American University of Sharjah

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Америцан Университи оф Схарјах Је независна, непрофитна институција за сједење, свјесно заснована на америчким високошколским установама. Универзитет је водећи свеобухватни коедуциони универзитет у Заливу и служи ученицима из региона и широм света. АУС има за циљ да буде лидер региона у високом образовању, познат по изврсности и иновацијама у настави, учењу, истраживању и услугама.Америцан Университи оф Схарјах се налази 16 километара од центра Схарјаха и око 25 километара од суседног емирата у Дубаију. Шарџа је глобални трговачки центар и град учења и уметности, што потврђује и УНЕСЦО-ово име 1998. године као културна престоница арапског света.

Главни разлози за студирање на АУС-у:

студент Разноликост
Од јесен 2016. године у АУС је уписано 6.002 ученика. Они су обухватали 429 дипломираних и 5.402 студента. Однос ученика је 50,4 мушкараца и 49,6 жена. АУС има већи проценат међународних студената од било које друге светске институције, према анализи података Тимес Хигхер Едуцатион. Око 84 одсто студентског тела универзитета чине међународни студенти који заступају више од 100 националности.

Квалитет и разноликост чланова факултета
Наши чланови факултета имају вишегодишње искуство у настави и истраживању и степенске квалификације са неких од најпрестижнијих универзитета у свијету. Ово укључује Харвард универзитет, Универзитет Јејл, Универзитет у Кембриџу, Универзитет у Оксфорду, Универзитет Станфорд, Универзитет Бровн и Универзитет Принцетон. Приближно 92 одсто редовног факултета има завршну диплому, док 81 одсто има докторат.

Финансијски грантови и стипендије и могућности дипломског асистента

АУС финансијски грант

АУС се труди да обезбеди да финансијска средства не постану препрека квалификованим студентима да добију најбоље образовање које заслужују. Широк асортиман грантова, стипендија и могућности студирања за студенте и дипломце се нуди како би им помогли да финансирају своје образовање. Понуђене стипендије укључују:

  • Финансијски грант (5-50 процената ремиса на школарину, накнаде за лабораторије и заједнички смештај) за редовне студенте са доказаним ограниченим финансијским средствима.
  • Стипендија за ученике (20 одсто ремиса на школарину и лабораторијске таксе) за првостепене ученике који су постигли разлику постизањем минималне кумулативне просечне оцене од 95% или њеног еквивалента у последњој години њиховог средњег образовања.
  • Стипендија академског остварења (10 посто школарине и лабораторијске / технолошке накнаде) за студенте који први пут проводе академску изврсност постижући минималну кумулативну оцјену просечне оцјене између 90.00 и 94.99 процената или њеног еквивалента у посљедњој години њиховог средњег образовања.
  • Активна студентска стипендија (до 50 одсто ремиса на школарину и лабораторијске таксе) додељује се талентованим студентима као гест од подршке универзитета и признања студентских достигнућа у ваннаставном пољу.
  • Атлетске стипендије (до 50 одсто ремисије на школарину, накнаде за лабораторије и заједнички смјештај) понудиле су надареним студентским спортистима који демонстрирају спортску изврсност и изузетне спортске квалитете.
  • Грант породичне стипендије (25% опуштања на школарине и накнаде за лабораторије) за породице са више од једне кћерке / сина уписане истовремено на АУС као студенти са пуним радним временом.
  • Остале стипендије и стипендије укључују награду Сцхоларсхип оф тхе Цханцеллор, Грант студијских путовања, стипендију за академско постизање, стипендију за канцеларку, деканску листу стипендија и школску стипендију Схараках.
АУС Инфо

Универзитет такође додјељује више дипломских асистената квалификованим дипломцима. Дипломски асистенти покривају школарину (од 33 до 100 одсто отписа школарине) и месечну стипендију током редовног семестра. Асистенти за дипломске студије могу бити у виду асистента за дипломске студије или Асистента за наставу дипломског рада. Дипломске истраживачке асистенције пружају студентима прилике да развију истраживачко искуство радом са чланом факултета о истраживачким активностима. Кроз помоћне асистенте за дипломске студије, студенти стичу искуство везано за наставу кроз запослење са краћим радним временом на позицијама као што су помоћници за лабораторије. Оба се додјељују на конкурентном нивоу, по семестру по семестру.

Он-цампус објеката

Једна од најважнијих и најпознатијих особина АУС-а је њен живахан и динамичан живот у кампусу. Универзитет нуди студентима спаваће собе са пуним капацитетом, спортски комплекс и теретану. Остале погодности укључују здравствени центар, апотеку, банку, пошту, берберницу, козметички салон за даме, књижара, трпезарије и две продавнице.

Стамбене хале дају студентима место за живот, опуштање, вежбање и учење у удобности. Универзитетски здравствени центар пружа низ услуга, укључујући амбулантну његу, здравствено образовање, психолошко савјетовање и амбулантне / хитне службе. Спортски објекти АУС-а организују различите рекреативне и конкурентне атлетске активности. Спортски комплекс карактерише затворена кошарка, одбојка, рукомет, бадминтон, затворени терени за тенис поред 50 метара олимпијског затвореног базена, терена за сквош, фитнес центара и вежбе за вежбање.

Спољни садржаји укључују кошаркашке терене, тенисерске терене, фудбалско игралиште, терен за крикет, бејзбол терен и 400 метара стазе.

Ваннаставне активности, студентски клубови и организације

АУС ставља велики нагласак на ваннаставне активности, сматрајући им да су од виталног значаја за свеобухватни развој студента. Студенти се подстичу да учествују у спортским активностима, удружују се у културне и интересно оријентиране клубове и волонтирају у кампањама за пружање услуга у заједници. Универзитет нуди 81 културни и интересно оријентисани студентски клуб, 25 спортских тимова и програм волонтерског рада у заједници. Студенти такође могу учествовати у позоришним и музичким представама кроз програм извођачких уметности универзитета. Током године се одржава низ културних представа на кампусу.

Научно истраживање и публикације свјетске класе

АУС се обавезао да постане главни истраживачки универзитет у региону, познат по својој изврсности и иновацијама. Универзитет подстиче и подржава истраживачке, научне и креативне активности својих факултета и студената. Поред тога, у току су планови да универзитет изгради истраживачки и технолошки парк.

Финансирање истраживања на АУС-у укључује 2,5 милиона АЕД-а годишње као грант за истраживање унутар Факултета; АЕД 2,2 милиона годишње издвојено за годишње одморе; 10 милиона АЕД-а (школарине и стипендије за дипломиране истраживаче и асистенте) додијељене за подршку дипломираним студентима; И АЕД 2,1 милиона годишње обезбеђена је на екстерним грантовима.

АУС факултет и студенти производе и објављују квалитетан рад који редовно постаје препознат како на регионалном тако и на међународном нивоу. АУС чланови факултета посједују 67 патената, многи су патентирани како на локалном тако и на међународном нивоу. АУС чланови факултета имају јак запис научних публикација у престижним часописима и међународним конференцијама које нормално укључују дипломце као коауторе.

  • Број публикација дневника 2014-2016: 1014
  • Број презентација и поступака 2014-2016: 131

Каријера и могућности професионалног развоја

АУС такође даје велики нагласак на успостављању узајамно корисних веза са заједницом. Сви колеџи и школе у ​​АУС-у настојају да задовоље потребе корпоративне заједнице и успоставе везе које се показало корисним како за АУС тако и за своје партнере. Ове везе такође помажу универзитету да спроводе истраживања, као и промовишу културу истраживања која је брзо постала једна од најтраженијих карактеристика универзитета.

АУС алумни раде у бројним мултинационалним фирмама, невладиним организацијама и владиним институцијама. Док су у АУС-у, студенти имају прилику да стажирају у водећим домаћим и међународним фирмама. Универзитет такође одржава годишњи Форум каријере и пружа АУС старијима и алумни могућност да се упознају са представницима из приватног и јавног сектора који су заинтересовани за запошљавање АУС студената и дипломираних студената као стално запослени или приправници.

АУС нуди 26 мајстора и 45 малолетника на додипломском нивоу и 14 магистарских студија кроз Колеџ архитектуре, умјетности и дизајна; Колеџ уметности и наука; Инжењерски колеџ; И Школу за пословну администрацију.

заглавље-евентс_1_

Становање у кући и објекти

Становање на кампусу је најпогодније место за студенте који живе у студирању на универзитету. Више од 2.000 студената живи у студентским халама у кампусу. Они уживају у близини академских зграда, библиотеке, суда за храну и спортског комплекса. Стамбене хале АУС-а састоје се од осам мушких и пет женских спаваоница зграда, под надзором особља на 24/7. Студенти имају могућност приватних, полу-приватних, заједничких, једнокреветних или двокреветних соба. Животна средина је богата мултикултуралном атмосфером и има уравнотежену мешавину друштвених и академских активности. Стамбене хале дају студентима место за живот, опуштање, вежбање и учење у удобности.

Библиотека

Позната као једна од водећих библиотека у региону, АУС библиотека пружа збирке, услуге и програме за подршку наставних и истраживачких потреба универзитетске заједнице. АУС библиотека нуди 140 рачунарских радних станица; Упутство у информационој писмености и истраживачким вештинама; 141.000 књига / медија и приступ 220.000 е-књига; И 50+ база података са приступом 26.000+ е-периодика. Поред тога, сви библиотекари и администратори библиотеке на АУС-у имају акредитиране магистарске студије из библиотеке и информационих наука из институција акредитованих или признатих од стране Америчке удружења библиотека.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Akreditacije

AUS_accreditation

Pogledati MA programi » Pogledati MSc programi » Pogledajte master programe » Pogledati Health MSc » Pogledati BA programi » Pogledati BSc programi » Pogledati PhD » Pogledati Programi osnovnih studija » Pogledati MBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

Магистрирао у настави енглеског за говорнике других језика (МА ТЕСОЛ)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш Мастер оф Артс у ТЕСОЛ програма је припрема премијер за каријеру у настави енглеског језика говорницима других језика (ТЕСОЛ). [+]

Наш Мастер оф Артс у ТЕСОЛ програма је припрема премијер за каријеру у Наставе енглеског језика за предсједника другим језицима (ТЕСОЛ).

Са огромним ресурсима и факултета Одсјека за енглески језик, обезбедили смо и програм посебно дизајниран да задовољи потребе наставника енглеског језика као другог језика у разноврсним и мултикултуралном окружењу. Наши курса понуда пружи стручну обуку и чврсте темеље у стицања знања другог језика, методологија наставе, тестирање језика и коришћење технологије у настави језика учионицама. Наш изузетан академски програм учи високо квалификовани факултета са међународним наставно искуство у области ТЕСОЛ, теоријске и примењене лингвистике, и интеркултурне комуникације.... [-]


Мастер оф Артс у преводу и тумачењу енглески арапски енглески (Мати)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш Мастер оф Артс ин Енглисх / Арабиц / Енглисх Транслатион анд Интерпретинг (Мати) степен је познат у целом региону по својим одличним углед. [+]

Наш Мастер оф Артс ин Енглисх / Арабиц / Енглисх Транслатион и тумача (Мати) Степен је познат у целом региону по својим одличним углед.

Одговарајући на важну улогу интеркултуралне комуникације игра у међународним сусретима ових дана и стално растући утицај на арапском региону на светским пословима Тхе, наш програм је опремио дипломце са високо специјализованог Переводи вештине на енглеском и арапском језику. Ми ставити широк спектар вештина потребних за превод и тумачењу у оквиру општег теоријског оквира који обезбеђује нашим студентима са алатима за идентификацију, анализу и решавају проблеме и развију рефлективну приступ Переводи.... [-]


MSc

Мастер оф Сциенце ин електротехнике

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш након тражени Мастер оф Сциенце у електротехнике програма много (МСПП) је познат по својој ригорозну обуку и динамичан приступ. [+]

Наш много најтраженијих магистра наука у програму електротехнике (МСПП) је познат по својој ригорозну обуку и динамичан приступ.

Популаран међу професионалцима широм региона, наш програм припрема студенте у окружењу које комбинује електротехнику праксу са најсавременијим техничким истраживањима која омогућава нашим студентима да игра водећу улогу у доприносу већу количину електричне знања инжењеринг, истраживање и развој, како регионалном и међународном нивоу.... [-]


Мастер оф Сциенце ин компјутерског инжењерства (мсцое)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Рачунарски инжењеринг игра кључну улогу у томе како се дефинише будућност: избору нашег Мастер оф Сциенце ин Цомпутер Енгинееринг програма (МСЦоЕ) значи избор могућности да буде на челу водећих светских технолошких компанија до краја своје каријере. [+]

Рачунарски инжењеринг игра кључну улогу у томе како се дефинише будућност: избору нашег Мастер оф Сциенце у програму Цомпутер Енгинееринг (МСЦоЕ) значи избор могућности да буде на челу водећих светских технолошких компанија до краја своје каријере.

Све више више витални део свакодневног живота, рачунарски инжењеринг односи на то како су неки од данашњих иновативних уређаја су створили.... [-]


Мастер оф Сциенце ин машинства (ММСП)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш Мастер оф Сциенце у програму Машински (ММСП) је дизајниран за оне чији је циљ да раде у различитим субдисциплинес машинства, укључујући термо и зелених енергетских система, течним системима, чврстих механике, пројектовању и производњи, и динамике и контроле циљ. [+]

Глобална економија и брзе промене у технологији захтевају већи број инжењера са техничке експертизе изнад нивоа степени у дипломираног. наш Мастер оф Сциенце у програму Машински (ММСП) је дизајниран за оне чији је радити у различитим субдисциплинес машинства, укључујући термо и зелене енергетских система, течним системима, чврста механици, дизајну и производњи, и динамике и контроле циљ. Наш програм побољшава техничке способности свих машинских инжењера да задовољи данашње захтеве, као и оне у будућности. На основу високим стандардима сличних онима затим у Сједињеним Америчким Државама, овај програм образује машинске инжењере на решавању изазовне Машинство проблеме и изнад онога што они сусрећу на основним студијама.... [-]


Мастер оф Сциенце ин Мецхатроницс инжењерства (мсмтр)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Акредитована од стране Министарства за високо образовање и научна истраживања УАЕ, наш Мастер оф Сциенце ин Мецхатроницс Енгинееринг је интердисциплинарни програм који интегрише научне и инжењерске концепте потребне за рјешавање велике изазове у променљивим индустријских сектора. [+]

Мултидисциплинарних инжењери су нам потребне више него икад.

Акредитована од стране Министарства за високо образовање и научна истраживања УАЕ, наш Мастер оф Сциенце ин Мецхатроницс Енгинееринг је интердисциплинарни програм који интегрише научне и инжењерске концепте потребне за рјешавање велике изазове у променљивим индустријских сектора.

Мехатроника је развио као посебна инжењерске дисциплине у последњих неколико година. То је мешавина механике, електронике, информационих технологија и компјутера. Он је дошао да значи синергетски коришћење прецизног инжењеринга, теорије контроле, компјутерске науке, и сензора и погоном технологија за дизајнирање побољшане производе и процесе. То је примена најновијих техника у прецизном машинству, контролише теорију, компјутерске науке и електронике у процесу пројектовања за стварање функционалније и прилагодљиве производе. Јер мехатронике студенти студирају низ дисциплина, они су добро опремљени да се у широком спектру послова у електричној или машинства, као и развој и управљање софтвера позицијама. Комбиновани вештине Мецхатроницс дипломским постају све вреднији послодавцу, нарочито у областима као што су:... [-]


Мастер оф Сциенце у грађевинарству (мсце)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш Мастер оф Сциенце ин Цивил Енгинееринг (МСЦЕ) је популарна међу професионалцима који желе да комбинују напредне нискоградње праксу са техничког истраживања, тако да они могу да играју командну улогу у индустрији, како у УАЕ и иностранству. [+]

Наш Мастер оф Сциенце ин Цивил Енгинееринг (МСЦЕ) је популарна међу професионалцима који желе да комбинују напредне нискоградње праксу са техничког истраживања, тако да они могу да играју командну улогу у индустрији, како у УАЕ и иностранству.

Мисија

Мисија магистра наука у програму нискоградње (МСЦЕ) у АУС је да припреми стручњаке за напредне каријере и / или докторских студија везаних за остале грађевине. Програм настоји да створи погодно академском окружењу које промовише изузетност у настави и истраживању да помогну студентима да постану компетентни, иновативне и одговорне професионалаца са ефикасним комуникацијским вештинама.... [-]


Мастер оф Сциенце у математици (мсмтх)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш Мастер оф Сциенце у програму Матхематицс (МСМТХ) пружа студентима ригорозно и темељно познавање широког распона за чисту и примењену области математике. [+]

Наш Мастер оф Сциенце у програму Матхематицс (МСМТХ) пружа студентима ригорозно и темељно познавање широког спектра Пуре анд Апплиед области математике.

Наш програм је дизајниран да обучи студенте са различитим професионалним циљевима у распону од запослења или напредовање у каријери у бизнису, индустрији или владе, у основну обуку у темељима који су потребни да се добије истраживања каријеру или наставе докторат из математике или области математике везаних.... [-]


Мастер оф Сциенце у рачуноводству

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш Мастер оф Сциенце у програму рачуноводству (МСП) пружа студентима са напредним знањем и технике које ће вршити професионалне каријере у јавном и приватном рачуноводства. МСА ученицима да развију вештине неопходне за решавање рачуноводствених проблеме који су од савременог значаја за области рачуноводства, финансија и других области пословања. [+]

Наш ВБА Програм отвара узбудљиве нове могућности у рачуноводству и обезбеђује брз нумеру на припреми за неке од најпрестижнијих акредитива у струци. наш Мастер оф Сциенце у програму рачуноводству (МСП) пружа студентима са напредним знањем и технике које ће вршити професионалне каријере у јавном и приватном рачуноводства. МСА ученицима да развију вештине неопходне за решавање рачуноводствених проблеме који су од савременог значаја за области рачуноводства, финансија и других области пословања. ... [-]


Мастер оф Сциенце у управљању Енгинееринг Системс (мсесм)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Од свог лансирања 2002. године као први програм ове врсте у читавом региону, степен наш инжењерски системи за управљање (ЕСМ) мастер је постао један од најпопуларнијих дипломом у АУС. Потражња за наш програм и даље висок са просеком од 25 ученика који се уписују у њој сваке године. [+]

Данашње инжењери су рутински суочени са ширим одговорности на послу који их захтевају да комбинују менаџерске аспекте са техничким аспектима.

Од свог лансирања 2002. године као први програм те врсте у целом региону, наш Инжењеринг Системи за управљање (ЕСМ) магистрирао је постао један од најпопуларнијих дипломом у АУС. Потражња за наш програм и даље висок са просеком од 25 ученика који се уписују у њој сваке године.... [-]


Мастер оф Сциенце хемијско инжењерство (мсцхе)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш Мастер оф Сциенце ин хемијско инжењерство (МСЦхЕ) ће вас припремити у окружењу за учење која комбинује хемијски инжењеринг праксу са техничког истраживања, тако да можете играти активну улогу у доприносу растуће тело знања, истраживања и развоја, како на регионалном тако и на међународном плану . [+]

Наш Мастер оф Сциенце ин хемијско инжењерство (МСЦхЕ) ће вас припремити у окружењу за учење која комбинује хемијског инжењерства праксу са техничког истраживања, тако да можете играти активну улогу у доприносу растуће тело знања, истраживања и развоја, како на регионалном тако и на међународном плану.

У овом програму, добићете одличне све око техничких, аналитичке и практичне вештине за руковање велике задатке у области хемијског инжењерства.... [-]


Master

мајстор урбаног планирања (МУП)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme September 2019 Уједињени Арапски Емирати Sharjah

Наш Мастер урбанизам (МУП-а) је у потпуности акредитован од стране Комисије за академску акредитацију Министарства за високо образовање Дивисион послове просвете и учи мултинационалне и добром факултета. Са укупно 11 предмета који треба да буде завршен за степен, наш програм може се узети са пуним радним временом или непуним радним временом. [+]

Као првог професионалног програма те врсте у УАЕ, наш Мастер у степену урбанизам припрема обучени професионалци и лидери у планирању и управљању урбани развој.

Наш јединствени програм је посвећен стварању, ширење и примену мултидисциплинарног знања из области урбанизма. Наш програм нуди професионалне људе и жене са изузетним, специјализоване постдипломско образовање које им омогућава да предузму лидерске улоге у управљању урбаног раста, који прописује урбанистичке политике и унапређењу друштвеног развоја. Ми тражимо да се оспособи студенте са највишим етичким стандардима компатибилне са вредностима локалних културних средина, принципима социјалне правде, и бриге за заштиту животне средине и одрживости.... [-]