Da biste se prijavili ili registrovali za My Account, kliknite na ovaj link:  https://myaccount.masterstudies.com/

 

Na stranici svake škole na našoj lokaciji nalazi se obrazac za kontakt. Možete da se obratite školi pomoću ovog obrasca i da saznate više o postupku prijave.

Da biste potražili određenu školu ili program, počnite tako što ćete kliknuti na neki link u nastavku.

Naše veb lokacije trenutno ne sadrže informacije o zahtevima u pogledu studentskih viza ili putovanja.

Možete da se obratite željenim školama pomoću obrazaca za kontakt na našim veb lokacijama. One će moći da vam pruže dodatne informacije o zahtevima u pogledu putovanja ili vize.

Počnite da pretražujete programe i škole tako što ćete kliknuti na neki link u nastavku.

Školarine za škole i programe na našoj veb lokaciji se razlikuju. 

Možete da se obratite različitim programima i školama putem obrazaca za kontakt na našim stranicama da biste se raspitali o školarini.

Započnite pretragu tako što ćete kliknuti na neki link u nastavku.

Na našim veb lokacijama ne možete da tražite ili pronađete školarine.

Možete da se obratite željenim školama pomoću obrazaca za kontakt na našim veb lokacijama.  One će moći da vam pruže dodatne informacije o studentskim kreditima i o načinima finansiranja studija visokog obrazovanja.

Počnite da pretražujete programe i škole tako što ćete kliknuti na neki link u nastavku.

Ispunite obrazac za kontakt u nastavku i potrudićemo se da odgovorimo na vaše pitanje što je moguće pre.

Osim toga, na našim veb lokacijama možete da potražite dodatne informacije o institucijama visokog obrazovanja iz čitavog sveta.  Započnite pretragu tako što ćete kliknuti na neki link u nastavku.

Test engleskog kao stranog jezika (eng. Test of English as a Foreign Language (TOEFL)) je standardizovani test za procenu znanja engleskog jezika kod govornika kojima engleski nije maternji jezik.  Ovaj test je međunarodno priznat i prihvaćen dokaz poznavanja engleskog jezika u akademskim institucijama zemalja širom sveta.

Organizacija Educational Testing Service (ETS) je vlasnik testa TOEFL i ona ga sprovodi. 

Da biste saznali više o TOEFL testu ili da biste pronašli pripremni program za polaganje ovog testa, kliknite na ovaj link: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

Međunarodni sistem za testiranje znanja engleskog jezika (eng. International English Language Testing System (IELTS)) je standardizovani test za procenu znanja engleskog jezika kod govornika kojima engleski nije maternji jezik.  Ovaj test je međunarodno priznat i prihvaćen dokaz poznavanja engleskog jezika u akademskim institucijama različitih zemalja, kao što su Australija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada, Novi Zeland i Sjedinjene Američke Države.

Da biste saznali više o IELTS testu ili da biste pronašli pripremni program za polaganje ovog testa, kliknite na ovaj link: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

Prijemni test za upis na studije menadžmenta (eng. Graduate Management Admission Test (GMAT)) je standardizovani test za procenu kvalifikacija kandidata koji žele da upišu post-diplomske studije iz oblasti menadžmenta. Studenti koji žele da pohađaju MBA studije često treba da poseduju GMAT sertifikat kako bi mogli da se prijave na željeni program.

Organizacija Graduate Management Admission Council (GMAC) je vlasnik GMAT testa koji se polaže u čitavom svetu. 

Da biste saznali više o GMAT testu, kliknite na ovaj link: https://www.studenttests.com/