University of Oregon School of Law

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Све правне школе кажу да су другачији.

Заиста је право Орегона.

Зашто? Зато што не видимо правну школу као немилосрдну конкуренцију. Ми то гледамо као на начин да направимо позитивну разлику. Ми смо познати по пријатељском, подршком и сарадничком окружењу - и сваки од наших студената ће вам то рећи.

Ми смо другачији јер у држави нема места као што је Еугене, Орегон: прогресиван, креативан, здрав, осмишљен и брижан - наш дом инспирише наше учење и уводи истински јединствени позитиван став који чини дипломата права Орегона један од најважнијих одличне адвокате, посреднике, стручњаке за рјешавање сукоба и јавне службенице које ћете пронаћи.

Откријте шта образовање о праву у Орегону може учинити за вас.

Са кампусима у Еугене и Портланду, Орегон Лав је права школа # 1 у Орегону и правна школа # 2 на пацифичком северозападу.

Студенти на Правном факултету у Орегону имају користи од студирања у три најбоље рангиране специјалистичке програме: правна истраживања и писање, одговарајуће решавање спорова и закон о заштити животне средине и природних ресурса.

Овдје сте добили моћне, трансформацијске алате за постизање успјеха, гдје год ваша страст стиже.

Алумни из Орегон-а су запослени свуда: адвокатске куће и судије, корпорације и непрофитне организације, локалне и савезне владе, у образовању и људским услугама.

Студенти права у Орегону су дисциплиновани, изненађени, имају јаку радну етику и развијају сарадњу, бригу и креативност.

То је оно што Орегон закон чини јединственим.

Као део ААУ акредитованог истраживачког универзитета, студенти на University of Oregon School of Law имају више од угледа.

Са огромном мрежом алумни око нације и света, приступ студијским областима ради развијања дубине специјалних знања и програма који се фокусира на развијање вештина из стварног света и пружање практичног искуства

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati LLM »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Магистри за сукоб и решавање спорова (ЦРЕС)

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године August 2018 Сједињене Америчке Државе Eugene

Сукоб је нормалан део наших живота, и постоји свуда. То је такође једна од највећих препрека за напредак и срећу. Магистарски програм за решавање конфликата и решавања спорова (ЦРЕС) даје вам вјештине и знања за мирно рјешавање сукоба - како на интимном нивоу између појединаца, тако и на високом нивоу између организација и чак земаља. [+]

Будите стручни свима којима треба - и остварите напредак.

Сукоб је нормалан део наших живота, и постоји свуда. То је такође једна од највећих препрека за напредак и срећу. Магистарски програм за решавање конфликата и решавања спорова (ЦРЕС) пружа вам вештине и знање за мирно решавање сукоба између појединаца, унутар организација и међу народима.

Као студент ЦРЕС-а, придружићете се изванредној групи студената и имати широк спектар могућности за каријеру. И што је најважније, бит ће вам важан утицај свугдје.... [-]


Snimci

Oregon Law LLM Student

Resolve Conflict!

Kontaktirajte

University of Oregon School of Law

Adresa 1221 University of Oregon Eugene
Eugene, Oregon, Сједињене Америчке Државе
Vebsajt https://law.uoregon.edu/
Telefon +1 541.346.3846