Swansea University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Универзитет светске класе

Универзитет Свансеа је универзитет који води истраживање, а од 1920. године се разликује. Универзитетска заједница успева на истраживању и открићу и нуди праву равнотежу одличне наставе и истраживања, у складу са завидним квалитетом живота.

Универзитет је уживао у периоду огромног раста, а ми смо постигли нашу амбицију да будемо на врху тридесет истраживачких универзитета, убрзавајући таблицу лествица Ресеарцх Екцелленце Фрамеворк за 2014. на 26. месту у Великој Британији од 52. у 2008. години.

Поред тога, амбициозни програм за развој кампуса је у току - један од највећих пројеката економије знања у Великој Британији и међу првих пет у Европи.

То подразумева стварање Баи Цампуса, потпуно новог 450 милиона фунти развоја источног приступа граду, заједно са трансформацијом нашег постојећег Синглетон Парк Цампуса.

Свансеова мултикултурна дуал-цампус заједница пружа глобалну перспективу и прилике за стицање вештина које трају целог живота.

Истина визији својих индустријских оснивача 1920. године Свансеа Универзитет ће:

 • Обезбиједити амбијент истраживачке изврсности, уз истраживању које је водећи светски, глобално сарадње и међународно призната;
 • Доставити изванредан студент искуство, са истраживачко-лед и пракса погон учење највишег квалитета која се бави производњом глобалне дипломираних образоване и опремљене за добром личном и професионалном достигнућа;
 • Употребите своју истраживачку снагу, сарадњу са привредом и глобалним дометом, за економски раст, Фостер просперитет, обогати заједницу и културни живот Велса и, доприносе здрављу, слободно време и добробити њених грађана.

Светионик за пионирску сарадњу

Универзитет Свансеа је у истраживачком изврсном оквиру 2014. постигао своју амбицију да постане водећа 30 истраживачка институција у Великој Британији.

Наш ранг РЕФ-а од 26. био је "највећи корак међу истраживачко интензивним институцијама", каже Тимес Хигхер Едуцатион. Сада, како се универзитет приближава својој стогодишњој години 2020. године, имамо нове циљеве. Они су:

 • Постаните највиши универзитет у Великој Британији до 2018. године
 • Настави наше амбициозне планове ширења
 • Проширите наш глобални домет; и
 • Померите се ближе томе како постати један од 200 највећих свјетских универзитета.

У РЕФ-у 2014, квалитет истраживања Свансеа је стављен на пар или са шест изврсних универзитета Русселл Групе. Такође смо били рангирани на 22. мјесту за утицај тог истраживања.

Верујемо у ...

Једнакост могућности

Универзитет Свансеа има за циљ да обезбеди инклузивно и подстицајно окружење за рад и учење које не ослобађа неправедну дискриминацију и омогућава особљу и студентима да испуне свој лични потенцијал.

Тим за једнаке могућности Универзитета активно подржава особље и студенте да идентификују и искористе све потенцијалне баријере и осигурава да Универзитет нуди једнаке могућности свим особљем и студентима, без обзира на расу, пол, старост, инвалидитет, сексуалну оријентацију, вјеру и уверење, пол премештање, трудноћа и породиљског статуса или статус брака и грађанског партнерства.

У току су пројекти за равноправност у универзитету: Атхена СВАН, Индекс равноправности на радном мјесту, ознака трке у повијести и Стоневалл универзитетски водич (АКА Гаи Би Дегрее). Додатне информације доступне су на веб страницама за једнаке могућности.

Достојанство на послу и студију

Политика достојанства на раду и студија промовише достојанство свих студената и особља на Универзитету тако што елиминишу све облике офанзивног понашања и успостављају радно и ученичко окружење које нема застрашивање и агресију. Члановима Универзитета се треба лијечити достојанство и поштовање и да буду заштићени од узнемиравања и застрашивања на послу и студирању.

Подршка валижанском језику

Посвећени смо активној подршци, промовисању и обогаћивању велешке културе и велског језика.

Као део наше визије, ми желимо да повећамо наше искуство ученика повећаним могућностима за проучавање кроз медиј на велском и побољшаном примјеном одредбе.

Такође ћемо повећати могућности за све чланове Универзитета који могу, да користе велсски језик и тако ојачају имиџ Универзитета у Велсу као двојезичну институцију.

Обогаћивање живота других

Откривење је добровољна организација, која се бави добровољцима која има за циљ обогаћивање живота људи у Свансеи-у. Организација предвиђа заједницу у којој се људи третирају као једнаки и нису дискриминисана или угрожена од стране друштва.

Откриће има за циљ:

 • Обогаћите животе људи у Свансеи како би могли да остваре свој потенцијал као овлашћени појединци и као чланови група и заједница.
 • Понуди нова искуства и могућности кроз широк спектар активности предвођених ученицима у заједници што доводи до повећања међусобног разумијевања и једнакости.
 • Активно подржавајте ученике да буду свесни свог личног развоја и утицаја на себе и животе других кроз њихово укључивање у активности засноване на заједници.

Здрави универзитет

Свансеа је проглашен за један од "здравих градова" Светске здравствене организације, који се придружује елитној групи градова која раде заједно на побољшању здравља локалних заједница. Слично томе, Универзитет Свансеа је проглашен здравим универзитетом и успоставио је здраво мрежу у кампусу са надлежностима за побољшање здравља и добробити универзитетске заједнице.

Међународни Студенти

Свансеа Универзитет је признат као Ворлд Топ 200 Универзитет за међународне студенте и ми поздрављамо апликације међународних студената из целог света.

Ми подстичемо наше међународне студенте да пријаве апликације путем нашег онлине апликативног система. За више информација о изради додипломске или постдипломске студије на Универзитету Свансеа молимо посјетите наше странице за пријаву.

Ova škola nudi programe:
 • енглески језик

Pogledati MA programi » Pogledati MSc programi » Pogledati BScs » Pogledati MSc » Pogledati BSc programi » Pogledati LLM »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

МА у комуникацији, медијској пракси и ПР

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 3 године September 2018 Уједињено Краљевство Swansea +1 više

МА у комуникацији, медијској пракси и односима са јавношћу (ПР) је дизајниран за студенте који желе да своју енергију усредсреде на динамичан свет социјалних медија, развију своју креативну праксу и професионалне вештине писања или желе да раде у предузетничком окружењу. [+]

МА у комуникацији, медијској пракси и односима са јавношћу (ПР) је дизајниран за студенте који желе да своју енергију усредсреде на динамичан свет социјалних медија, развију своју креативну праксу и професионалне вештине писања или желе да раде у предузетничком окружењу.

Кључне карактеристике

МА нуди праксу засновану на настави на професионалним, савременим медијским вјештинама, коју предају стручњаци из области индустрије са академским основама. Програм обухвата моделе у професионалном писању / новинарству, визуелним комуникацијама и медијским дизајном, видео и документарним стварима и ПР-у, брендирању и промоцији. На располагању су и други модули у комуникацији, теорији, филму и историји.... [-]


МА у међународним односима

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 3 године September 2018 Уједињено Краљевство Swansea +1 više

Магистар међународних односа има за циљ да отвори свој ум и прошири своје вјештине. [+]

Магистар међународних односа има за циљ да отвори свој ум и прошири своје вјештине.

Кључне карактеристике

Овај МА нуди напредна истраживања у области међународних односа, пружајући студентима детаљно разумевање међународног система, кључних питања, кључних актера и алтернативних начина анализе и тумачења предмета.

Уз уважавање глобалне динамике на послу, онда имате прилику да се специјализујете за испитивање једне специфичне области свијета: азијско-пацифички.... [-]


МА у преводу и тумачењу

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 3 године September 2018 Уједињено Краљевство Swansea +1 više

МА у преводу и тумачењу (МАТИ) је специјализована варијанта, са посебним нагласком на тумачењу вјештина нашег успостављеног магистра у професионалном преводу. То је интегрирани програм који је дизајниран да претвара учеснике са доказаном изврсношћу на страним језицима у успјешне и маркетабилне професионалне лингвисте. [+]

МА у преводу и тумачењу (МАТИ) је специјализована варијанта, са посебним нагласком на тумачењу вјештина нашег успостављеног магистра у професионалном преводу. То је интегрирани програм који је дизајниран да претвара учеснике са доказаном изврсношћу на страним језицима у успјешне и маркетабилне професионалне лингвисте.

Кључне карактеристике

У језгру МАТИ-а лежи напредни преводни рад на општим, административним и техничким типовима текста, тумачењу (у једној или две од следећих окружења: локална управа, здравство, полиција и суд) и обука у индустријском стандарду са компјутерском подршком Преводи (ЦАТ) алати. Дио 1 степена укључује и могућности за развој даљих специјализованих вјештина у тумачењу, аудиовизуелном превођењу, машинском превођењу (МТ) и локализацији софтвера, управљање терминологијом, израду видеа или дигитално објављивање, док у модулу Превод радног искуства студенти формирају симулиране пријеводне компаније, радити са локалним превођењима и предузимати стварне провизије према професионалним стандардима и роковима.... [-]


MSc

Магистар електротехнике и електротехнике

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 3 године September 2018 Уједињено Краљевство Swansea +1 više

Као студент на магистарском курсу из области електронике и електротехнике, развит ћете специјалистичке вјештине усклађене са истраживачким интересима колеџа и рефлектовати потребе електроничке индустрије. [+]

Као студент на магистарском курсу из области електронике и електротехнике, развит ћете специјалистичке вјештине усклађене са истраживачким интересима колеџа и рефлектовати потребе електроничке индустрије.

Акредитација

Електронско и електротехничко инжењерство на Swansea University акредитује Институт за инжењерство и технологију (ИЕТ), у циљу потпуног испуњавања академских захтјева за регистрацију као инкорпорираног инжењера и дјелимично испуњавање академског захтјева за регистрацију као овлашћени инжењер.... [-]


Магистар из међународног банкарства и финансија

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Уједињено Краљевство Swansea

Магистар магистра у међународном банкарству и финансијама има за циљ кандидате који желе стицати солидну основу у међународном банкарству и финансијама који ће их опремити за каријере у банкарству, трговини или финансијској анализи. Детаљније информације можете пронаћи испод. [+]

Магистар магистра у међународном банкарству и финансијама има за циљ кандидате који желе стицати солидну основу у међународном банкарству и финансијама који ће их опремити за каријере у банкарству, трговини или финансијској анализи. Детаљније информације можете пронаћи испод.

Кључне карактеристикеПобољшани специјалистички програм који се може завршити у једној годиниСви модули обучава наш факултет светске класе који имају ширину индустријског и академског знањаСвансеа је заједнички 1. у Велсу за међународно рангирано истраживање (РЕФ 2014)Широк спектар професионалних акредитација за убрзање каријере у зависности од опционих модула које узимате93% студената Свансеа запошљава шест месеци након дипломирањаВисоко време контакта - наши модули долазе са предавањем (у величинама разреда ограничених на око 150 ученика) и семинара / туториала (у величинама разреда ограничених на 30) сваке недеље. Заинтересовани за објекте? Погледај их овде.Стипендије доступне за изванредне студенте - кликните овде за више детаљаСвансеа је први у Велсу за водећи светски утицај - 60% на нивоу од 4 звездице (РЕФ 2014)Опис... [-]

Магистарски рад у стратешком маркетингу

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 2 године September 2018 Уједињено Краљевство Swansea +1 više

Постаните успешан маркетиншки лидер будућности. Развијте своје вештине маркетинга и стратегија на високом нивоу, уз критичко разумевање тренутних проблема и изазова у индустрији која се стално развија. Овај курс је акредитован од стране Цхартеред Институте оф Маркетинг (ЦИМ), укључујући модулске изузеће из ЦИМ професионалних квалификација (ЦИМ Градуате Гатеваи схема). [+]

Постаните успешан маркетиншки лидер будућности. Развијте своје вештине маркетинга и стратегија на високом нивоу, уз критичко разумевање тренутних проблема и изазова у индустрији која се стално развија. Овај курс је акредитован од стране Цхартеред Институте оф Маркетинг (ЦИМ), укључујући модулске изузеће из ЦИМ професионалних квалификација (ЦИМ Градуате Гатеваи схема).

Кључне карактеристикеСви модули обучава наш факултет светске класе који имају ширину индустријског и академског знањаИзбор било којег пројекта дисертације или тромесечног пласмана у индустријуСвансеа је заједнички 1. у Велсу за међународно рангирано истраживање (РЕФ 2014)93% студената Свансеа на запошљавању или даље студирати у року од шест месеци од завршетка школовањаВисоко време контакта - сваки модул обухвата предавање од 2 часа (величине разреда око 150 ученика), а затим и 1-сатни семинар / туторијал (величине класа ограничене на 30) сваке недеље. Заинтересовани за објекте? Погледај их овде.Стипендије доступне за изузетне студентеОпис... [-]

Магистар у напредним рачунарским наукама

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 3 године September 2018 Уједињено Краљевство Swansea +1 više

На магистарском курсу за напредне рачунарске науке, бићете темељно припремљени за каријеру у ИТ или сродним индустријама. Курс је за вас ако сте дипломирани рачунар или сте стекли искуство у рачунарству и програмирању у другом првом степену. Спремност за напорном радом и решавање проблема су једнако важна за овај МСц. [+]

На магистарском курсу за напредне рачунарске науке, бићете темељно припремљени за каријеру у ИТ или сродним индустријама. Курс је за вас ако сте дипломирани рачунар или сте стекли искуство у рачунарству и програмирању у другом првом степену. Спремност за напорном радом и решавање проблема су једнако важна за овај МСц.

МСц на Адванцед Цомпутер Сциенце курсу ће развити вештине и знање које сте стекли са првог степена ширењем и продубљивањем знања о рачунарству кроз низ напредних модула и материјала.... [-]


МСц ин Енгинееринг Леадерсхип анд Манагемент

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година September 2018 Уједињено Краљевство Swansea

Овај МСц програм, кроз консултације са бизнисом и индустријом (како великим тако и малим), постављен је да успоставља кључне вештине и атрибуте потребне за успех у менаџменту и / или вођству у сектору инжињеринга. [+]

Позната је чињеница да инжењери и технички дипломанти имају потенцијал да дођу до самог врхунца менаџмента и лидерства у пословном и индустријском сектору.

Овај МСц програм, кроз консултације са бизнисом и индустријом (како великим тако и малим), постављен је да успоставља кључне вештине и атрибуте потребне за успех у менаџменту и / или вођству у сектору инжињеринга.

Кључне карактеристике... [-]

МСц ин Материалс Енгинееринг

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 3 године September 2018 Уједињено Краљевство Swansea +1 više

Инжењерство на Swansea University има кључне истраживачке снаге у материјалима за примјену у ваздухопловству и технологији челика. Као студент на магистарском курсу за материјално инжењерство, добићете дубину знања и ширину способности како бисте задовољили захтеве међународне индустрије материјала. [+]

Инжењерство на Swansea University има кључне истраживачке снаге у материјалима за примјену у ваздухопловству и технологији челика. Као студент на магистарском курсу за материјално инжењерство, добићете дубину знања и ширину способности како бисте задовољили захтеве међународне индустрије материјала.

Кључне карактеристике

Кроз МСц Материалс Енгинееринг курс ће вам бити оспособљен за обуку и искуство у широком спектру тематских области, укључујући металургију и избор материјала, савремене методе које се користе за пројектовање и анализу инжењерства, однос између структуре, обраде и својстава за широк спектар материјали, материјали и напредни композитни материјали, структурни фактори који контролишу механичке особине материјала и савремена пословна питања и технике.... [-]


Snimci

Swansea University - Making Waves

Kontaktirajte

Adresa Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Уједињено Краљевство