Keystone logo
Шпанија

Najbolji univerziteti za Master Programi u Шпанија 2023

Broj institucija: 256
  • Barcelona, Шпанија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Шпанија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pozuelo de Alarcón, Шпанија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Шпанија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Шпанија

  Ako ovo čitate, to je verovatno zato što vam je nešto o našem univerzitetu zapalo za oko. Možda već znate da smo deo najveće i najtradicionalnije privatne obrazovne ustanove u Španiji, CEU, koju je 1933. osnovalo Katoličko udruženje propagandista (ACDP). U zajednici Madrida prvi smo ponudili novi način razumevanja i upravljanja visokim obrazovanjem, prvo kao Univerzitetski koledž, a od 1933. godine kao privatni univerzitet. Više od 85 godina, naš pionirski stav i dalje ostavlja svoj trag u svemu što radimo. Saznaćete čim nas upoznate.

  • Lahti, Финска
  • Madrid, Шпанија
  • + 1 više

  EIT RavMaterials Academi - MEITIM nudi studentima jedinstvenu priliku da uče u dinamičnom okruženju, fokusirajući se na stvarne izazove. Nagrađen od strane EIT (Evropski institut za inovacije i tehnologiju), organ Evropske unije, EIT oznaka je sertifikat kvaliteta koji se dodeljuje samo odličnim obrazovnim programima na master i doktorskom nivou.

  • Barcelona, Шпанија

  ELISAVA, Škola dizajna i inženjerstva u Barseloni, promoviše obrazovanje, znanje i istraživanje u oblastima dizajna, inženjerstva i komunikacije. Sa više od 50 godina iskustva, obučio je više od 17.000 učenika i etablirao se kao jedna od vodećih svetskih škola. Škola sarađuje sa kompanijama, institucijama i nevladinim organizacijama međunarodnog prestiža kako bi ponudila univerzitetsko obrazovanje koje priprema studente da se suoče sa trenutnim i budućim izazovima. ELISAVA obučava stručne stručnjake sa sposobnošću dizajniranja i stvaranja proizvoda, usluga i okruženja koja unapređuju društvo.

  • Santander, Шпанија

  Vođeni intelektualnom kreativnošću i kritičkim razmišljanjem od 1932. godine, studenti na UIMP-u su proširili horizonte i doprineli pomeranju sveta napred. Naša misija je promovisanje kulture i nauke, negovanje međunarodnih i međuregionalnih odnosa, naučne i kulturne razmene, kao i vođenje naprednih i specijalizovanih istraživačkih aktivnosti. Letnji kursevi su vrhunac naših tekućih akademskih aktivnosti i čine nas pionirskim univerzitetskim centrom u Španiji. Santander je tradicionalna akademska baza, iako su mnoge druge aktivnosti organizovane i održane u našim drugim kampusima. Štaviše, univerzitet je pionir u Španiji u organizovanju kurseva španskog jezika i kulture za strance. Takođe organizujemo kurseve uranjanja engleskog jezika za studente i nastavnike jezika, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i strukovnog obrazovanja. Pored toga, predajemo zvanične postdiplomske programe u skladu sa Evropskim prostorom visokog obrazovanja koji dovode do akreditovanih magistarskih i doktorskih studija širom Španije. Zauzvrat, nudimo akreditovane UIMP specifične postdiplomske programe.

  • Valencia, Шпанија

  ValGrai (Valensian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) je neprofitna fondacija koju čine Generalitat Valenciana, pet javnih univerziteta Valensijanske regije (UV, UPV, UA, UJI i UMH) i kompanija, koordinira obuku i istraživanje AI u Comunitat Valenciana kako bi odgovorio na tehnološke potrebe kompanija i promovisao stvaranje novih talenata u veštačkoj inteligenciji (AI) da obnovi proizvodni model Valensijanskog regiona.

  • Rotterdam, Холандија
  • Bilbao, Шпанија
  • + 5 više

  Evropski univerzitet postindustrijskih gradova (UNIC) osnovan je 2020. godine sa ciljem da ponudi inkluzivno obrazovanje za novu generaciju studenata. Savez 10 evropskih univerziteta sa sedištem u postindustrijskim gradovima i finansiran od strane Evropske komisije, radi ruku pod ruku sa gradskim institucijama kako bi se osiguralo da se urbani problemi hrane u nastavi i istraživanju na način koji je dostupan i inkluzivan za sve učenike. Savez pokreće svoj prvi zajednički master stepen 2023. godine i traži studente koji će unaprediti postindustrijske transformacije svojih gradova i postati visokokvalifikovani diplomci u novim naučnim disciplinama koje odgovaraju potrebama promenljive ekonomije u Evropi i širom sveta.

  • Alcoi, Шпанија
  • Gandia, Шпанија
  • + 1 više

  Universitat Politècnica de València je najbolji španski tehnološki univerzitet u Španiji, pokazuje Akademska rang lista svetskih univerziteta (ARWU), poznata kao Šangajska rang lista. Trenutno ima 25.400 studenata, 3.600 nastavnika i istraživača i 1.400 profesionalaca iz administracije i službi, raspoređenih među tri kampusa koji se nalaze u gradovima Alkoju, Gandiji i Valensiji. UPV predaje 40 stepeni i 13 dvostrukih stepeni; 90 magistarskih i dvostrukih master studija univerziteta, i 30 doktorskih programa. 72 odsto studenata UPV-a već radi u roku od godinu dana od završetka studija. A to je uglavnom posledica stažiranja, koje se plaća. Institucija održava više od hiljadu sporazuma koji omogućavaju razmenu studenata sa drugim evropskim i latinoameričkim univerzitetima, Sjedinjenim Državama, Kanadom, Australijom, Kinom ili Japanom. To je šesti u Evropi u Erazmusu primljen, od ukupno 4.500 institucija koje učestvuju u programu. U svojoj nešto više od 50 godina istorije, UPV je iznedrio oko 145.000 naučnih publikacija. Ona je nacionalni lider po broju patenata i jedna od španskih akademskih institucija koja dobija najviše prihoda od svoje istraživačke aktivnosti.

  • Poitiers, Француска
  • Iași, Румунија
  • + 5 više

  Evropski kampus gradskih univerziteta (EC2U) je multikulturni i višejezični savez koji se sastoji od sedam dugogodišnjih, obrazovno-i istraživačko-vođenih, lokalno i globalno angažovanih univerziteta iz četiri različita regiona Evropske unije: Univerzitet u Koimbri, Univerzitet u Jaši, Univerzitet u Jeni, Univerzitet u Paviji, Univerzitet u Poitiers (koordinator), Univerzitet u Salamanci i Univerzitet u Turku. Ambicija Saveza je da razvije inovativni prostor koji omogućava mobilnosti da slobodno teče između sedam univerziteta i pridruženih gradova.

  • Barcelona, Шпанија
  • Esch-sur-Alzette, Луксембург
  • + 6 više

  Konzorcijum evropskih univerziteta razvio je novi i inovativni panevropski program EUMaster4HPC koji se fokusira na rešenja visokih performansi. EUMaster4HPC okuplja glavne igrače u HPC obrazovanju u Evropi kako bi obučili sledeću generaciju visoko kvalifikovanih i talentovanih HPC stručnjaka za pokretanje evropske digitalne transformacije. EUMaster4HPC se oslanja na inovativni kurikulum i nastavne paradigme, akademsku izvrsnost, HPC stručnjake svetske klase, pristup superračunarskim centrima i snažnu podršku u industriji.

  • Barcelona, Шпанија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Шпанија

  LABASAD je vodeća škola za& dizajn umetnosti na mreži, smeštena u srcu Barselone, Španija. Mi isporučujemo naše master programe preko našeg revolucionarnog ONLIVE formata, tako da možete studirati kad god i gde god želite! Svi naši programi su 100% online i takođe žive, tako da smo online škola, ali sa licem u lice duše.