Keystone logo
Финска

Najbolji univerziteti za Master Programi u Финска 2023

Broj institucija: 48
  • Lahti, Финска
  • Madrid, Шпанија
  • + 1 više

  EIT RavMaterials Academi - MEITIM nudi studentima jedinstvenu priliku da uče u dinamičnom okruženju, fokusirajući se na stvarne izazove. Nagrađen od strane EIT (Evropski institut za inovacije i tehnologiju), organ Evropske unije, EIT oznaka je sertifikat kvaliteta koji se dodeljuje samo odličnim obrazovnim programima na master i doktorskom nivou.

  • Rotterdam, Холандија
  • Bilbao, Шпанија
  • + 5 više

  Evropski univerzitet postindustrijskih gradova (UNIC) osnovan je 2020. godine sa ciljem da ponudi inkluzivno obrazovanje za novu generaciju studenata. Savez 10 evropskih univerziteta sa sedištem u postindustrijskim gradovima i finansiran od strane Evropske komisije, radi ruku pod ruku sa gradskim institucijama kako bi se osiguralo da se urbani problemi hrane u nastavi i istraživanju na način koji je dostupan i inkluzivan za sve učenike. Savez pokreće svoj prvi zajednički master stepen 2023. godine i traži studente koji će unaprediti postindustrijske transformacije svojih gradova i postati visokokvalifikovani diplomci u novim naučnim disciplinama koje odgovaraju potrebama promenljive ekonomije u Evropi i širom sveta.

  • Poitiers, Француска
  • Iași, Румунија
  • + 5 više

  Evropski kampus gradskih univerziteta (EC2U) je multikulturni i višejezični savez koji se sastoji od sedam dugogodišnjih, obrazovno-i istraživačko-vođenih, lokalno i globalno angažovanih univerziteta iz četiri različita regiona Evropske unije: Univerzitet u Koimbri, Univerzitet u Jaši, Univerzitet u Jeni, Univerzitet u Paviji, Univerzitet u Poitiers (koordinator), Univerzitet u Salamanci i Univerzitet u Turku. Ambicija Saveza je da razvije inovativni prostor koji omogućava mobilnosti da slobodno teče između sedam univerziteta i pridruženih gradova.

  • Jyväskylän yliopisto, Финска

  JIU je univerzitet svetske klase gde multidisciplinarna i vrhunska istraživanja ispunjava otvorenu i energetsku zajednicu. Kroz poznatu nastavu, stručnost visokog profila i globalnu saradnju JIU zajednica traži i pronalazi rešenja za izazove budućnosti. Na međunarodnoj rang listi svih univerziteta u svetu, Univerzitet Jivaskila je među prva tri procenta i predstavlja najbolje na svetu u nekoliko svojih disciplina. Nudimo 17 visoko-kvalitetnih, istraživačkih baziranih magistarskih programa na engleskom jeziku. Međunarodni studenti su dobrodošli da se prijave na dvogodišnjim programima, koji dovode do zvanično priznatog magistra i kvalifikuju se za doktorske studije. Na naših šest fakulteta možete produbiti svoje znanje iz različitih oblasti, kao što su obrazovne nauke, sportske i zdravstvene nauke, matematike i prirodne nauke, informacione tehnologije, biznis i ekonomija, te humanističke i društvene nauke. Takođe nudimo stipendije za najuspešnije međunarodne studente magistarskih studija, koji pokrivaju troškove školarine i čine studiranje sa nama nagrađivanjem i veoma pristupačnim. Jivaskila se nalazi u centralnoj Finskoj sa prelepim prirodnim okruženjem i inspirativnom arhitekturom. JIU kampus je kombinacija modernog stila i klasika poznatog arhitekte Alvara Aalta. Seminaarinmaki kampus je nagrađen 2022 sa Evropskom baštinom Label. Kampus ističe značaj finskog i evropskog obrazovnog sistema kao osnove za ravnopravno i demokratsko društvo. Ponekad je ovde u Finskoj malo hladno, ali na Univerzitetu u Jivaskila, vršnjaci, istraživači i nastavnici će vam pomoći da zadržite osmeh na licu. Na Univerzitetu u Jivaskila, zajednica brine o svojim članovima. Univerzitet nudi podršku i pomoć u studijama i blagostanju. Naša međunarodna univerzitetska zajednica je lako da se pridruže!

  • Vaasa, Финска

  University of Vaasa Executive Education има јаке корене на Универзитету у Вааси и свету науке. Ми смо најузбудљивији и најутицајнији пружалац услуга за одрасле и континуирано образовање за менаџере и професионалце у Финској.

  • Tallinn, Естонија
  • Helsinki, Финска

  Talin Univerzitet je moderan i dinamičan istraživački univerzitet u Estoniji sa vodećom ulogom u promovisanju inteligentnog načina života kroz obrazovanje, istraživanje, i jedinstvena saradnja preko disciplina. Inteligentan način života posmatramo kao donošenje odluka zasnovanih na istraživanjima kako bismo poboljšali društvo uopšte i dobrobit njegovih građana.

  • Rovaniemi, Финска

  Лапонски универзитет примењених наука је најсевернији УАС у Финској и у ЕУ, са фокусом на високо образовање и истраживање, развој и иновације. Успех у условима Арктика и коришћење услова су у сржи. Имамо северни фактор.

  • Rovaniemi, Финска

  University of Lapland је најсјевернији универзитет у Европској унији. Комбинујемо науку и уметност у Арктичком кругу у Рованиемију, главном граду Лапоније. Наш арктички универзитет ствара нова знања, вештине и стручност за север и свет.

  • London, Уједињено Краљевство
  • Helsinki, Финска
  • + 5 više

  Programi EIT digitalne letnje škole otvoreni su za prvostupnike i master studente, mlade profesionalce i druge koji žele duboko zaroniti u nove digitalne tehnologije, naučiti kako pretvoriti tehnologiju u posao i na kraju pokrenuti duboke tehnološke startupe. Učite od fakulteta i osoblja naših vrhunskih tehnoloških partnerskih univerziteta u EU. Steknite praktično iskustvo kroz slučajeve kompanija, rad na projektu i saradnju. Školarina po konkurentnim cenama. Zabavite se sastanak i umrežavanje sa istomišljenicima iz celog sveta!

  • Helsinki, Финска

  Univerzitet umetnosti Helsinki (Uniarts Helsinki) pruža najviši nivo obrazovanja u muzici, likovnoj umetnosti, pozorištu i plesu u Finskoj. Uniarts Helsinki je međunarodna preteča u obrazovanju i istraživanju u oblasti umetnosti i jača ulogu umetnosti kao sile koja reformiše društvo. Osnovana 2013. godine, Uniarts Helsinki sastoji se od Akademije likovnih umetnosti, Sibelius akademije i Pozorišne akademije.

  • Seinäjoki, Финска

  Универзитет примењених наука Сеинајоки је мултидисциплинарна институција високог образовања и ефикасан актер у образовању и истраживању, развоју и иновацијама (РДИ) у региону Јужне Остроботније у западној Финској.

  • Stockholm, Шведска
  • Helsinki, Финска
  • + 5 više

  Naši programi dvostrukog stepena kombinuju odlično tehničko obrazovanje sa obukom u inovacijama i preduzetništvu, kao i stažiranje u kompanijama, industrijskim partnerima i gradovima širom Evrope.

  • Helsinki, Финска

  Humak University of Applied Sciences ???? ?? ???????? ??????? ?????????? ? ?????????????? ????? ????. ????????? ???? ????? ????? ??????? ?????????? ??? ? ???????????, ??????? ? ??????????? ???? ????? ?????????? ?? ??????? ???? ???????? ? ?????????? ????????????? ???????? ? ??????? ?????????? ??????????.

  • Helsinki, Финска

  Arcada је мултипрофесионални универзитет примењених наука (УАС) у Хелсинкију, Финска. Нудимо висококвалитетно високо образовање усмерено на праксу на нивоу бачелор и мастер. У нашем међународном кампусу, студенти и запослени се окупљају у дисциплинама како би образовали сутрашње стручњаке и креирали паметна и одржива решења. Без обзира на то да ли је ово први корак у вашој каријери или сте већ добро уроњени у радни живот, у Arcada ћете развити вештине за прихватање будућих изазова.

  • Espoo, Финска
  • Delft, Холандија
  • + 11 više

  EIT RavMaterials Academi - SUMA nudi studentima jedinstvenu priliku da uče u dinamičnom okruženju, fokusirajući se na izazove iz stvarnog života. Nagrađen od strane EIT (Evropski institut za inovacije i tehnologiju), organ Evropske unije, EIT oznaka je sertifikat kvaliteta koji se dodeljuje samo odličnim obrazovnim programima na master i doktorskom nivou.