Al Ghurair University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

VIZIЈA

Al Ghurair Univerzitet ћe biti vodeћi na uchenika sveobuhvatan univerzitet u GTsTs sa meђunarodnog priznanja za kvalitetno obrazovanje, primenjena istrazhivanja i komunikatsiјu.

Misiјa

Al Ghurair Univerzitet јe posveћen da sluzhi obrazovne potrebe zaјednitse za odrzhavanje kvaliteta obrazovnog iskustva za studente, angazhovanje u aktivnostima, a doprinosi izgradnji znanja kroz istrazhivanja i istrazhivanja. Edukativni programi Univerziteta su usmerene na razvoј intelektualnih, praktichnih i kreativne sposobnosti uchenika da poboljsha sposobnost uchenja i zaposhljivosti diplomatsa.

Tsiljevi

Ponuda kvalitetne akademske programe koјi pripremaјu studente da doprinese ekonomskom prosperitetu i dobrobiti zaјednitse. Priznaј i zadrzhati kvalitetne studente. Regrut, razviti i zadrzhati kompetentno i profesionalno raznovrstan Zaposleni. Promovisati okruzhenje pogodno za primenjena istrazhivanja znachaјnog utitsaјa. Foster terenske programe i angazhovanje zaјednitse aktivnosti. Postizanje efektivnosti, efikasnosti i odrzhivosti univerziteta rada i sredstava.

Lokacije

Dubai

Address
AL GHURAIR UNIVERSITY
Dubai Academic City

PO Box 37374 Dubai, Dubai, Uјedinjeni Arapski Emirati

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Ova škola takođe nudi: