The College of Estate Management CEM

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Богато наслеђе, међународна репутација

Факултет Естате Манагемент је водећи провајдер подржаних онлајн учења за некретнине и изградња професионалаца. Ми смо били играју кључну улогу у свету имовине за више од 90 година. У било ком тренутку имамо преко 3.000 студената из више од 100 земаља имају користи од наших степени - све предаје ментора са великим искуством у индустрији.

Нудимо многе имовинско-темама везаним за на основним и постдипломским нивоу, као и пружање курсеве професионалне обуке и индивидуална решења Цорпорате Траининг. Наша активна истраживачки програм доприноси знању преко професије, користи предузетнике, професионалаца и креаторе политике слично.

Колеџ поставља међународни стандард за изврсност у онлине некретнина и грађевинског образовања.

Зашто изабрати ЦЕМ?

Без обзира на ваш фон, проучавајући са ЦЕМ ће вам дати знање, самопоуздање и правац вам је потребно да развију своју каријеру у области некретнина и грађевинарства.

Сви наши програми су уче подржани онлине учења. Уместо похађања предавања или часове, ћете користити државно-оф-тхе-арт окружење онлине учења. То значи да можете студирати када, где и како желите да без прекида каријеру. Ми покривамо, већину аспеката имовине и изградње на основним и последипломским нивоу. Ми такође пружају курсеве професионалне обуке и договорену решења обуку корпоративне.

Разлога за учење код нас су:

  • Развити академских вештина и градити на радном искуству
  • Равнотежу своје студије са радних и породичних обавеза
  • Гаин најновија знања о индустрији
  • Студија користи најновије технологије учења
  • Користи од наших јединствено блиским везама са великим фирмама имовинске
  • Добити увид у индустрији некретнина у међународном контексту
  • Студијски акредитовани студијски програми
  • Користи од искуства колега студената који вежбају професионалци
  • Оффсет накнаде док раде

Са 90 година искуства у пружању највишег квалитета могућности учења за професију, ЦЕМ квалификација је међународно призната демонстрација вашег знања и вештина да вам помогну на вашем личном лествици каријере.

Побољшање некретнине и перспективе изградња каријере почиње овде.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledati MSc programi » Pogledati Online Kursevi » Pogledati BSc programi » Pogledati Diplome » Pogledati MBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MSc

Мр Количина Анкетирање

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године March 2019 Уједињено Краљевство Reading

То је постдипломски програм конверзије дизајниран да усклади своје вештине на образовним захтевима стручних органа у индустрији. [+]

Мр Количина Анкетирање

То је постдипломски програм конверзије дизајниран да усклади своје вештине на образовним захтевима стручних органа у индустрији. Наравно да даје информисано поглед од кључних области знања потребних да развију своје количине премера (КС) вештине, укључујући управљање трошковима, уговора праксе и процедура, набавке и изградње економије. Курс такође укључује истраживачки пројекат који ће обезбедити темељну процену теми по вашем избору. ... [-]


Мр менаџмент у грађевини

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године March 2019 Уједињено Краљевство Reading

Изградња менаџмент је суштинска веза између израз жеље клијента и окупације једног завршеног пројекта изградње. [+]

Мр менаџмент у грађевини

Изградња менаџмент је суштинска веза између израз жеље клијента и окупације једног завршеног пројекта изградње. Овај курс ће вам помоћи развити вештине потребне за несметан пренос од дизајна до завршетка и окупације зграде.

Пружање напредна знања и вештине управљања потребне да постане лидер у градитељски менаџмент, овај курс је добро поштован на међународном плану. ... [-]


Мр Реал Естате

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године March 2019 Уједињено Краљевство Reading

То је постдипломски програм конверзије током којих ћете развити знања, разумевање и критичко размишљање је потребно да вежбају као проценитеља или комерцијалне имовине геометар. [+]

Мр Реал Естате

То је постдипломски програм конверзије током којих ћете развити знања, разумевање и критичко размишљање је потребно да вежбају као проценитеља или комерцијалне имовине геометар. Она нуди низ модула који се баве надлежности потребне за ове дисциплине, а да је препознат као сусрет РИЦС образовне услове за чланство (дипломске Роуте 1).

Следећа унос:

Примени од 02 Феб 2015 да почне 02 Март 2015 ... [-]


МСц Буилдинг Анкетирање

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године March 2019 Уједињено Краљевство Reading

Изградња Анкетирање је расте, међународна, професионална дисциплина која се бави инспекције, одржавање и реновирање постојећих објеката. [+]

МСц Буилдинг Анкетирање

Изградња Анкетирање је расте, међународна, професионална дисциплина која се бави инспекције, одржавање и реновирање постојећих објеката.

Овај курс покрива основне техничке дисциплине зграде попис специјалност и њихову улогу у оквиру ширег контекста изграђеног окружења професионалних дисциплина.

Курс користи од низа савремених, добро подржане наставе и учења техника, укључујући и практичан рад на пројекту побољшања своје изгледе каријеру у јавном и комерцијалном сектору широм Велике Британије и иностранству. ... [-]


Snimci

CEM Alumni share their experiences of studying with CEM