Keystone logo
Бразил

Najbolji univerziteti za Master Programi u Бразил 2024

Broj institucija: 87
  • São Paulo, Бразил
  • Rio de Janeiro, Бразил
  • + 2 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Бразил
  • Bailrigg, Уједињено Краљевство
  • + 3 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Француска
  • São Paulo, Бразил
  • + 5 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Paraná, Бразил

  Много је аспеката који вреднују високошколску установу, али висока репутација у ОИК-у главни је показатељ да су курсеви, структура и факултет у складу са идеалним стандардима квалитета. Према последњем открићу агенције, Униандраде је стекао оцену 4 (са највећом оценом 5) и један је од најбољих универзитетских центара у земљи. Напомена се односи на ИГЦ - скраћеницу за Генерал Цоурсе Индек. Али Униандрадеова посвећеност поучавању изврсности није започела у последњих годину дана. У ту сврху постоји више од 40 година историје! Поред ИГЦ-а, институција је поносна што је 80% додипломских курсева оцењено оценама изврсности. Да би институцију поставила на ово истакнуто место, комисија МЕЦ процењује неколико аспеката, међу којима су и резултати ученика на ЕНАДЕ-у, физичка структура, квалификација наставника, између осталог.

  • Goiás, Бразил

  Створен 1999. законом 13.456, Државни универзитет у Гојасу донео је нову и обећавајућу реалност у високом образовању у држави. Организован као мултицампус универзитет са седиштем у Анаполису, УЕГ је резултат процеса трансформације и инкорпорирања важних високошколских институција попут Државног универзитета Анаполис (Униана), Више школе за физичко васпитање државе Гоиас (Есефего ) и друге изоловане високошколске установе, које одржава влада. Према историјским записима, УЕГ је рођен да би имао користи од великог броја општина у Гојасу, са нагласком на регионалне специфичности. Његов раст пружио је иновативно искуство кроз пројекат интериоризације наставних, истраживачких и проширивачких активности, што је довело до неколико општина у универзитетском кампусу Гојаса, применом додипломских и постдипломских курсева у најразличитијим областима знања. Поред тога, УЕГ је применио специјалне програме као што је Програм потпуних парцелера који су пружали обуку на додипломском нивоу хиљадама наставника из државних, општинских и приватних мрежа. УЕГ се обликовао са мисијом производње и социјализације научног знања и знања, поред тога што развија културу и целокупну обуку професионалаца и појединаца способних да буду критички укључени у друштво и промовише трансформацију друштвено-економске стварности државе Гојас и из земље. Као институција са више кампуса, УЕГ има универзитетски кампус у свим микрорегијама државе, што доприноси одрживом развоју Гојаса.

  • Jardim Sao Paulo, Бразил

  Савезни универзитет долина Јекуитинхонха и Муцури (УФВЈМ) је јавна високошколска установа повезана са Министарством образовања (МЕЦ), створена Законом 11.173, објављеним у Савезном службеном листу 8. септембра 2005. Његова историја је започела Септембра 1953. године, када је тадашњи гувернер Јусцелино Кубитсцхек де Оливеира основао Стоматолошки факултет у Диамантини (Фаод), са циљем да задовољи потребе велике области која је долина Јекуитинхонха. Пре него што је постао УФВЈМ, то су били Савезни стоматолошки факултет (Фафеод) и Интегрисани савезни колеџи Диамантина (Фафеид). УФВЈМ има кампусе у четири града: Диамантина, Теофило Отони, Унаи и Јанауба, покривајући мезорегије Јекуитинхонха, Вале до Муцури, Нороесте и Норте де Минас Гераис.

  • Formosinha, Бразил

  Католички универзитет у Бразилији (УЦБ) једини је приватни универзитет у Савезном округу. То је католичка, филантропска и високошколска установа у заједници. УЦБ управља Бразилска унија католичког образовања (УБЕЦ), која је основана 1972. године, с циљем одржавања католичких образовних институција, пружајући солидну и квалитетну образовну мрежу.

  • São Paulo, Бразил

  Иновације, технологија, одрживост и ручни рад суштина су Ениаца већ 35 година. Кроз стварне и изазовне пројекте, Ениац обучава лидере и предузетнике који од студената развијају професионалне вештине и праксе неопходне да би се истакли на тржишту рада. Све ово улагање у мултидисциплинарне методологије, инфраструктуру и међународне стандарде квалитета чине Ениац најбољом високошколском институцијом у Гуарулхосу, према рангу МЕЦ-а.

  • Bonsucesso, Бразил

  Дјелујући у академском пољу више од 50 година, УНИСУАМ се развијао током година док је мијењао стварност својих ученика. Први универзитетски центар у Бразилу, УНИСУАМ је увек држао своје студенте на првом месту, фокусирајући се на своју мисију да промовише развој мушкараца, практикујући наставу усмерену на академско, професионално и лично унапређење јавности на коју се односи.

  • Fábricas, Бразил

  Савезни универзитет Сао Јоао дел-Реи (УФСЈ) основан је Законом 7.555 од 18. децембра 1986, као Фондација за високо образовање Сао Јоао дел-Реи (Фунреи), што је резултат састанка и федерализације две институције: Дома Босцо Филозофски факултет, науке и књижевност, чије су активности започеле 1954. године, а одржавала га је провинција Сао Јоао Босцо; и општинска фондација Сао Јоао дел-Реи, која одржава Факултет за економске, административне и рачуноводствене науке (Фацеац) и Факултет за индустријски инжењеринг (Фаеин), чије су активности започеле 1972. односно 1976. године.

  • Bahia, Бразил

  БАХИА АДВЕНТИСТИЧКИ ФАКУЛТЕТ (ФАДБА) је образовна институција Цркве адвентиста седмог дана, заснована на библијском погледу на свет, посвећена хришћанском делу искупљења и интегралном образовању компетентних стручњака за одговорно вршење грађанства и служење заједници .

  • Parque dos Jacarandás, Бразил

  Универзитет показује како комбиновати јаку традицију и везу са савременим светом и његовим трансформацијама. Будућност, иновације, предузетништво и одрживост основа су окружења које интегрише еволуцију науке, знања и технологије на мултидисциплинаран начин.

  • Goiabeiras, Бразил

  Federal University of Espírito Santo (Уфес) је самоуправна институција повезана са Министарством образовања (МЕЦ), са курикуларном, научном, административном, финансијском и аутономијом управљања имовином. Дјелује у увјерењу о недјељивости наставе, истраживања и теренских програма, са позицијом да ради у свим областима знања. Уфес је основан 5. маја 1954. године. Састоји се од четири универзитетска кампуса - Гоиабеирас и Маруипе у главном граду Виториа, и у општинама Алегре (јужно од државе) и Сао Матеус (северно од државе) - са површином од 4,3 милиона квадратних метара. Укупна површина његових кампуса је 292.000 квадратних метара (изграђена површина).

  • Ondina, Salvador, Бразил

  Federal University Of Bahia започео је 18. фебруара 1808. године, када је принц регент Дом Жоао ВИ основао школу за хирургију у Бахији, први универзитетски курс у Бразилу. Ипак, у 19. веку је укључивао курсеве из фармације (1832) и стоматологије (1864), Академије лепих уметности (1877), права (1891) и Политехнике (1896). У 20. веку Исаиас Алвес је створио Филозофски факултет, науке и слова (1941). Оснивач УФБА - Први ректор Универзитета био је истакнут у путањи високог образовања. Рођен у Салвадору 1894. године, дипломирао је медицину и специјализирао хирургију у Сао Паулу. По повратку придружио се катедри за патологију и хирургију и предводио Медицински факултет. Током 15 година као ректор (1946-1961), водио је процес федерализације и примењивао физичку и кадровску инфраструктуру, написавши прво поглавље интегрисаног универзитета: Артс, Леттерс, Хуманитиес анд Сциенцес. У првој години ректората формално је конституисан Универзитет Бахиа. 1950. постао је Federal University Of Bahia , интегришући изоловане школе и оснивајући друге курсеве. За петнаест година под вођством Едгарда Сантоса, УФБА је процветала у областима уметности, хуманистичких наука и здравља.

  • Vila Mariana, Бразил

  Традиционално призната као институција специјализована за здравствене науке, Унифесп је одговоран за обуку квалификованих људских ресурса и за развој научних истраживања у здравству. Њено језгро порекла је Есцола Паулиста де Медицина, чије оснивање датира из 1933. године и која је била подржана приватним ресурсима и државним субвенцијама све до федерализације 1956. Доношењем закона бр. 8,957, 1994. године, ЕПМ се трансформисао на савезном универзитету , одржавање курсева који се предају у областима медицине, неге, биолошких наука (медицински модалитети), логопедије и офталмолошке технологије - која данас интегрише здравствене технологије.