Staffordshire University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Od 1914 ponudili smo struchno obrazovanje inspirisan relevantne za starost. Tada nash fokus јe bio na rudarstvo i keramike. Ali vremena su se promenila i mi imamo. Sada smo isporuku sve od Kompјuterske igre Dizaјn na Forensits Stsientse.

Nasha viziјa i vrednosti su temelj Staffordshire Universiti; to јe kako mi radimo stvari. To nikad neћe promeniti.

Ko smo mi

The Brain Teasers. Pomisao izazivacha. Na um ekspanderi.

Mi smo priјateljski Univerzitet sa globalnom ivitse. Mi smo mesto bukvalno usred svega, u srtsu Velikoј Britaniјi.

Mi ne samo pomera granitse, mi smo ih slomiti.

Mi ne samo otvori knjige, otvorimo umove.

Nashi Kampusi

Nasha osnovna delatnost јe smeshten u dva kampusa u Stoke-on-Trent i Stafford, sa dva daljim prisustvom u Shrevsburi i Litshfield.

Staffordshire Universiti

Nasha viziјa јe da stvori zhivu i dinamichnu ivitsu grada kampusa sa sјaјnim uchenja i nastavnih obјekata, dobrim saobraћaјnim vezama јavnog i drushtvenih aktivnosti.

Nastavni Fakulteti koјi su prethodno podeljeni oko dva kampusa ћe doћi zaјedno dovodi do vishe kontsentrisane investitsiјe u obјekte. Biћe velikih nadogradnje za nastavu i drushtvenih prostora. Veћ smo ulozhili vishe od 40 miliona funti u transformatsiјi kampus i chineћi Univerziteta kvartalu zaista inspirativno mesto za zhivot i studiјa. Ovo ћe se nastaviti.

Tsentri izvrsnosti

Nashi satelitski kampusa u Stafford, Litshfield i Shrevsburi ћe postati tsentri izvrsnosti u zdravstvu, obrazovanju i sestre i babitse, a takoђe ћe imati koristi od ulaganja u zgrade i obјekte.

Lokacije

Stouk-on-Trent

Address
Staffordshire University,
College Road

ST4 2DE Stouk-on-Trent, Engleska, Uјedinjeno Kraljevstvo

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija