Pročitajte zvanični opis

Настава и истраживање свјетске класе

Универзитет у Линцолну је додијељен злато у оквиру програма Израда изврсности 2017. године, оцијењен је као стално изузетно поучавање, учење и исход за своје студенте. Универзитет је такође успоставио међународну репутацију за квалитет наставе и истраживања, са академицима и студентима који раде заједно на великим пројектима у различитим областима, различитим као што су лечење карцинома, очување воде и ниско-угљенична технологија.

Универзитет у Линцолну је похвалио Агенција за осигурање квалитета због приступа унапређењу могућности учења ученика. Линцолн је рангиран као 50 најважнијих институција у Великој Британији и на Водичу Универзитета Гардијан 2018 и Универзитетском водичу 2017. Универзитет у Линцолну је такође именован у првих десет земаља у Великој Британији за задовољство студената постдипломских и страних студената на Вхатуни Студент Цхоице Авардс 2017.

Историјска локација града

Награђивани универзитет Линцолновог универзитета пружа модерно, средњошколско окружење на сликовитој марини Браифорд Поол, где све што вам треба је или у кампусу или само неколико минута хода у центру града. Са својим средњовековним дворцем и једним од најфинијих катедрала у Европи, Линколн је ушао у историју и кући у галерије, биоскопе, схоппинг, ресторане, барове и ноћне клубове.

Кључне чињенице о Универзитету у Линколну

1. Универзитет који ради са својим градом и широм нације

 • Универзитет је уложио око 200 милиона фунти у запањујући Браифорд Поол Цампус који је трансформисао градско средиште у браунфилд локацију, ревитализирао ову област и привукао инвестиције из сектора малопродаје, слободног времена и имовине. Планирамо у наредних неколико година уложити додатних 130 милиона фунти у кампус.
 • Процењује се да Универзитет Линцолн вреди више од 300 милиона фунти локалној економији, удвостручити стопе привредног раста на локалном нивоу и створити више од 3.000 нових радних места.
 • Универзитетски награђиван пословни инкубациони центар Спаркхоусе подржао је више од 300 нових и растућих предузећа да се успостављају у региону и створити више од 450 нових радних места.

2. Подршка британској индустрији и економији

 • Линколн је препознатљив по питању успјешног партнерства с пословањем. Ово је наглашено у недавним прегледима везаних за индустрију и академске студије од стране сер Андреја Витита и Сир Тим Вилсона.
 • Национални центар за производњу хране на холбеацх универзитетском универзитету је најсавременији центар за обуку, спонзорисан и ажуриран од стране мултибилиндијске индустрије хране.
 • Универзитет обезбеђује учење засновано на раду за индустрију и Министарство одбране, повећавајући вештине радне снаге и штедњу пореских обвезника Уједињеног Краљевства у милионима фунти.
 • Линцолн је у сарадњи са компанијом Сиеменс плц отворио прву сврху инжењерске школе у ​​Великој Британији за 25 година. Овај пионирски приступ раду са послодавцима признат је низом националних награда и признања, укључујући награду за високу школу Тимес и Лорд Стаффорд Авард.
 • Универзитет је створио нови градски центар Линцолн Сциенце анд Инноватион Парк у сарадњи са Линцолнсхире Цо-оперативе као средиште за улагање у научне и технолошке секторе. Главна лабораторија Јосепх Банкс Лабораториес отворена су у септембру 2014. године.
 • Стручност Линцолнових академика и дипломаца уграђена је у националне и локалне компаније путем партнерстава за трансфер знања.
 • Истраживање уговора и консултација купљених са Универзитета од стране предузећа и јавног сектора током протеклих пет година вреди скоро 16 милиона фунти.

3. Истраживање са стварним утицајем за људе и друштво

 • Универзитет у Линцолну производи светска истраживања у многим областима.
 • Више од половине (53%) истраживања које је Универзитет поднео Националном оквирном истраживачком изврсењу 2014 оцењено је као међународно одлично или водеће свјетско тржиште - највише могуће стандарде.
 • Академско особље Универзитета укључује више од 60 материјалних професора који подржавају просперитетну културу истраживања и квалитетно искуство студената.
 • Универзитет је дом за више од 40 истраживачких центара и истраживачких група, истражујући теме од Висион инжењеринга и аутономних система до конзервације и културне баштине.
 • Велики истраживачки пројекти из Универзитета доприносе друштву у различитим областима као што су нови развој вакцине, агро-прехрамбена технологија, медицински снимци за дијагнозу карцинома, антитерористички надзор, очување историјских зграда, третман несанице и развој дјечјег језика.
 • Мултидисциплинарни приступ осигурава да многи пројекти укључују стручњаке из различитих школа и школа у универзитету. На примјер, Институт Линцолн за здравље окупља стручност која обухвата лабораторијску науку за линијске медицинске интервенције.
 • Универзитет је посвећен истраживачкој ангажираној настави преко свог курикулума, пружајући студентима на додипломским студијама могућности да раде са постдипломцима и академским особљем на истраживачким пројектима кроз Линцолнову пионирску студентску иницијативу као продуцента.

4. Веома задовољни студенти

 • Линколн је на 11. месту у Великој Британији за задовољство студената у Националном студијском истраживању (НСС) 2016. године. Осим тога, Линцолн је рангиран на првом месту у низу НСС области, укључујући Зоологи, Транспорт и путовања, дизајн, биокемију и животињске науке.
 • Универзитет је посвећен развијању предузетничких дипломаца, а студенти Линцолна уживају у добрим дипломским перспективама, а многи почињу да започињу своје успјешно пословање. Деведесет пет посто наших најновијих дипломаца било је на послу или даље студирати шест месеци након завршетка курса, са готово три четвртине у дипломским нивоима [Одредишта за избјеглице из анкете о високом образовању 2014/15 објављена у јулу 2016. године].
 • Рад у партнерству са Студентском унијом омогућава Универзитету у Линцолну да константно унапређује велико искуство студената

5. Посвећеност академској изврсности

 • У свом најновијем прегледу Агенције за осигурање квалитета, Универзитет је добио одличан резултат и био је похваљен за иновативне начине на које својим ученицима даје глас.
 • Линцолн је поносан што је акредитован од стране бројних стручних тела, укључујући Савет за медицинске сестре и мајчину, Краљевско фармацеутско друштво Велике Британије, Савет здравствених професија, Општи савет за социјални рад, Британско психолошко друштво, Национални савет за едукацију новинара, периодична обука Вијеће, Цхартеред Институте оф Енвиронментал Хеалтх, Цхартеред Институте оф Персоннел анд Девелопмент, Цхартеред Институте оф Логистицс анд Транспорт, Лав Социети, Цоунцил оф Бар анд Институте оф Биомедицал Сциенце.

6. Глобално ангажовање

 • Око 100 различитих националности су представљене међу ученицима Универзитета у Линцолну.
 • Универзитет има партнерства са великим универзитетима широм свијета, а Међународни студијски центар ради на проширењу свог глобалног досега.
 • Универзитет у Линцолну подржава мултинационалне компаније и организације у својим потребама за образовање, обуку, истраживање и консултације.
 • Универзитет је одиграо кључну улогу на локалним, националним и међународним прославама обележавајући 800-годишњицу Магне карте у 2015. години, укључујући и стварање 1215. дана - главна нова дигитална умјетничка платформа коју подржава Артс Цоунцил Енгланд.

7. Промена вожње у високом образовању

 • Универзитет је водио пионирски пројекат Леарнинг Ландсцапес за дизајнирање академских простора будућности.
 • Линцолн је био на челу иновативног пројекта Студенти као продуцент, главне иницијативе финансиране од стране Академије високог образовања, намењене истраживању и промоцији укључивања студената у истраживање од самог почетка студија.
 • Професор Линцолна, професорица Мари Стуарт је члан одбора Савјета за финансирање високог образовања за Енглеску и замјеник предсједавајућег Универзитетског савеза.

8. Снажан фокус заједнице

 • Универзитет у Линцолну подржава књижицу Линцолн Боок, Линцолнсхире Бусинесс Авардс, Линколнсхире Спортс Авардс и Фестивал фреквенције дигиталне културе.
 • Цампус Браифорд се може похвалити спектакуларним локацијама уметности у Центру за извођење уметности Линцолна, једној од највећих позоришта у региону, музичком мјесту Схед Ливе и галерији Пројецт Спаце Плус.
 • Универзитет је домаћин разних бесплатних јавних предавања, укључујући серију гостујућих предавања о Великим жељама које доноси међународно признате стручњаке на бини који деле своје знање, искуство и стручност. Говорници су укључили Сир Јохн Хурт, професор Лорда Роберт Винстон и бароницу Сусан Греенфиелд.
 • Универзитет у Линцолну је партнер у партнерству за културу и умјетност Линцолна, тијело које окупља јавне и приватне организације широм града како би подржало и унаприједило туризам и економију посјетитеља.
 • Сирен ФМ, смештен у индустријским стандардним студијама на Линцолн Сцхоол оф Филм & Медиа, била је прва пунообухватна радио станица у Великој Британији коју је одржао универзитет. Била је проглашена источном Мидландс радио станицом године 2013. и 2014. године.
 • Сваке године више од 1.500 ученика Линцолна доприноси око 15.000 сати добровољног рада за вредне пројекте у заједници у и око града и ширем региону Линцолнсхире. Укупна економска вредност часова волонтерства коју је заједница Универзитета процијенила износила је скоро 500.000 фунти.

9. Социјална мобилност и разноликост

 • Универзитет је посвећен подизању тежњи старијих од 14 до 19 година и ради са школама на локалном и националном нивоу како би промовисао и помогао напредовању у високом образовању.
 • У склопу програма Владине националне мреже за колаборативни програм (ННЦО), Универзитет у Линцолну води Линцолнсхире оутреацх мрежу, која подстиче и подржава више младих људи из локалних школа и колеџа за приступ високом образовању.
 • У 2013. години Линцолн се придружио мрежи Фондације Соррелл, а Универзитет је домаћин националном умјетничком и дизајнерском суботном клубу. Овај бесплатан програм догађаја за ученике средње школе подстиче креативност пружањем стручне наставе у предметима дизајна са приступом универзитетским водећим индустријским објектима
 • Универзитет подржава ученике из мањкавих околности пружањем бројних стипендија и стипендија. Ово укључује стипендију Универзитета у Линцолну, стипендију вице канцелара, стипендију за изврсност, стипендију за додјелу Линцолна и стипендију Блацкбурн. Кроз своја индустријска партнерства, нуди и Сантандер стипендије и стипендије Сиеменс Енгинееринг.

10. Квалитет и успех у неколико кратких година

 • Универзитет у Линцолну је био први градски центар у граду који се гради за 25 година захваљујући јавној и приватној претплати која доприноси 32 милиона фунти.
 • Линцолнов кампус је званично отворила Њена Величанство Краљица 1996. године. Некадашњи Универзитет у Линцолнсхиру и Хумберсиде постао је Универзитет у Линколну 2001. године.
 • Универзитет сада има око 13.000 студената и 1.500 запослених у кампусима у Линцолну, Рисехолму и Холбеацху.
 • Студентски савез Универзитета у Линколну освојио је титулу Студентски савез године на Награди Националне уније студената (НУС) 2014. године.
 • Универзитетски објекти су коришћени као камп за пред-игру од стране паралимпијских спортиста испред Олимпијских и параолимпијских игара у Лондону 2012. године.
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MA

University of Lincoln

Програм географије МА би Ресеарцх вам пружа могућност да проширите вашу диплому и развијете своју стручност у одређеној области географије. ... [+]

Курс

Програм географије МА би Ресеарцх вам пружа могућност да проширите вашу диплому и развијете своју стручност у одређеној области географије.

Имат ћете прилику да се специјализирате за подручје од посебног интереса за вас и учврстите своје вјештине у припреми за позиције у истраживачком развоју или управљању технологијом.

Подручја истраживања, пројекти

Школа развија предности истраживања у националним и међународним миграцијама, рурални развој, просторну димензију социјалних и технолошких иновација, те анализу и мапирање низа економских и социјалних неједнакости од међународне до субрегионалне скале.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Програм МА Публиц Релатионс је осмишљен тако да истражује улогу ПР адвоката у комерцијалним и непрофитним организацијама. Постоји нагласак на теорији и способности критич ... [+]

Курс

Овај програм препознаје брзе промене које се дешавају у комуникационом окружењу и пружају вам прилику да развијете вештине за рад на мултимедијалним и дигиталним платформама. Настава има међународни фокус, признајући да многа тела и ПР агенције функционишу у оквиру глобалне надлежности.

Имаћете прилику да истражујете и критикујете развој у ПР пракси, са фокусом на етички приступ приповиједању приче у пост-Левесоновој ери. Имате прилику да развијете вештине стратешког менаџмента који су потребни да буду флексибилни, рефлектујући практикант за односе с јавношћу.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај магистарски студиј пружа прилику за развој напредних и специфичних знања у одређеној области студија. Имат ћете слободу и флексибилност да одаберете и развијете влас ... [+]

Курс

Овај магистарски студиј пружа прилику за развој напредних и специфичних знања у одређеној области студија. Имат ћете слободу и флексибилност да одаберете и развијете властиту предметну област и могућност да побољшате своје вјештине истраживања и управљања пројектима.

Постдипломски истраживачки тим у оквиру Школе здравља и социјалне скрби је посвећен пружању најбољег могућег искуства за своје ученике. Имаћете прилику да радите заједно са искусним академицима који ће вас водити кроз истраживачки процес и подржати вас у вашем личном и професионалном развоју како бисте максимално повећали своје каријерне могућности на дипломирању.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА Креативно писање и издаваштво је узбудљив и иновативан мастер програм који нуди University of Lincoln у сарадњи са Тхе Гуардиан. ... [+]

Курс

Фусион оф ацадемиа анд цреативити витх индустри инсигхтс, тхис програм офферс студентс тхе оппортунити то девелоп тхеир скиллс анд буилд а портфолио витх тхе суппорт оф ан ацадемиц цоацх анд профессионалс ин тхе публисхинг индустри.

Настава је побољшана радионицама, читањима и мастер класама признатих аутора из различитих жанрова, међу којима су Лауреате поезије Царол Анн Дуффи, природњак Цхрис Пацкхам и историчар уметности Андрев Грахам Дикон. Професионалци из великих издавача ће допринети настави и подршци, поред уредника и писаца Гардијана као што су помоћник уредника за културу Цлаире Армитстеад, слободни писац Стуарт Херитаге и интервјуац Децца Аиткенхеад.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Ова магистарска диплома је интердисциплинарни програм који се бави политиком, економијом, историјом, социологијом, међународним правом, географијом и културним студијама ... [+]

Курс

Међународне односе пружају кључно важну платформу за разумевање многих кључних савремених питања и расправа о нашим временима.

Ова магистарска диплома је интердисциплинарни програм који се бави политиком, економијом, историјом, социологијом, међународним правом, географијом и културним студијама ради истраживања глобалних проблема као што су конфликт, глобалне неједнакости, суверенитет и људска права.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Међународне односе пружају кључно важну платформу за разумевање многих кључних савремених питања и расправа о нашим временима. ... [+]

Курс

Међународне односе пружају кључно важну платформу за разумевање многих кључних савремених питања и расправа о нашим временима.

Ова магистарска диплома је интердисциплинарни програм који се бави политиком, економијом, историјом, социологијом, међународним правом, географијом и културним студијама ради истраживања глобалних проблема као што су конфликт, глобалне неједнакости, суверенитет и људска права.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА Родне студије пружају прилику да се истраже идеје рода и стекну знања о савременим родним питањима у глобалном контексту, на напредном нивоу. ... [+]

Курс

МА Родне студије пружају прилику да се истраже идеје рода и стекну знања о савременим родним питањима у глобалном контексту, на напредном нивоу.

Овај магистарски степен инспирисан је радозналошћу о роду, начину на који род функционише, каквом се разликом род чини и како се род може замислити на начин који би могао олакшати отпор и промјену.

Ученици ће бити охрабрени да критички испитају своје властите претпоставке и, што је најважније, преиспитају појмове о родној припадности и здравом разуму.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај курс је дизајниран да развије критичко разумијевање и опсежне аналитичке вјештине које могу бити посебно корисне за каријере у сектору баштине, музејима и настави. О ... [+]

Курс

Линцолнова дуга и фасцинантна историја, заједно са низом средњовековних ресурса, чине га идеалном локацијом у којој треба предузети напредну студију средњег века.

Овај курс је дизајниран да развије критичко разумијевање и опсежне аналитичке вјештине које могу бити посебно корисне за каријере у сектору баштине, музејима и настави. Основни модули изгледају као основа у вештинама потребним за напредне студије. Студенти такође могу да изаберу из узбудљиве палете опционих модула: они варирају из године у годину, али могу укључивати Средње средњевековно латино, Разлог и побуну, те јавне и приватне емоције у средњем вијеку.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај степен има за циљ пружање професионалне и практичне обуке потребне за каријеру у узбудљивом свету новинарства. Такође нуди академски ригорозан приступ критичкој анал ... [+]

Курс

Имате прилику да научите новинарство из практичне, мултиплатформске перспективе, са шансом да се специјализујете у медијима по вашем избору.

Такође можете имати прилику да чујете врхунска имена у индустрији новинарства - претходни гости говорили су међународно познати новинар Јохн Пилгер, ББЦ директор Лондон 2012 Рогер Мосеи и шеф Цханнел 4 Невс Доротхи Бирне.

Школа енглеског језика... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Наша МА новинарство (Дигитал) има за циљ да обезбеди иновативни, унапређени програм који вас припрема за каријеру која ради на челу дигиталне медијске револуције. ... [+]

Курс

Овај програм наглашава техничку страну дигиталног новинарства, као и на основним писањем и производним вештинама. Имаћете прилику да сазнате о раду дописника и специјализованих новинара, као ио могућности да развијете сопствена подручја од интереса, бирате предмете, стил и медиј који су од посебног интереса.

Поред могућности за стицање практичних вештина, можете да предузмете академску анализу у низу критичних и теоријских питања, као што је однос између дигиталног новинарства и људских права.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај мајстор је дизајниран да понуди практичну и теоријску обуку у новинарству која је потребна од оних који имају интерес за научним и еколошким питањима да комуницирају ... [+]

Курс

Постоји потреба за новинарима науке који могу тачно и сагледано да извештавају о питањима као што је здравље или животна средина. Имаћете прилику да научите како да узимате научне вести и претворите их у ангажовање прича, а да не користите сензационализам или технички жаргон. Постоји могућност да радите на радију у заједници, студенту новине и часописе и учествовати у нашој шеми за професионално постављање. Студенти су претходно радили за часопис ББЦ Фоцус, Нев Сциентист и Веган Социети.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Ова практична и теоријска магистарска студија се фокусира на проучавање ратног извештавања, међународних људских права и улоге новинарства у решавању конфликата. ... [+]

Курс

Овај курс има за циљ да понуди захтевни постдипломски студијски програм са могућношћу да стекне практично искуство у штампаним и онлајн медијима, радиу и телевизији. Дизајниран је тако да пружа професионално образовање у новинарству, што вам омогућава да развијете практичне и интелектуалне вештине неопходне за каријере у медијима.

Курс је осмишљен тако да привлачи људе који се баве људским правима и питањима везаним за рат и мир и који траже прилику да развију новинарске вјештине које су неопходне за ширење јавности шире јавности.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај мастер програм, којим управљају бивши и тренутно практични спортски новинари, дизајниран је да вас припреми за узбудљиву каријеру у спортском новинарству. ... [+]

Курс

Имаћете прилику да развијете вештине да извештавате о локалним и националним спортским догађајима и добићете могућност емитовања и израде сопственог спортског садржаја на једној од наших кампусних медијских платформи.

Шема програма за постављање програма даје вам прилику да стекнете практично искуство осмишљено да вам помогне да се припремите за каријеру у овом сектору. Претходно, студенти су могли да искористе искуства са ББЦ Спортом и ББЦ Радио 5 Ливе, талкСПОРТ и ИТВ.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај Мастер је дизајниран да се фокусира на извештавање уметности за оне који желе да уђу у једну од најбрже растућих области новинарства. ... [+]

Курс

Као и могућност учења основног занатства за извештавање, такође ћете имати прилику да развијете аналитичке вештине неопходне да бисте размишљали о развоју догађаја у уметности. Можете научити да цените уметничке покрете, жанрове и социолошке факторе који подстичу културну индустрију, и да то пренесете публици.

Овај програм наглашава извештавање и преиспитивање креативних уметности из нише, као што је скулптура, до популарнијег, као што је биоскоп и телевизија, на нова подручја као што је производња заснована на интернету. Укључује план рада за пласман кад имате могућност да развијете преносиве вештине неопходне за напредовање у каријери.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај МА програм је намењен дипломцима уметности, архитектуре и дизајна који желе да се специјализују за креативне приступе ентеријеру у зградама и дизајну животне средине ... [+]

Курс

Програм је дизајниран да вам омогући истраживање потенцијала простора и структура уз помоћ предавача и практичара. Можете имати користи од мултидисциплинарног студијског окружења на Школи за архитектуру

Овај МА даје вам прилику да развијете своје интелектуалне и креативне приступе како бисте размотрили унутрашњу архитектуру у контексту зграда и дизајна заштите животне средине.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Образовање у области образовања нуди вежбама и аспирацијама едукатора да науче, примењују и производе критична знања у интердисциплинарном пољу образовања, са циљем да им ... [+]

Курс

Програм је дизајниран око три основна модула и два опциона модула. Основни модули имају за циљ да подрже студенте у идентификацији њихових специфичних истраживачких питања кроз критички преглед литературе; развити неопходна знања, разумијевање и практичне вештине у одговарајућим истраживачким методама; и произведе убедљив комад напредних истраживања. Опциони модули вам омогућавају да продубите своје постојеће знање предмета и проширите своје разумевање проучавања образовања.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА очување културног наслијеђа је практичан програм који наукују стручњаци на терену, пружајући вам прилику да развијете широк спектар напредних вјештина конзервације у п ... [+]

Курс

University of Lincoln има за циљ да обезбеди идеално окружење у коме ће унапредити своје вештине знања и конзервације на постдипломском нивоу.

Имаћете приступ широком спектру историјских материјала и можете одабрати да се усредсредите на поправни третман, превентивно конзервирање или управљање колекцијама.

За оне који већ раде у конзервацији, опција комбинованог учења омогућава подношење практичних пројеката који потичу из вашег тренутног места запошљавања.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај програм је дизајниран тако да нуди интердисциплинарне сусрете са неким од најновијих догађаја и трајекторија у медијској и културној теорији. ... [+]

Курс

Програм настоји да пружи темељну основу у филозофским основама медијације и културне праксе и истражује кључне теоријске расправе које преобликују ово шири и разнолико поље.

Кохерентност програма постиже се кроз блиске везе између основних модула и специјализованих опционих модула. Имаћете прилику да истражите различите аспекте еколошких конфузија медија, одражавајући истраживачке интересе курса. Биће представљене могућности анализирања културних процеса и феномена 21. века у глобалном контексту и укључивања у рефлексивну, експерименталну истраживачку праксу.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај МА вам пружа прилику да развијете критичко разумевање тренутног мишљења у савременој литератури и књижевности прошлости, као и могућност да побољшате своје вештине п ... [+]

Курс

Овај МА вам пружа прилику да развијете критичко разумевање тренутног мишљења у савременој литератури и књижевности прошлости, као и могућност да побољшате своје вештине писања, комуникације и истраживања.

Програм испитује разноликост и разноликост теме и осмишљен је да вас опреми високим нивоом вјештина потребних за даљње истраживање или напредовање у каријери. Опциони модули обухватају покривеност периода од ренесансе до савременог тренутка.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА криминологија и кривична правда изазивају студенте да се баве савременим проблемима са којима се суочава кривичноправни систем из криминолошке и правне перспективе. ... [+]

Курс

У 21. вијеку, средство којим ми као друштву одговоримо на криминал и виктимизацију, је под већим надзором него икада раније. Како одговоримо на случајеве историјског сексуалног злостављања, кориштење казне затвора као праведно и дјелотворно средство за кажњавање или рехабилитацију злочинаца, као и изазови организираног криминала и међународног тероризма, значе криминолошка и правна стипендија у првом плану.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај академски ригорозни Мастер програм је дизајниран да вам да прилику да унапредите своје стручно знање о историји и шансу да развијете напредне истраживачке вјештине к ... [+]

Курс

Настава се информише на истраживачкој експертизи у Школи историје

Можете искористити историјске ресурсе доступне у граду Линцолн, укључујући обимну архиву материјала на медијском архиву Централне Енглеске (МАЦЕ) и Међународном командном центру за бомбе. Постоји и Тхе Врен Либрари у Линколновој катедрали која поседује неколико хиљада раних савремених књига.

Имаћете прилику да предузмете детаљни независни истраживачки пројекат и имате прилику да израдите детаљну дисертацију.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај интердисциплинарни Мастер програм изграђен је на академској и истраживачкој експертизи University of Lincoln у предметима енглеске, историје и историје уметности. ... [+]

Курс

Студије деветнаестог века МА су дизајниране да пруже методолошки информисану студију извора из 19. века, укључујући текстове, предмете и слике. Имаћете прилику искористити историјске ресурсе доступне у граду Линцолн, укључујући књижевне рукописе и обимне архивске материјале у Теннисоновој архиви у Истраживачком центру Теннисон.

Имаћете прилику да унапредите своје знање о овом историјски значајном периоду кроз тематске моделе који комбинују књижевност, историју, визуелну и материјалну културу, музејске студије, верске студије, историју науке и историју књига.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА би Ресеарцх Арт је дизајниран да омогући независно истраживање у области по вашем избору, под надзором и подршком тима академика. Можете приступити читавом низу могућн ... [+]

Курс

МА би Ресеарцх Арт је дизајниран да омогући независно истраживање у области по вашем избору, под надзором и подршком тима академика. Можете приступити читавом низу могућности за обуку које пружа Универзитет у циљу развоја ваших истраживачких способности.

Овај програм је доступан у писаној тези или у практичном формату, гдје документација креативне праксе која се проводи тијеком истраживачког периода замјењује дио компоненте тезе. Од вас се очекује да предузмете само-вођена и самостално вођена истраживања уз подршку супервизора.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 1.5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА по истраживању на енглеском језику је дизајниран за студенте који имају страст да се баве истраживачким пројектом који су сами дефинисали, али уз подршку академског ок ... [+]

Курс

МА по истраживању на енглеском језику је дизајниран за студенте који имају страст да се баве истраживачким пројектом који су сами дефинисали, али уз подршку академског окружења и супервизора.

Имате прилику да спроведете детаљна истраживања у области по вашем избору. Уз помоћ посвећених сесија вјештина и под водством академског супервизора, од вас ће се очекивати да напишете дисертацију или да направите креативно писање око 25.000 ријечи.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај магистарски рад је осмишљен тако да омогући студентима да унапреде своје знање у одређеној области заштите. Подручја истраживања укључују археолошку конзервацију, ан ... [+]

Курс

Овај магистарски рад је осмишљен тако да омогући студентима да унапреде своје знање у одређеној области заштите. Подручја истраживања укључују археолошку конзервацију, анализу боје и пигмента, превентивну конзервацију, студије материјалне културе и анализу повијесних материјала.

Чланови особља у предметној области заштите имају за циљ да вам пруже академску подршку за спровођење детаљног истраживања теме која вас занима. Имаћете прилику да искористите стручну експертизу Школе кроз надзорни тим и имате приступ низу аналитичке опреме и техничке експертизе.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Наш МА у Креативном писању пружа могућност да блиско сарађује са креативним писцима и чује од професионалаца из издавачке индустрије на гостујућим предавањима. ... [+]

Курс

Наш МА у Креативном писању пружа могућност да блиско сарађује са креативним писцима и чује од професионалаца из издавачке индустрије на гостујућим предавањима.

Циљ овог програма је да вас охрабри да избалансирате креативну праксу са критичком анализом, рефлектујете производне процесе и усавршите своје вештине. Постоји снажан нагласак на продуктивног писца као продуктивног читаоца који је упознат са литературом која се производи око њих.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај програм има за циљ да дизајнерима омогући да развију своју креативну и професионалну праксу радом заједно са академицима и практичарима у динамичном и интердисциплин ... [+]

Курс

Овај програм има за циљ да дизајнерима омогући да развију своју креативну и професионалну праксу радом заједно са академицима и практичарима у динамичном и интердисциплинарном студијском окружењу.

Линцолн Сцхоол оф Десигн вам нуди креативну слободу да истражите своју изабрану дисциплину и шансу да развијете своју критичку праксу. Можете се придружити међународној заједници креативних практичара и истраживача с бројним могућностима да сарађујете с колегама дизајнерима и изградите мрежу индустријских контаката.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА од историје истраживања нуди прилику за детаљно истраживање теме која вас занима у академском окружењу. ... [+]

Курс

МА од историје истраживања нуди прилику за детаљно истраживање теме која вас занима у академском окружењу.

Чланови особља у Школи за историју и наслеђе имају за циљ да вам пруже академску подршку за спровођење детаљног истраживања теме која вас занима. Примјери истраживања стручности у школи укључују средњовјековну повијест и модерну британску повијест.

Ви ћете се придружити живој академској заједници са редовним истраживачким семинарима, као што су семинари о историји и наслеђу.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Сектори културе и баштине доживљавају брз раст у свету. Менаџмент културе и културне баштине има за циљ да унапреди ваше знање о посебним захтевима управљања атракцијама ... [+]

Курс

Сектори културе и баштине доживљавају брз раст у свету. Менаџмент културе и културне баштине има за циљ да унапреди ваше знање о посебним захтевима управљања атракцијама и колекцијама у овим срединама.

Програм заједнички предају академици из области туризма / догађаја и историје / баштине, који су у могућности да користе широку практичну експертизу и истраживачко искуство и да донесу увид у пословање, друштвене науке и хуманистичке науке.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА Фине Арт је студијски курс који је намењен онима који желе развити критичне, истраживачке, практичне и професионалне аспекте своје уметничке праксе на највишем нивоу. ... [+]

Курс

Овај интердисциплинарни програм подстиче креативан ризик и интелектуалну истрагу. Поред снажног нагласка на богатство и ширину уметничких пракси широм света, особље и студенти на програму подстичу се да преузму активну улогу у Линцолновој савременој уметничкој заједници.

Имаћете приступ индивидуалном студијском простору док користите могућности за сарадњу са домаћим и међународним уметницима, кустосима и дизајнерима који раде у различитим медијима. Постоји активан програм обиласка уметничких разговора и туторијала, који су раније укључивали Бен Воодесон, Тим Кновлес, Иелена Попова и Аманда Цооган. На располагању су специјалистичке теме средње величине, препознајући повећани материјални фокус напредне праксе у ликовној уметности.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај мастер програм је информисан од стране напредне истраживачке заједнице 21. века на University of Lincoln . ... [+]

Курс

Овај мастер програм је информисан од стране напредне истраживачке заједнице 21. века на University of Lincoln .

Литература МА 21ст Центури вам пружа могућност да развијете критичко разумевање актуелних збивања у књижевности узимањем различитих различитих постмиленијских текстова. Имаћете прилику да развијете темељно знање о књижевним жанровима и унапредите своје вештине истраживања, комуникације и писања.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Линцолн школа филма и медија нуди супервизију за напредна истраживања у предметним областима медијских, филмских и културних студија. ... [+]

Курс

Линцолн школа филма и медија нуди супервизију за напредна истраживања у предметним областима медијских, филмских и културних студија.

Студенти на овом програму имају прилику да спроведу дубинска истраживања која ће кулминирати тезом од 25.000 ријечи. Тренутни истраживачки интереси укључују културу дигиталних и нових медија, филм и историју, те медије и културу у источној Европи.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА би Ресеарцх Јоурналисм вам даје могућност да развијете способност управљања сложеним истраживачким пројектом по вашем избору док демонстрирате иницијативу и самопоузда ... [+]

Курс

МА би Ресеарцх Јоурналисм вам даје могућност да развијете способност управљања сложеним истраживачким пројектом по вашем избору док демонстрирате иницијативу и самопоуздање у остваривању циљева истраживања.

Садашња подручја истраживања у Школи енглеског и новинарства укључују историју карикатура, стрипова и штампаног новинарства; књижевно новинарство; међународна људска права и новинарство; и историју класних, родних и етничких комуникација.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА театар нуди дипломце из области драмске умјетности, књижевности, плеса, ликовних умјетности и других сродних области студија, могућностима за даље развијање својих зна ... [+]

Курс

МА театар нуди дипломце из области драмске умјетности, књижевности, плеса, ликовних умјетности и других сродних области студија, могућностима за даље развијање својих знања и вештина у позоришту и перформансима, с циљем остваривања каријере у позоришним професијама или другим креативним индустријама. Курс такође може послужити као темељ за академско истраживање на МПхил или Пх.Д. ниво.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Позориште за младе публике је мастер програм осмишљен за недавне дипломце и уметнике ране каријере који су заинтересовани да развију своје наступе кроз професионално ориј ... [+]

Курс

Позориште за младе публике је мастер програм осмишљен за недавне дипломце и уметнике ране каријере који су заинтересовани да развију своје наступе кроз професионално оријентисани академски оквир.

Овај програм развија и проширује идеју студената као произвођача знања, са наглашеним нагласком на повећање запошљивости својих дипломаца кроз кратке живе пројекте са постојећим партнерима (тренутно школе, Линцолн Перформинг Артс Центре и позориште за младе практичаре).... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА Политицс вам нуди прилику да развијете напредније разумевање политике и креирања политике у националним и међународним окружењима. Можете истражити критична питања кој ... [+]

Курс

МА Политицс вам нуди прилику да развијете напредније разумевање политике и креирања политике у националним и међународним окружењима. Можете истражити критична питања која воде политички процес и испитају улогу државе у управљању друштвом. Можете узети у обзир савремене изазове, као што су формулација и имплементација политике у областима као што су борба против тероризма, родна равноправност и здравље. Заједно са туторима и вршњацима, имате прилику да се укључите у важне дискусије о будућности репрезентативне демократије у Британији и свијету.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Ова пракса предвођена МА нуди могућност унапређења вашег практичног и теоријског разумевања процеса производње медија у професионалном и креативном окружењу. ... [+]

Курс

Ова пракса предвођена МА нуди могућност унапређења вашег практичног и теоријског разумевања процеса производње медија у професионалном и креативном окружењу.

Програм информише стручњаци из области индустрије и наш академски тим који се активно баве истраживањима, професионалном праксом, филмским стварањем и објављивањем. Имаћете прилику да развијете професионалне вештине које захтевају виши менаџери и професионалци у медијима и да покривате етику, законе и регулаторне оквире који регулишу и утичу на индустрију.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај Мастер програм пружа могућност експериментисања са новим фотографским процесима и истраживање фотографије као алат за ангажовање и стимулисање друштвеног размишљања. ... [+]

Курс

Док фотографска слика остаје основна за вашу студију, фокус овог програма је социјални, културни и политички. Да бисте подржали своју праксу на фотографској изложби и научним истраживањима, курс обухвата семинаре о култури, медијима и филозофској теорији, разговоре посјећених практичара, групне дебате о различитим методологијама и радионицама о фотографској технику.

Бићете охрабрени да научите и сарађујете са искусним особљем и колегама ученицима како бисте развили сопствени креативни стил.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МА Мусиц обухвата разноликост музичке науке, комбинујући историјске, етнографске, аналитичке, критичке и практичне приступе. Кроз наставне и практичне модуле студенти мог ... [+]

Курс

МА Мусиц обухвата разноликост музичке науке, комбинујући историјске, етнографске, аналитичке, критичке и практичне приступе. Кроз наставне и практичне модуле студенти могу развити методе и вјештине које ће се примијенити на своје интересно подручје које може обухватити етномузикологију, музикологију, композицију и изведбу.

Овај магистар је осмишљен тако да утире пут професионалном раду у музичкој индустрији или даљем истраживању.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

MSc

University of Lincoln

Географски МСц према истраживачком програму пружа вам могућност да проширите вашу диплому и развијете своју стручност у одређеној области географије. ... [+]

Курс

Географски МСц према истраживачком програму пружа вам могућност да проширите вашу диплому и развијете своју стручност у одређеној области географије.

Имат ћете прилику да се специјализирате за подручје од посебног интереса за вас и учврстите своје вјештине у припреми за позиције у истраживачком развоју или управљању технологијом.

Подручја истраживања, пројекти

Потенцијалне области рада одражавају тренутне јаке и специјализације Школе. То укључује алувијалну геоархеологију и историју животне средине; биогеокемија, екосистем и људско здравље; екстремне хидролошке догађаје (поплаве и суше) и климатске промјене; ГИС и даљинска истраживања за процјену болести повезаних с водом; Баланс маса на леду на Гренланду / глациологија; метеорологија; цлиматологи; утицај рударства на слатководну, обалну и морску средину; морфодинамика великих ријека и делта; ријечни системи; и квартарне промјене у околини.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Међународна економска економија (МСц) је дизајнирана за студенте који имају искуство у пословним и менаџмент студијама. Циљ је пружити прилику да на практичан начин проши ... [+]

Курс

Комбинација међународног пословања и примењене економије на овом програму дизајнирана је да обезбеди преглед међународног света пословања и солидну основу за каријеру у различитим организацијама које послују на међународном нивоу или као примењени / пословни економисти. Овај програм је дизајниран за оне без јаке економске или економетријске позадине и квантитативан је и истраживање усмерено у природи.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Користећи критичке анализе, саморефлексије и технике за решавање проблема, МСц Хуман Ресоурце Манагемент (ХРМ) степен пружа студентима могућност да науче како да развију ... [+]

Курс

Професионална акредитација, везе у индустрији и пословни фокус чине овај програм идеалним ако сте тренутно укључени у људске ресурсе или сте заинтересовани за остваривање каријере у овој области.

Са израженим академским и практичним перспективама, имат ћете прилику да откријете нове начине управљања људима на савременом радном месту, узимајући у обзир развој људи и односе са запосленима и разумевање ширег пословног бављења вишег руководства. Биће вам изазов да критички размишљате о питањима организационог управљања и саморефлексије.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај магистарски студиј пружа прилику за развој напредних и специфичних знања у одређеној области студија. Имат ћете слободу и флексибилност да одаберете и развијете влас ... [+]

Курс

Овај магистарски студиј пружа прилику за развој напредних и специфичних знања у одређеној области студија. Имат ћете слободу и флексибилност да одаберете и развијете властиту предметну област и могућност да побољшате своје високо преносиве вјештине истраживања и управљања пројектима.

Постдипломски истраживачки тим у оквиру Школе здравља и социјалне скрби је посвећен пружању најбољег могућег искуства за своје ученике. Школа ће имати прилику радити заједно са искусним академицима који ће вас водити кроз истраживачки процес и пружити вам подршку у вашем особном и професионалном развоју како бисте максимално повећали своје каријерне могућности на дипломирању.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Програм МС Биотецхнологи има за циљ да студентима пружи прилику да развију теоријска знања, разумијевање, практично искуство и обуку, са посебним освртом на савремене мол ... [+]

Курс

Програм МС Биотецхнологи има за циљ да студентима пружи прилику да развију теоријска знања, разумијевање, практично искуство и обуку, са посебним освртом на савремене молекуларне и системске приступе биолошким технологијама.

Курс је дизајниран да обезбеди добру основу у основној биотехнологији и специјалистичкој обуци у медицинској, индустријској, животној и ферментационој биотехнологији са могућношћу да заврши истраживачки пројекат у оквиру једне од ових области.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Диплома МСц Манагемент и међународних односа у Линколну је намењена студентима заинтересованим за остваривање каријере у међународним организацијама. ... [+]

Курс

Овај програм комбинује теорију међународних односа и развојних студија са кључним менаџментом и организацијским вештинама, са циљем да образује ученике да постану делотворни чланови приватних, владиних и непрофитних организација. Примери потенцијалних послодаваца укључују невладине организације (невладине организације), међувладине организације, државну службу, хуманитарне организације и предузећа.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Наш магистар из области грађевинарства и менаџмента одговара на глобалне изазове са којима се суочавају окружења: промјене у клими, технологији, урбанизацији, динамици по ... [+]

Курс

Наш програм је дизајниран да даље развије знање студената и разумевање науке о зградама и управљање процесом изградње, како би испунили своје професионалне дужности у стварању, унапређењу и одржавању нашег изграђеног окружења. Дизајниран је како би студентима пружио програм који узима холистичку перспективу процеса управљања градњом и глобалним изазовима са којима се суочава модерна грађевинска индустрија.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Као истраживач у Техничкој школи, можете имати користи од стручности наших академика и награђиваних линкова индустрије. Могућности истраживања доступне су у различитим об ... [+]

Курс

Као истраживач у Техничкој школи, можете имати користи од стручности наших академика и награђиваних линкова индустрије. Могућности истраживања доступне су у различитим областима релевантним за данашњу машинску индустрију.

Инжењерска школа је Центар изврсности индустријских истраживања и развоја, са експертизом базираним на основним дисциплинама интелигентних система и контроле, енергије и енергије, и материјала, производње и прераде. Током програма, имаћете прилику да сарађујете са индустријом на пројектима који могу донети опипљиве користи послодавцима, сектору и друштву.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Послодавци све више траже регрутацију дипломаца који могу показати да имају вештине и способности на високом нивоу да успију у глобалном менаџменту логистике. Диплома МСц ... [+]

Курс

Диплома МСц Логистицс и Глобал Оператионс пружа студентима могућност да истражују праксу у контексту релевантне савремене теорије и истраживања у области менаџмента логистике из међународне перспективе.

Програм настоји да развије стратешку визију студената који се фокусирају на развој креативног мишљења и проактивно управљање. Програм препознаје да све организације, локалне и глобалне, стално мијењају и настоји осигурати да руководиоци развију неопходна знања и компетенције како би се носиле са овим. Студијски програм омогућава контекст и специфично учење.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Диплома МСц Маркетинг пружа прилику за амбициозне и искусне маркетиншарке да унапреде своју експертизу и специјалистичка знања како би дали значајан допринос перформансам ... [+]

Курс

Маркетинг је кључни задатак управљања који је пресудан за успех сутрашњих професионалаца. У Линколну вас ће научити искусни практичари и академици, пружајући вам прилику да развијете темељно знање тржишне теорије и шансу да развијете планирање, стратешко размишљање и менаџерске вјештине потребне за напредовање ваше каријере.

Као део Линцолн Интернатионал Бусинесс Сцхоол-а, имат ћете прилику да присуствујете импресивном низу предавања од менаџера индустрије и пословних професионалаца. Наши јаки индустријски линкови информишу наставни план и програм о овом програму и охрабрени сте да успоставите и изградите сопствену мрежу контаката.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
February 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Магистар маркетинга са луксузним брендовима у Линцолну нуди студентима могућност специјализирања у луксузној роби и менаџменту брендова. Овај програм има за циљ развијање ... [+]

Курс

Магистар маркетинга са луксузним брендовима у Линцолну нуди студентима могућност специјализирања у луксузној роби и менаџменту брендова. Овај програм има за циљ развијање темељних знања о тржишној теорији и планирању, стратешким размишљањем и менаџерским вјештинама неопходним за осигурање каријере у луксузним робама и искуствима.

Програм подучава тим међународних академика. Осим тога, курс ће имати користи од гостујућих звучника, који су професионалци у познатим и иновативним организацијама.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Наш МСц по истраживањима наука о животу је намјенски програм који је дизајниран да омогући студентима да даље развијају своје истраживачке вјештине фокусирајући се на спе ... [+]

Курс

Наш МСц по истраживањима наука о животу је намјенски програм који је дизајниран да омогући студентима да даље развијају своје истраживачке вјештине фокусирајући се на специјалистички пројекат.

Наш МСц би Ресеарцх пружа могућност студентима из биолошких предмета да започну истраживања у природним наукама. Истраживачки Pathways су доступни у биологији, биохемији, биомедицинским наукама, екологији, понашању животиња, науци о животињама, зоологији и микробиологији. Као истраживач у Школи, имаћете прилику да сарађујете са академицима који раде на студијама и пројектима.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај програм је дизајниран да вас опреми напредним знањем и вештинама како бисте развили иновативна решења која захтевају данашња брза напредна рачунарска индустрија. ... [+]

Курс

Развој умјетне интелигенције, рачунарске визије, роботике, мобилне технологије и апликација за игре постао је нормални дио интеракције друштва са рачунарским уређајима.

Овај рачунарски рачунар пружа прилику да побољша ваше постојеће знање из области рачунарског програмирања и математичких оквира кроз лабораторијске радионице, предавања, дебате и независна истраживања.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај курс пружа могућност развијања аналитичких вјештина које могу високо ценити послодавци у јавном и приватном сектору. Дипломци су наставили каријере као рачуновође и ... [+]

Курс

Рачуноводство МСц на University of Lincoln је мастер за конверзију за оне са не-рачуноводственом позадином који желе да се крећу ка књиговодственој каријери.

У данашњој глобализованој економији, изузетно је важно стандардизовано финансијско извештавање. Овај програм је осмишљен тако да студентима пружа могућност да развију вештине потребне за напредовање на вишим позицијама у рачуноводству.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Диплома МСц рачуноводство и финансије има за циљ да развије и побољша перспективе каријере оних који раде или желе радити у финансијама или књиговодству. Програм претпост ... [+]

Курс

Диплома МСц рачуноводство и финансије има за циљ да развије и побољша перспективе каријере оних који раде или желе радити у финансијама или књиговодству. Програм претпоставља мало или никакво пословно знање на додипломском нивоу и стога је погодан за дипломце из низа дисциплина који желе да пробију ову високо квалификовану професију.

Од студената се очекује да развију своје разумијевање како кључних принципа тако и практичних вјештина потребних за припрему и анализу рачуна и сродних финансијских информација. Студенти ће такође имати прилику да развију своје разумијевање о доношењу одлука о финансијском управљању и методама које се користе за прикупљање финансија за компаније.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Програм има за циљ да развије рефлективне и компетентне практичаре за социјални рад који могу да вежбају безбедно, ефикасно и поуздано у сложеним окружењима. ... [+]

Курс

Програм има за циљ да развије рефлективне и компетентне практичаре за социјални рад који могу да вежбају безбедно, ефикасно и поуздано у сложеним окружењима. Школу за здравство и социјалну заштиту је одобрио Савет за здравствене и здравствене установе (ХЦПЦ) да достави МСц социјални рад као постдипломске професионалне награде у области социјалне заштите.

Ученици ће имати прилику да током студија проведу два супервизирана и процењена пракса у области социјалног рада или социјалне заштите. Ови положаји су дизајнирани да ученицима пруже прилику да развију своја професионална знања, теорије, вриједности и практичне вјештине. Погледајте картицу Феатурес за више детаља о потенцијалним трошковима везаним за довршавање ових положаја.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц Спорт Сциенце је дизајниран за дипломце из спортских степена и професионалне практичаре који желе да своје научно знање и вјештине држе до данас. ... [+]

Курс

Са нагласком на примењену теорију, практични рад и ангажовање заједнице, овај програм има за циљ да студентима обезбеди мултидисциплинарно разумевање спортске науке са могућношћу специјализације на одређеном подручју.

МСц Спорт Сциенце је дизајниран за дипломце из спортских степена и професионалне практичаре који желе да своје научно знање и вјештине држе до данас.

... [-]
Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Туризам је глобално важна индустрија која нуди широк спектар могућности за каријеру. Диплома МСц Тоурисм анд Маркетинг у Линцолн-у може понудити пут до различитих Pathway ... [+]

Курс

Туризам је глобално важна индустрија која нуди широк спектар могућности за каријеру. Диплома МСц Тоурисм анд Маркетинг у Линцолн-у може понудити пут до различитих Pathways зависних од аспирације каријере кроз свој избор модула.

Програм је дизајниран да развије разумевање маркетинга у контексту туризма. Студенти ће имати прилику да проуче низ модула у туризму и маркетингу у циљу развијања разумијевања туриста као потрошача и како се дестинације могу брендирати и промовисати. Студенти ће такође имати прилику да развију критичко размишљање и организационе вештине, који имају за циљ да им помогну да постану ефикасни професионалци.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај програм има за циљ да опреми студенте са напредним вјештинама, знањем и експертизом за преузимање техничких и производних улога у глобално важном агро-прехрамбеном с ... [+]

Курс

Овај програм има за циљ да опреми студенте са напредним вјештинама, знањем и експертизом за преузимање техничких и производних улога у глобално важном агро-прехрамбеном сектору.

Агро-прехрамбени сектор је суштински везан за изазове око коришћења земљишта и воде, климатских промена и здравља и благостања.

Студенти ће имати прилику да проуче области као што су напредна природна наука, напредна производња хране, развој нових производа и процеса, безбедност хране... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц криза и управљање несрећама окупља области кризног управљања, управљања ризицима и управљања катастрофама с циљем пружити студентима прилику да развију разумијевање т ... [+]

Курс

МСц криза и управљање несрећама окупља области кризног управљања, управљања ризицима и управљања катастрофама с циљем пружити студентима прилику да развију разумијевање тренутних приступа кризи и катастрофи и утјецај који такви догађаји могу имати на предузећа, заједнице и нације. Конкретно, програм се бави питањима прекида пословања и потребе за стратегијама спремности, одговора и опоравка како би се смањиле економске и људске губитке настале услед криза и катастрофа природног и људског поријекла.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц криза и управљање несрећама окупља области кризног управљања, управљања ризицима и управљања катастрофама с циљем пружити студентима прилику да развију разумијевање т ... [+]

Курс

МСц криза и управљање несрећама окупља области кризног управљања, управљања ризицима и управљања катастрофама с циљем пружити студентима прилику да развију разумијевање тренутних приступа кризи и катастрофи и утјецај који такви догађаји могу имати на предузећа, заједнице и нације. Конкретно, програм се бави питањима прекида пословања и потребе за стратегијама спремности, одговора и опоравка како би се смањиле економске и људске губитке настале услед криза и катастрофа природног и људског поријекла.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај програм има за циљ пружити прилику дипломцима из области науке, технологије, инжењерства и математике да стекну вјештине, знање и способности потребне за испуњавање ... [+]

Курс

University of Lincoln Мастер ин Мецханицал Енгинееринг има развијен је око кључних подручја конверзије енергије, дизајна система помоћу рачунарског инжењеринга, контроле система и одрживости.

Студија се заснива на истраживању и акционом учењу, гдје се студенти упознају са темом, а затим имају прилику да развију своје разумијевање кроз сценарије засноване на проблемима. Модули се предају у недељним блоковима, омогућавајући учешће ванредних студената у пуно радно време.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц Интернатионал Бусинесс програм у Линцолн-у је дизајниран да вас опреми потребним квалитетима и предметним знањем који ће вам омогућити да ефикасно учествујете на дома ... [+]

Курс

Програм нуди висок ниво подршке за међународне студенте. Постоје интегрисани приступи подршци на енглеском језику, усмјереност на студирање у Великој Британији и постдипломске студијске вештине, развој предузетничких и запошљивих каријерних могућности и пасторална подршка. Блиско ангажовање са Међународном канцеларијом, Центром за енглески језик, студентским услугама, каријери, библиотеком и другим централним службама је суштинска особина ове подршке.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
February 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Роботика и аутономни системи МСц осмишљени су да оспособимо студенте са напредним знањем и вештинама како би развили иновативна решења која захтевају светска брза индустр ... [+]

Курс

Роботика и аутономни системи МСц осмишљени су да оспособимо студенте са напредним знањем и вештинама како би развили иновативна решења која захтевају светска брза индустрија у роботици и аутономним системима (РАС).

Програм има за циљ пружити прилику да унаприједи и примјењује постојеће знање студената о рачунарском програмирању и математичким оквирима кроз лабораторијске радионице, предавања, дебате и независна истраживања.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Диплома МСц Пројецт Манагемент у Линцолн-у пружа прилику да се бавите темељним теоријама и најбољим праксама на систематичан, критичан и истовремено креативан начин. Дана ... [+]

Курс

Данас су пројекти свеприсутни, формализујући начин на који компаније организују и спроводе константна побољшања потребна за успјешно дјеловање на конкурентним тржиштима и која обично укључују висок ризик и неизвесност. Историјско наслеђе управљања пројектима евидентно је свуда у свету. Све што је изграђено, почев од египатских пирамида преко средњевековних катедрала до небодера и других истакнутих примера савремене инфраструктуре, у једном тренутку је био пројекат.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај научно ригорозни мастер програм је осмишљен тако да обезбеди обуку у најновијим техникама које се користе у форензичким лабораторијама широм света. ... [+]

Курс

У Линколну вас ће научити искусни академици и практичари са стручним знањем из аналитичке и органске хемије, фармације, ентомологије, антропологије и молекуларне биологије. Бићете охрабрени да се укључите у интердисциплинарну културу истраживања на University of Lincoln и да радите заједно са академицима који теже унапређењу форензичких научних техника.

Настава обухвата форензичке принципе, који функционишу у контексту правних разматрања, улогу вјештака и презентацију доказа. Имаћете прилику да сазнате о процесима укљученим у пружање непристраних доказа у кривичним истрагама, од мјеста злочина до лабораторије и, коначно, до суднице.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Наш магистарски курс је дизајниран да обезбеди оквир за консолидовање и унапређење финансијских и економских вештина студената. Студенти имају прилику да уче од искусних ... [+]

Курс

Наш магистарски курс је дизајниран да обезбеди оквир за консолидовање и унапређење финансијских и економских вештина студената. Студенти имају прилику да уче од искусних финансијских стручњака и шансу да развију напредна знања у припреми за вежбање или даљу стручну обуку.

Дерегулација, глобализација и ефекат свјетске економске кризе на међународним берзама довели су до растућег интересовања за предмет финансирања. Професионалци на данашњем тржишту морају бити умешани у управљање инвестицијама како финансијске тако и економске природе, и користити добро и информисано тумачење у циљу доношења кључних одлука.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц по истраживању примењене математике даје студентима прилику да истражују области математике са практичним применама у пословању и индустрији. ... [+]

Курс

МСц по истраживању примењене математике даје студентима прилику да истражују области математике са практичним применама у пословању и индустрији.

Као истраживач у Школи за математику и физику, имате прилику да радите са специјалистима у овој области и да имате прилику да развијете националне и међународне сарадње.

Истраживања у школи прате два различита сегмента: рачунску физику / примењену математику и чисту математику. Истраживања примењене математике су фокусирана на развој нумеричких метода и алгоритама за решавање различитих једначина у науци о материјалима, посебно у области наноматеријала. То укључује напредну паралелизацију и адаптацију метода за модерне суперрачунала.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Диплома МСц Енгинееринг Манагемент је дизајнирана да се изгради на претходној инжењерској позадини и фокусира се на унапређење разумијевања менаџера у инжењерском домену. ... [+]

Курс

Информисани по потребама индустрије, овај степен ће пружити студентима могућност да развију снажне комуникацијске вештине и способности које послодавци траже поред лидерства, преговарања и утицаја, презентовања и вештина самозаставе.

Имаћете прилику да проучавате модуле укључујући енергетске основе, финансије, економију, енергетске системе, предузетништво и управљање ризицима. Испоручено од стране Линцолн Интернатионал Бусинесс Сцхоол-а и Инжењерске школе, програм максимизира стручњаке у оквиру сваке школе, а истовремено обезбеђује оба подручја у кохерентној испоруци.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Школа за математику и физику нуди могућност рада заједно са академицима у живој заједници, размјењујући идеје и искуства. ... [+]

Курс

Школа за математику и физику нуди могућност рада заједно са академицима у живој заједници, размјењујући идеје и искуства.

Постдипломско истраживање чисте математике покрива подручја алгебре лажи и теорије група. Обука се врши кроз индивидуални надзор истраживања и напредне семинаре. Као истраживач, можете имати користи од свеобухватног програма обуке осмишљеног да развије ваше истраживачке вјештине и методологије.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц у Аналитичким наукама је дизајниран тако да даје дипломцима у науци и сродним предметима систематску обуку у примјени модерних аналитичких метода. Циљ му је да пружи ... [+]

Курс

МСц у Аналитичким наукама је дизајниран тако да даје дипломцима у науци и сродним предметима систематску обуку у примјени модерних аналитичких метода. Циљ му је да пружи неопходне практичне, интерпретативне аналитичке вештине за примену широког спектра аналитичких техника у кључним областима примене.

Курс има за циљ да развије солидан скуп практичних вештина које воде ка специјалистичким апликацијама и могућностима запошљавања као аналитички научник; Фармацеутске, форензичке, археолошке и еколошке аналитичке науке. Ученици могу имати користи од специјалистичких истраживачких лабораторија и инструментације у окружењу фокусираном на истраживање. Студенти могу дипломирати са низом интердисциплинарних практичних вјештина, развијених кроз специјалистичка предавања, радионице, практично лабораторијско и аналитичко искуство.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСЦ (ИСР) за иновације у надзору над обавјештајним службама и управљањем истраживањем (ИСР) је осмишљен да окупи практичаре са широког подручја ИСР система у свеобухватно ... [+]

Курс

МСЦ (ИСР) за иновације у надзору над обавјештајним службама и управљањем истраживањем (ИСР) је осмишљен да окупи практичаре са широког подручја ИСР система у свеобухватном академском програму. Програм је развијен како би се обезбиједио пут којим војно особље са одговарајућим искуством и експертизом може добити стручну академску квалификацију.

Курс је осмишљен тако да интегрише војну обуку и образовање у оквиру академског оквира. Студенти комбинују студије специјалистичких предмета у оквиру академског оквира, што пружа могућност за критичко и аналитичко ангажовање. Кроз овај програм, студенти могу потврдити своју стручност и искуство и добити признате квалификације које такођер имају кредибилитет изван војне сфере.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц Интеллигенце Системс је програм заснован на раду који је развијен тако да пружи могућност особљу Оружаних снага (које служи и пензионисане) да потврде аспекте своје и ... [+]

Курс

МСц Интеллигенце Системс је програм заснован на раду који је развијен тако да пружи могућност особљу Оружаних снага (које служи и пензионисане) да потврде аспекте своје историје услуга кроз признату руту високог образовања.

Настава на овом програму је комбинација различитих техника, укључујући практични практични приступ сценаријима и радионицама, дебатама, предавањима и независним истраживањима. Примери модула за студије укључују управљање напредним интелигентним системима; анализа сложених сигнала; електронско ратовање и информационе операције; и управљане интелигентне базе података.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај програм комбинује рачунарско језгро са компјутерским видом и науком о подацима и специјализацијом за стројно учење како би се студентима понудило теоретско и практич ... [+]

Курс

Овај програм комбинује компјутерско језгро са компјутерском визијом и науком о подацима и специјализацијама за стројно учење како би се студентима понудило теоретско и практично искуство потребно за развој иновативних рјешења потребних у динамичној и иновативној технологији

сектор.

Модули покривају теме као што су напредна вештачка интелигенција, компјутерска визија, границе машинског учења и истраживање рачунарског вида, машинско учење и неуронско рачунање.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Ова магистарска студија следи приступ заснован на доказима, који има за циљ да развије своје теоријске и практичне вештине за управљање проблемским понашањем у пратилним ... [+]

Курс

Програм University of Lincoln клиничко понашање животиња води стручни тим и акредитован од стране Асоцијације за проучавање животног понашања.

Ова магистарска студија следи приступ заснован на доказима, који има за циљ да развије своје теоријске и практичне вештине за управљање проблемским понашањем у пратилним животињама. На челу је тим стручњака, укључујући првог европског професора ветеринарског понашања, европског и Краљевског колеџа ветеринара специјалиста Даниел Миллса.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
13 - 33 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај програм вам даје прилику да развијете своју стручност у одређеној области рачунарске науке и да консолидујете своје вештине у припреми за позиције у развоју истражив ... [+]

Курс

Овај програм вам даје прилику да развијете своју стручност у одређеној области рачунарске науке и да консолидујете своје вештине у припреми за позиције у развоју истраживања или управљања технологијом.

Флексибилна природа овог мастера даје вам прилику да спроведете истраживање у области која вас занима или је релевантна за ваш тренутни посао. Примери скорашњих пројеката студената укључују управљање хибридним информационим системима, развој система машинског вида за аутоматску идентификацију оштећења хране и коришћење неуронских мрежа које су инспирисане биолошким системима како би се спречили судари између аутомобила и пешака. Примери истраживачких области укључују роботику и аутономне системе, компјутерску визију и анализу слике или видеа, анализу медицинских слика, друштвено рачунарство, игре и апликације за озбиљне игре и науку о подацима.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

University of Lincoln МСц Манагемент Програм је дизајниран припремити студенте за каријеру у пословању и менаџменту. Студенти могу проучавати теме из рачуноводства и фина ... [+]

Курс

Модули вођства, личног утицаја и преговора имају за циљ да развију разумевање студената о развијању менаџерских пракси у савременим организацијама, при чему се приоритизују потребе послодаваца који траже кандидате са јаким комуникацијским вештинама и ставом "може".

Поред комплетирања комбинације основних и опционих модула, од студената се очекује да предузму детаљну независну студију.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц Интернатионал Банкинг и инвестиције у Линцолн-у су намењени онима који желе да прате каријеру у сектору инвестиционог банкарства. Потражња за оне са важећим знањем о ... [+]

Курс

МСц Интернатионал Банкинг и инвестиције у Линцолн-у су намењени онима који желе да прате каријеру у сектору инвестиционог банкарства. Потражња за оне са важећим знањем о корпоративним финансијама, инвестицијама, комерцијалном и инвестиционом банкарству је велика у Великој Британији, Европи и економијама у развоју у Азији.

МСц Интернатионал Инвестмент Банкинг је осмишљен тако да осветли како економија функционише, како се доносе одлуке, и како функционишу финансијски системи и тржишта капитала.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц Интернатионал Тоурисм Манагемент има за циљ да оспособи дипломце са академским разумијевањем и индустријским апликацијама које су потребне за рад на вишим нивоима у о ... [+]

Курс

МСц Интернатионал Тоурисм Манагемент има за циљ да оспособи дипломце са академским разумијевањем и индустријским апликацијама које су потребне за рад на вишим нивоима у овом растућем глобалном сектору.

Програм нуди могућност за развој аналитичких вјештина потребних за процјену трендова у индустрији, тржишне потражње и сродног понашања у путовању. Важне теме као што су предузетништво, одрживост и глобализам су саставни дио програма. Од студената се очекује да постану информисани, интерпретативни, аналитички и критички, као и свјесни вриједности стјецања и демонстрирања преносивих особних вјештина.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц у модном менаџменту има за циљ производњу дипломаца који су у стању анализирати потрошачке и друге трендове у друштву како би развили ефикасне стратегије набавке, мал ... [+]

Курс

МСц у модном менаџменту има за циљ производњу дипломаца који су у стању анализирати потрошачке и друге трендове у друштву како би развили ефикасне стратегије набавке, малопродаје и промоције.

Програм је погодан за кандидате који желе да воде менаџерску каријеру у модној индустрији. Примери потенцијалних улога су менаџер продавнице, представник бренда, модни купац, прогнозирање трендова и извршни директор маркетинга.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Постдипломско истраживање у области наноматеријала Наука пружа прилику да се укључи у ригорозну научну потрагу, и да допринесе оригиналном истраживању телу академске заје ... [+]

Курс

Постдипломско истраживање у области наноматеријала Наука пружа прилику да се укључи у ригорозну научну потрагу, и да допринесе оригиналном истраживању телу академске заједнице.

Имаћете прилику да унапредите своје знање о науци о наноматеријалима док развијате своје истраживачке способности и радите са специјалистима у овој области.

Подручја истраживања, пројекти

Главна подручја истраживања:... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај напредни програм има за циљ да подржи социјалне раднике у њиховом професионалном развоју и по завршетку стиче квалификацију на нивоу магистра, као што је препоручено ... [+]

Курс

Овај напредни програм има за циљ да подржи социјалне раднике у њиховом професионалном развоју и по завршетку стиче квалификацију на нивоу магистра, као што је препоручено од стране Одбора за реформу социјалног рада.

Флексибилност овог програма је дизајнирана да вам омогући да пређете из једног подручја специјализације у други, како бисте подржали ваше личне и професионалне потребе за развојем.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај програм је дизајниран да припреми ученике за каријеру која захтијева солидно разумијевање истраживачких метода у специфичним областима психологије. ... [+]

Курс

Овај програм је дизајниран да припреми ученике за каријеру која захтијева солидно разумијевање истраживачких метода у специфичним областима психологије.

Да би подржали овај циљ, студенти имају прилику да развију чврсту научну основу у методама психолошких истраживања, не само са циљем да се омогући разумијевање стања технике, већ и са циљем да се омогући развој оригиналног истраживања. идеје, самостално разрадити такве идеје, користити ригорозне методолошке стандарде и ширити резултате и закључке на највишем могућем нивоу.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МСц развојна психологија се фокусира на друштвени, емоционални и когнитивни развој деце и намењен је дипломцима и практикантима психолога који желе да стекну специјализам ... [+]

Курс

Школа психологије има све већу репутацију као центар стручњака за развојну психологију, са истраживачким интересима у когнитивном развоју, академском језику, аутизму, моторичком развоју, интеракцијама између људи и животиња, превенцији сигурности дјеце и превенцији повреда, културним контекстима развоја. Истраживање у школи је проналажење непосредних апликација у реалном свету. На пример, студије о погрешном тумачењу израза лица на фацу довеле су до алата за спречавање смањења броја случајева дјеце коју су угризли пси.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Развој и дизајн МСц игара осмишљен је тако да се надовезује на постојеће вештине компјутерског програмирања ученика како би се обезбедило знање и вештине за развој саврем ... [+]

Курс

Развој и дизајн МСц игара осмишљен је тако да се надовезује на постојеће вештине компјутерског програмирања ученика како би се обезбедило знање и вештине за развој савремених видео игара, користећи разне напредне алате и платформе, као што је виртуална стварност.

Индустријски контекст је важан аспект овог програма, а студенти такође проучавају теме дизајна игара које су примјењиве у индустријском раду и креирању независних игара, као и истраживачке технике прикладне за даљњи постдипломски студиј. Ово је подржано индустријским искуством нашег особља, од којих су многе или биле запослене у индустрији игара, или имају тренутне активне везе са индустријом.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

На Школи за математику и физику, имат ћете прилику унаприједити своје знање из рачунске физике, док развијате своје истраживачке вјештине и радити заједно са стручњацима. ... [+]

Курс

На Школи за математику и физику, имат ћете прилику унаприједити своје знање из рачунске физике, док развијате своје истраживачке вјештине и радити заједно са стручњацима.

Рачунарска физика је фундаментална област студирања која подупире широк спектар тема. Током вашег истраживања, имаћете прилику да радите са специјалистима у овој области и да имате прилику да развијете јаку националну и међународну сарадњу.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Како је корпоративно управљање сада саставни део свакодневног пословног живота, програм управљања менаџментом је дизајниран да буде релевантан и атрактиван за широк спект ... [+]

Курс

Глобална финансијска криза, корпоративни скандали и колапс и јавна забринутост због очигледног недостатка ефикасних одбора допринели су експлозији интереса за добре праксе управљања. Програм је структуриран са фокусом на практичну примену у пословном окружењу и има за циљ да студентима пружи снажне предмете и најновије размишљање у свијету управљања, извјештавање о одрживости, пословну етику, организациону и ефективност одбора, финансије, право и Стратешко размишљање.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Интернационално фокусирани МСц у Управљању догађајима је дизајниран да вас припреми за каријеру у индустрији догађаја. Упркос економској нестабилности и политичкој несигу ... [+]

Курс

Интернационално фокусирани МСц у Управљању догађајима је дизајниран да вас припреми за каријеру у индустрији догађаја. Упркос економској нестабилности и политичкој несигурности, индустрија догађаја остаје значајан допринос глобалној, националној и регионалној економији и тржишту рада.

Величина и динамика радне снаге догађаја и културно разноврсне публике значи да постоји стални захтев за софистициране менаџере и аналитичаре. Као кључна компонента економије услуга и искуства, сектор догађаја и даље тражи прилагодљиве и високо квалификоване професионалце који разумеју не само процесе планирања и управљања догађајима, већ и способност управљања у изазовним окружењима унутар којих се догађаји одржавају.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај магистар се фокусира на формулацију предмета и примењене аспекте форензичке психологије. Постоји нагласак на раду са различитим групама, укључујући дјецу / адолесцен ... [+]

Курс

Програм има јасан нагласак на темама заснованим на пракси у форензичкој психологији. Имаћете прилику да развијете своје знање о полицијским истражним процесима и разматрању судова и одмјеравања казни уз истовремено добивање знања и вештина које су корисне за рад са различитим клијентским групама, с обзиром на њихову процјену, ниво ризика и лијечење.

Наш тим за форензичку психологију заснива се на стручности различитих практичара који раде на применљивој форензичкој психологији како би пружили специјалистички инпут у програм.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Master

University of Lincoln

Овај стручни програм нуди флексибилност за прилагођавање вашег учења у оквиру који задовољава захтјеве Краљевског института британских архитеката (РИБА) и Одбора за регис ... [+]

Курс

Овај стручни програм нуди флексибилност за прилагођавање вашег учења у оквиру који задовољава захтјеве Краљевског института британских архитеката (РИБА) и Одбора за регистрацију архитеката (АРБ).

Овај курс подстиче критичко промишљање о личним циљевима, достигнућима и филозофији дизајна у оквиру структуриране теоријске дебате и индивидуалног истраживања. Нагласак је на развоју професионалних вјештина кроз индивидуални студиј, групни рад и студијске активности.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

МРес Перформинг Артс (Драма, Данце, Мусиц) има за циљ да осигура признату награду за истраживања у припреми за докторски студиј у сродним областима. Намијењен је студенти ... [+]

Курс

МРес Перформинг Артс (Драма, Данце, Мусиц) има за циљ да осигура признату награду за истраживања у припреми за докторски студиј у сродним областима. Намијењен је студентима који желе развити темељ за докторски студиј.

Овај курс представља идеалан почетак вашег истраживачког путовања у извођачким уметностима. Циљ му је да пружи критичке и методолошке алате неопходне за научна истраживања, док истовремено омогућава фокусирано проучавање у одабраној дисциплини извођачких уметности и ангажовање са различитим перспективама о учинку.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Циљ курса је да привуче кохорт ученика из целог света и настоји да вам да прилику да изградите сопствену глобалну мрежу сарадника. ... [+]

Курс

Магистар архитектуре (Глобал Працтице) препознаје глобалну и интердисциплинарну природу дизајнерске праксе у изграђеном окружењу. Намењен је професионалцима који имају амбиције да воде у глобалној пракси дизајна. У настави, учењу и оцењивању, акценат је на интердисциплинарном тимском раду и пројектном заснованом дизајну у изграђеном окружењу.

Постоји могућност да студенти дизајнирају пројекат магистарског дизајна како би одговарали њиховим тежњама у академском истраживању или дизајнерској пракси у изграђеном окружењу. Програм укључује глобалне праксе у дизајну у сарадњи са учесницима и има за циљ производњу запошљивих лидера у архитектури и сродним дисциплинама у глобалном контексту.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
August 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Lincoln

Овај стручни програм има за циљ да обезбеди квалитетно образовање за амбициозне архитекте. Програм је прописао Одбор за регистрацију архитеката и потврђен од стране Краље ... [+]

Курс

Овај стручни програм има за циљ да обезбеди квалитетно образовање за амбициозне архитекте. Програм је прописао Одбор за регистрацију архитеката и потврђен од стране Краљевског института британских архитеката.

Овај курс подстиче критичко размишљање о личним циљевима, достигнућима и дизајну филозофије у оквиру структуриране теоријске расправе и индивидуалних истраживања. Обезбеђује слободу прилагођавања вашег учења унутар оквира који задовољава захтеве Краљевског института за британске архитекте и регистарске одборе архитеката, дио 2.... [-]

Уједињено Краљевство Boston
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 5 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Change your World at the University of Lincoln

Address
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, Уједињено Краљевство