњу историју као акредитована приватна образовна институција у академском срцу Јапана. Да би направио следећи корак и изазов на глобалном нивоу, КУАС је позвао врхунског извршног директора глобално успешне фирме са седиштем у Кјоту за председника, са циљем да понуди своје академске ресурсе на међународној арени. Успостављање иновативног инжењерског програма који се учи на енглеском је један од главних примера ових напора, јер КУАС наставља да јача своју посвећеност да буде на врхунцу модерног образовања.

  • Rio de Janeiro, Бразил
  • Bailrigg, Уједињено Краљевство
  • + 3 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yamagata, Јапан

  Почевши са отварањем основне школе у префектури Иамагата 1878. године, пет образовних установа (средња школа Иамагата, нормална школа Иамагата, омладинска нормална школа Иамагата, Техничка школа Ионезава, префектура Иамагата) основано је 1949. Пољопривредно -шумарски колеџ) основано је као ново национални универзитет. У 2019. години наследили смо историју и традицију обележавања 70. годишњице нашег оснивања, а друштву шаљемо многе одличне људске ресурсе.

  • Tottori, Јапан

  Симбол универзитета представља почетно слово „Т“ Tottori University , које је дизајнирано у облику динамично летеће птице. Текуће линије које садрже ознаку изражавају динамику којом се Универзитет флексибилно прилагођава новој ери као јединствен и атрактиван универзитет са изразитим идентитетом. Два крила која се секу у центру симболизују бескрајну (∞) могућност и Спој знања и праксе, основне принципе Универзитета и представљају континуирани раст Универзитета. Три круга састављена од два крила и репа представљају циљеве* универзитетских образовних и истраживачких активности, док боје слике плаве и зелене представљају небо и море или земљу и живот, који су симболи Земље, што сугерише да се Универзитет развија глобално док га негује богата природа. 1) Развој добро образованих људских ресурса који могу играти кључну улогу у друштву 2) Промоција најсавременијих истраживања за решавање глобалних, људских и друштвених питања 3) Допринос индустрији и култури локалне заједнице

  • Taito City, Јапан

  Токио Геидаи је међународно јединствен уметнички универзитет који нуди програме не само у ликовној уметности и музици, већ и у филму и новим медијима, те менаџменту уметности у оквиру глобалних студија уметности. Као „извор креативности која може променити свет“, универзитет ће, заједно са факултетским особљем и администраторима, наставити напоре да негује следећу генерацију изузетних уметника, да промовише моћ јапанске уметности и културе и да допринесе глобални развој уметности кроз блиску сарадњу са релевантним организацијама, укључујући јапанско Министарство образовања, културе, спорта, науке и технологије и Агенцију за културна питања, омогућавајући универзитету да максимизира своје способности и вредности.

  • Nisshin, Јапан

  У данашњем глобализујућем друштву суживота између више језика и култура, важност се не придаје само енглеском као глобалном језику, већ и другим језицима. Баш као и језици, став прихватања више култура такође се сматра битним. У светлу ове друштвене позадине, Школа страних студија заузима академски приступ за истраживање светских језика и култура. Студенти се баве академским учењем о језицима, књижевности, културама, друштвима и другим одликама језичког подручја на којем су главни, улазећи дубоко у начине размишљања и понашања људи различитог културног поријекла. Поред свог главног језика, они такође уче више језика како би стекли вишеструку перспективу и постали глобални људски ресурси са одличним познавањем језика и међуљудским вештинама.

  • Kobe, Јапан

  Ле Цордон Блеу помаже страственим студентима да следе своје кулинарске снове у последњих 125 година. Студенти долазе у Ле Цордон Блеу из свих сфера живота. Они су почетници одушевљени кулинарском уметношћу, али потпуно неискусни; далеко су на једном путу каријере и спремни су за следећи; они су етаблирани професионалци који желе да се побољшају. Без обзира на крајњи циљ - да воде ресторан или угоститељску компанију, менаџмент хотела или малопродаје, новинарство, консалтинг, стилизовање хране - студенти Ле Цордон Блеуа долазе по кулинарско образовање које ће им омогућити успех.

  • Shibuya City, Јапан

  United Nations University (УНУ) је глобална истраживачка група и организација за последипломске наставу са седиштем у Јапану. Мисија Универзитета УН је да, кроз заједничко истраживање и образовање, допринесе напорима да се ријеше горући глобални проблеми људског опстанка, развоја и благостања који су брига Уједињених нација, њених народа и држава чланица. У извршавању ове мисије, Универзитет УН сарађује са водећим универзитетима и истраживачким институтима у државама чланицама УН, функционишући као мост између међународне академске заједнице и система Уједињених нација.

  • Chiyoda, Јапан

  Светско ширење нове инфекције коронавирусом форсира промене у начину на који универзитетско образовање треба да буде. Конкретно, ограничење стварне размене у иностранству представљало је бол за Sophia University , који промовише глобализацију, али смо пружили подршку не само страним студентима у Јапану, већ и у иностранству, са средиштем у нашим иностраним базама. Конкретно, АСЕАН Хуб Центар у Бангкоку, који је основао пословну компанију са циљем даље оживљавања образовних функција од прошле године, ради на наставку пословања увођењем потпуних онлајн часова. Највећа промјена узрокована катастрофом изазваном короном је брз напредак приступа интернету на универзитетима широм свијета. Као резултат тога, можемо очекивати невиђену размену истраживања, попут даљинског позивања професора који спроводе најсавременија истраживања на универзитетима у иностранству. Наш универзитет такође ради на успостављању такве могућности као система.

  • Toshima City, Јапан

  Rikkyo University налази у Токију и основан 1874. године почео је са школом Св. Павла. Основао ју је мисионар епископске цркве бискуп Цханнинг Мооре Виллиамс као приватну школу која је предавала хришћанске библијске студије и енглески језик. У то време Јапан је журио да сустигне напредне нације Запада, а и област образовања имала је снажну утилитаристичку тенденцију. Знање и технологија често су виђени као оруђа за материјални просперитет и самонапрезање. Риккио се супротставио тренду доба, моделујући се по традиционалним либералним уметничким факултетима Запада, који се успешно наставио развијати до данас.

  • Chiyoda, Јапан

  Nihon University , који слави 120. годишњицу постојања, потиче са Нихон Правног факултета, који је основан 1889. године. Од свог оснивања, универзитет је задржао водећу позицију на челу универзитетског образовања и истраживања са глобалном перспективом и предузимљивим духом. Као атрактиван универзитет са широким спектром области студија, Nihon University се бавио не само образовањем и истраживањем, већ и здравственом заштитом, доживотним образовањем и бројним другим активностима које доприносе развоју друштва.

  • Chiba, Јапан

  Оснивачки дух Keiai University , „Кеитен господарица“ (воли оне који поштују небеса), реч је коју је Саиго Такамори (Нансху), водећа личност у рестаурацији Меији, некада био натпис. "Небо" представља разлог који управља природом, а "човек" се односи на цело човечанство, укључујући и себе, а истовремено и на живот и друштво које су изградили људи. Импресиониран уверењем о „поштовању разума и љубави према људима и њиховим активностима“, оснивач Масаиуки Нагаторо учинио је ово основним духом школе и назвао га „поштовање“ како би пренео ту тежњу. Назив Keiai University такође потиче од овога. Реч „Кеитен Аијин“ (Обожавајте своје небо, волите своје суседство) појављује се у учењима Такаморија Саига, вође рестаурације Меији. У овом изразу, „десет“ значи разлог за управљање природом и свемиром. Сва људска бића. Такође се односи на обожавање свог неба, љубав према свом суседству. Масаји Нагаторо је био дубоко импресиониран овим духом поштовања разума и љубави према ближњима. Као резултат тога, он је прихватио ову идеју као свој централни принцип и назвао наш универзитет „Кеиаи“ како би га пренео на будуће генерације.

  • Kyoto, Јапан

  Женски колеџ слободних уметности Досхисха основао је у Кјоту 1876. Јосепх Харди Неесима, оснивач Досхисхе; његова жена Иае Неесима; Алице Ј. Старквеатхер, америчка мисионарка; и други. Посвећен основним принципима хришћанства, интернационализма и слободних уметности, факултет има историју сталних иновација. Прерастао је у једанаест одељења на шест факултета и четири дипломске школе у два кампуса у Кјотанабеу и Имадегави. Укупно је тренутно уписано приближно 6.500 студената.

  • Niigata, Јапан

  Приближавамо се крају прве четвртине 21. века. За то време, настављају се догађати сукоби и природне катастрофе које симболизују терористички напади у Сједињеним Државама 2001. године и Велики земљотрес у источном Јапану 2011. године. Сада се суочавамо са огромним изазовима пандемије ЦОВИД-19, која је наше друштво бацила у немир. С друге стране, велика су очекивања за брзо напредовање науке и технологије као покретачке снаге за развој одрживог друштва. Сходно томе, током друштвене реформе дошло је до великог прегледа мисије универзитета. Niigata University има за циљ да буде потребан и настави да светли још више у бурном друштву 21. века. У том циљу, увек ћемо размишљати о томе шта можемо учинити као национални универзитет у Јапану, предузети мере и допринети неговању појединаца следеће генерације и развоју науке, као и друштва заснованог на предвиђањима будућности. Ова Niigata University 2030 враћа се основама Niigata University и показује разним заинтересованим странама каква би требала бити Niigata University У овој визији, 2030. годину сматрамо непосредном будућношћу, јер је то крајњи рок за одрживе развојне циљеве (СДГс). Поставши „Постати предводник иновација у будућем животу“ као мисију коју Niigata University треба да оствари према друштву будућности, прикупићемо знање Niigata University као свеобухватног универзитета како бисмо обогатили људске активности на земљи. На основу овог гледишта формулисали смо визије шта Niigata University требао да буде у будућности 2030. године и утврдили пут ка тим визијама као наш циљ.