Eurocentres

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Eurocentres предаје језике где се стварно говори и нуди језичке курсеве на локацијама на шест континената. Више од 13.000 студената годишње из цијелог свијета чине курсеве језика интеркултуралним авантурама.

Eurocentres Учење језика - Наша мисија

Мисија Eurocentres је да припреми студенте да студирају, раде и успјешно живе на страном језику и култури. Ми се нашим студентима упоређујемо са једним од многих изврсних курсева, гдје они могу научити нови језик и уронити се у нову културу истог време. Помажемо нашим ученицима да превладају културне разлике и језичке баријере, а гарантујемо незабораван пут са достигнућима које могу одузети и задржати током читавог живота.

Зашто резервирати Eurocentres .цом?

  • Лакше

Преоптерећени широким распоном језичких школа доступни? На Eurocentres олакшавамо процес доношења одлука, пошто су све наведене школе изабране од стране наших стручних консултаната на основу строгих критеријума квалитета. Поставили смо вам прстом глобалну мрежу акредитованих школа квалитета, како бисте се у потпуности усредсредили на уживање у вашем искуству у учењу језика.

  • Боље

Eurocentres већ више од шест деценија организује успешне језичке курсеве и студијске боравке у иностранству са фокусом на људски и образовни развој. Током овог времена, ЕУРОЦЕНТРЕС .цом / ср / Eurocentres -суццесс-систем "таргет =" _ бланк "рел =" нореферрер ноопенер "> Eurocentres Успех систем ( ЕУРОЦЕНТРЕС .цом / ср / успех-гаранција-Цамбридге-испити-Енгланд" мета = "_ бланк" рел = "нореферрер ноопенер"> Испитна гаранција је укључена), што осигурава успешно завршавање курса језика, персонализирањем вашег искуства у учењу кроз индивидуалне циљеве и непрекидном оцјеном напретка и примјењује се у свим школама Eurocentres .

Осим тога, еЛеарнинг платформу ЕУРОЦЕНТРЕС .цом / ср / ми Eurocentres -онлине-кампус-цаллинг "таргет =" _ бланк "рел =" нореферрер ноопенер "> мој. Eurocentres за коју добијате приступ пре, за време и после боравка, омогућава независна и персонализована могућност учења поред редовних часова, даје увид у програм за забаву и олакшава интеракцију са осталим ученицима.

  • Брзе

Наш ексклузивни онлине систем вам омогућава да претражујете језичке курсеве и дестинације 24 часа дневно од удобности вашег дома. Онлине резервације су доступне 24 часа како би вам уштедели време и новац.

  • Још личнији

У Eurocentres смо прво задовољили задовољство клијентима, пружајући персонализовану услугу која је уједначена, која превазилази сва очекивања. Са Eurocentres можете имати најбоље од оба свијета и уживати у погодности нашег онлине система резервација, као и оне-на-једну подршку од наших професионалних и добро путујућих тимова консултаната.

  • Флексибилнији

Угоститељство глобалној публици захтева флексибилност, а на Eurocentres смо поносни на то изазивање. Наша веб страница је доступна на 10 различитих језика и имамо вишејезички саветодавни тим који је спреман да понуди прилагођене савете и персонализоване консултације на енглеском, француском, шпанском, италијанском, немачком, португалском, арапском, турском, јапанском и корејском језику.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati Kursevi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Snimci

Eurocentres Paris

Eurocentres London

Eurocentres Classroom Experience

Kontaktirajte

Adresa 56 Eccleston Square
London, England, Уједињено Краљевство

Adresa 13 Passage Dauphine
Paris, Île-de-France, Француска

Adresa 70 Court Rd
London, England, Уједињено Краљевство

Adresa 57 Bateman St, Cambridge CB2 1LR, Reino Unido
Cambridge, England, Уједињено Краљевство

Adresa 20 North St
Brighton, England, Уједињено Краљевство

Adresa 26 Dean Park Rd
Bournemouth, England, Уједињено Краљевство

Adresa Dublin, County Dublin, Ирска

Adresa Cape Town, Western Cape, Јужноафричка Република

Adresa Los Angeles, California, Сједињене Америчке Државе

Adresa New York, New York, Сједињене Америчке Државе

Adresa Toronto, Ontario, Канада

Adresa Vancouver, British Columbia, Канада

Adresa Auckland, Auckland, Нови Зеланд

Adresa Brisbane, Queensland, Аустралија

Adresa Melbourne, Victoria, Аустралија

Adresa Gold Coast, Queensland, Аустралија

Adresa Perth, Western Australia, Аустралија

Adresa Sydney, New South Wales, Аустралија

Adresa Cairns, Queensland, Аустралија

Adresa Lunenburg, Nova Scotia, Канада

Adresa Miami, Florida, Сједињене Америчке Државе

Adresa San Diego, California, Сједињене Америчке Државе

Adresa Santa Barbara, California, Сједињене Америчке Државе

Adresa Galway, County Galway, Ирска

Adresa Msida, Малта