Keystone logo
Гватемала

Najbolji univerziteti za Master Programi u Гватемала 2024

Broj institucija: 11
  • Guatemala City, Гватемала

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Alcobendas, Шпанија
  • Buenavista, Мексико
  • + 3 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Guatemala City, Гватемала

  Universidad San Pablo de Guatemala заснован је на практичној реализацији студија у животу студента. Универзитетске каријере су потпуно иновативне, применљиве и подстакнуће студенте на креативност и предузетништво. Филозофија образовања Универзитета усмерена је на иновације, ка ономе што би требало да буде, на проналаске и нове, оригиналне и неограничене идеје. Наставни програми курсева, наставног процеса и образовне филозофије, уопште, заснивају се на следећем: Технолошке вештине, напредни стандарди употребе информационих и комуникационих технологија као саставни део учења, обичаја и живот наставника и ученика. Дух служења заједници и развој прогресивних вредности. Хуманистичка примена технологије која доприноси развоју Гватемале. Поглед на свет, заснован на калвинистичкој протестантској филозофији, која манифестује једнакост људи и реформисану теологију, прогресивне, етичке и практичне вредности које доводе до развоја. Главни циљ општег курикулума различитих каријера и свих курсева је да образује студенте у следећим вредностима, карактеристикама и способностима: Лидерство Истраживање предузетништва Ове вредности су трансверзалне и имају значајан утицај на системе наставе и учења и о наставном програму свих курсева, семинара, лабораторија и радионица. Universidad San Pablo de Guatemala заснован је на образовном систему из којег су створени иновативни модели кроз које се педагошка акција обавезује на друге; постати претпостављено као средство личне и друштвене трансформације. Образовни систем заснован је на истини и полази од етичког уверења оних који га практикују у оријентацији ка постизању напретка и бољитка заједнице. Стога је то институција посвећена друштву, у стварању и преношењу знања, образујући се у изврсности, да би допринела изградњи свакодневног живота, који се заснива на хришћанству које има висок друштвени утицај заснован на етици. , Јудео-хришћански, морални стандарди и вредности који препознају друге.

  • Guatemala City, Гватемала

  Салезијанско удружење Дон Боско потписало је Споразум о академској сарадњи са Универзитетом Франциско Маррокуин 1971. Почевши од 1972. године, дон Босцо Салезијанци су развили хуманистичке програме подржане од Универзитета Францисцо Маррокуин. Створене су каријере, одсеци и факултети. Међу овим програмима су истакнути: наставници у образовању и образовним наукама, наставници у теологији, наставници у енглеском језику и наставници у историји. Факултет комуникационих наука имао је велики развој и основане су специјалности техничар и нежења у друштвеним комуникацијама, нежења и рекламирање и нежења радио и телевизијске продукције. Тамо је Mesoamerican University имао своје почетке. Користећи универзитетско искуство и развој који су постигнути, поступци за оснивање новог универзитета започели су 1996. године. У октобру 1999. године, Вијеће високог приватног образовања у Гватемали одобрило је Mesoamerican University . 2000. године нови универзитет почео је да функционише са Факултетима за хумане и друштвене науке и науке о друштвеним комуникацијама. Годину дана касније, у стратешком савезу са гватемалским Удружењем менаџера, ЕСАГ, Есцуела Супериор де Алта Геренциа, створен је за предавање на мастер студијама. 2002. године, 15 каријера из града Куетзалтенанго спојено је у оквиру Mesoamerican University . У наведеном седишту је 2003. године одобрен Медицински факултет.

  • Guatemala City, Гватемала

  Universidad Del Valle De Guatemala је један од најпрестижнијих универзитета у Централној Америци. Предњачимо у технологији и у промоцији високог нивоа истраживања и наставе. Ми нисмо приватни универзитет. 1 у Централној Америци и Панами, према КС рангу и једини универзитет са институционалном акредитацијом Хероес у Гватемали. Више од 50 година тражимо и поздрављамо талентоване људе који желе да буду агенти промена. Нудимо препознатљив модел са широким фокусом на либералне уметности, обједињен са специјализованом обуком у науци, технологији, иновацијама, предузетништву и образовању. Наш портфељ програма и наш програм истраживања и информисања одговарају потребама нашег окружења, нових генерација ученика и промовишу тражење решења за изазове нашег друштва. У наша три кампуса, УВГ је окарактерисан као институција која тражи академску изврсност са вредностима и критеријумима како би помогла свим студентима, кроз финансијску помоћ и стипендије за талентоване младе људе са ограниченим ресурсима.

  • Guatemala City, Гватемала

  Универзитет Да Винци у Гватемали је институција високог образовања, чији се образовни предлог заснива на принципима истине, интегритета, потраге за изврсношћу, друштвене одговорности и релевантности знања. Универзитет Да Винчи у Гватемали схвата да је истина темељна вредност, па су стога његова потрага, пракса и одбрана уроњени у њене акције, посебно кроз академска и институционална истраживања, која такође доприносе развоју науке и друштвеног развоја . Други основни принцип је принцип интегралности. Универзитет Да Винци у Гватемали схвата да је знање широко и разнолико и да његови образовни програми морају пружити, колико је то могуће, интегративно знање из различитих области, тако да дипломирани стручњаци имају свеобухватну обуку. Изврсност као принцип деловања приоритетна је вредност за Универзитет Да Винци у Гватемали. Подразумева се да потрага за изврсношћу нема краја и да стога радње њених чланова, као и програми, морају да се спроводе квалитетно у складу са нормама и стандардима који обезбеђују њихово постизање. Други основни принцип је принцип релевантности, који се схвата као веза и кохерентност између његових образовних предлога и захтева друштва и производног сектора. Универзитет Да Винци у Гватемали има за циљ образовање стручњака који имају способност критичког просуђивања и имају високу флексибилност и прилагодљивост током обављања своје професије. То је могуће ако им је знање доступно релевантно за стварност и сталну научну, технолошку и друштвену еволуцију.

  • Guatemala City, Гватемала

  Универзитет је замишљен да буде веза, мост, „превлака“ која окупља научна истраживања и професионалну праксу; трајне вредности и креативни и иновативни дух; социјални проблеми земље и међународни догађаји; универзитет и компанија; хуманистичка обука и савремена технологија. Да би подржао наш квалитет у академском усавршавању, УНИС је прошао кроз процес континуираних акредитација, које гарантују стандарде наших образовних програма, профил наших професора, алате у обављању каријере, као што су специјални програми. За овај процес, Универсидад дел Истмо верује АНЕЦА-и да започиње свој процес међународне академске сертификације квалитета од 2014. АНЕЦА је државна фондација која има за циљ пружање спољног осигурања квалитета универзитетском систему и доприноси његовом сталном побољшању, такође развија различите програме за обављање својих активности (евалуација, сертификација и акредитација), како би интегрисали наш систем у Европски простор високог образовања.

  • Guatemala City, Гватемала

  Као једини државни универзитет, он је искључиво одговоран за усмеравање, организовање и развој државног високог образовања и државног образовања, као и ширење културе у свим њеним манифестацијама. Промовираће свим средствима у свом домету истраживање у свим сферама људског знања и сарађиваће у проучавању и решавању националних проблема. Његова основна сврха је подизање духовног нивоа становника Републике, очување, промоција и ширење културе и научног знања. Допринеће остварењу уније Централне Америке и у ту сврху тражиће размену академика, студената и свега што тежи духовној вези народа превлаке. Универзитет Сан Царлос де Гуатемала је државна високошколска установа, аутономна, са демократском културом, са мулти и интеркултуралним приступом, повезана и посвећена научном, социјалном, хуманистичком и еколошком развоју са ажурираним, динамичним, ефикасним управљањем и са ресурсе који се оптимално користе за постизање његових циљева, едукатор професионалаца са етичким принципима и академском изврсношћу.

  • Guatemala City, Гватемала

  Универзитет Мариано Галвез је приватна, независна, непрофитна високошколска установа која послује у складу са законима своје институционалне природе, а коју је 29. јануара 1966. године одобрило Врховно универзитетско веће Универзитета Сан Царлос де Гуатемала . Његово име одаје признање државнику, јунаку и славном правном савету доктору Јосеу Мариану Галвезу (шеф државе Гватемале 1831-1838), оснивачу Академије за студије и реформатору гватемалског образовања, који је промовисао важне иновације у свим животним редовима. државе. Њему се приписује побољшање јавне наставе. Борио се за то да учење буде секуларно, био је оснивач Националне библиотеке и музеја, поштовао је појединачне законе и гаранције, слободу штампе и емитовање мисли. У складу са својим институционалним принципима, Универзитет Мариано Галвез, у основи, служи етичкој, научној, стручној и техничкој обуци студената, интегрисаном наставом, истраживањем и служењем заједници и нормативном, академском неовисношћу, административном, дисциплинском и економски; очувању и развоју науке и културе као универзалног наслеђа; промоцији истраживања као извора знања и напретка и проучавању националних проблема како би се допринело њиховом решавању. Идеали који су инспирисали његове осниваче остају на снази, јер је то брига Универзитета у његовом предавању, свеобухватној обуци његових студената у окружењу слободе, међусобног поштовања и духа суживота.

  • Guatemala City, Гватемала

  Ми смо модерна и инклузивна пословна школа са будућношћу као тачком гледишта и путописом који наш регион захтева да би се суочио са изазовима који настају у 21. веку; Посвећени смо сталној потрази за авангардним идејама како бисмо их спровели у пракси, и са начином размишљања који промовише акцију и прихвата сталне промене из наше културе како би се постигла стална размена идеја и знања.

  • Portland, Сједињене Америчке Државе
  • Cusco, Перу
  • + 5 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...