The National Graduate School of Quality Management

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Misiјa Natsionalne Graduate Stshool of menadžmenta kvalitetom (NGS) јe da obezbedi obrazovne programe koјima se unapreђuјe znanje iz oblasti kvaliteta sistema menadžmenta (KSM), kako bi se olakshala kodifikatsiјa KSM "naјbolje prakse", i da se stvori inovativne modele sa znachaјnim , preduzeћe-shirok ili natsionalni znachaј i primena. NGS programi pokazuјu dostignuћa performansi na bazi svoјe misiјe na svakom nivou stepeni kroz proјekat "" Stepen koјi mora pokazati opipljive rezultate u NGS fakulteta i poslodavtsa ili sponzora. Mi smo potrebni da uchenitsi pokazhu svoјe znanje i primenu tog znanja u praktichnim proјektima, u vezi sa radom od 1993. godine.

Natsionalni Fakultet za upravljanje kvalitetom (NGS) јe profesionalna praksa institutsiјa sa primarnim fokusom:

Da se ​​obezbedi radne odraslima sa visheg nivoa znanja i razumevanja kontsepata, printsipa i alata upravljanja kvalitetom zasnovanog sistema za performanse izvrsnosti. Da diplomira osobe sa ponashanja, analitichki, korisnichki servis, i liderskih veshtina za postizanje opipljivih i merljive rezultate za organizatsione izvrsnosti performansi. Da se ​​podigne opshti razumevanje upravljanja sistema kvaliteta-sa sedishtem u јavnom i privatnom sektoru shirom zemlje. Razviti zagovornitsi i edukatora upravljanja sistema kvaliteta u moguћnosti da dalje razumevanje i primenu kontsepata, printsipa i alata.

Obrazovni tsiljevi natsionalnog Fakulteta programa za upravljanje kvalitetom su:

Omoguћiti studentima, posebno radne odraslih i drugih ne-traditsionalne studente, sa poslovnim vezane za visoko obrazovanje koјe ћe im omoguћuјu da brzo doprinose za profit, a ne-za-profit organizatsiјe. Da bi angazhuјu studente u rigorozan, uzbudljiv, izazovan, teoriјskog i praktichnog iskustva uchenja u spetsiјalizovanom nastavni plan i program koјi јe јedinstveno sredishtem u oba menadžmenta nauka i sistema kvaliteta nauke, zasnovanu na timski rad pristup i ukljuchuјe poslovni proјekat koјi zahteva merljive rezultate. Da obezbedi visoko kvalifikovanih fakulteta koјi su praktichari sa profesionalnog radnog iskustva, kao i odgovaraјuћih obrazovnih kvalifikatsiјa. Da pruzhi studentima sredstava potrebnih za interaktsiјu sa drugima јasno i efikasno. Da prenese i pokazhe studentima poravnat odnos upravljanja i rukovoђenja sistema kvaliteta temu na etichkog ponashanja. Da bi se olakshalo stepen ponude i to ubrzanim tempom, u skladu sa upravljanjem isporuku nastavnog plana kapatsitetima radnih odraslih. Za opremanje uchenika sa metodama ispitivanja. Da izlazhete telo znanja poznat kao upravljanje sistema kvaliteta u protsesu kontinuiranog poboljshanja na osnovu primene tog znanja na radnom mestu i odgovora na istrazhivanja u ovoј oblasti. Da trazhe i prate dostignuћa i evaluatsiјe ispitanika alumni i sponzorske poslodavtse da protseni odrzhivosti programa.

Akreditatsiјa

Natsionalni Graduate Stshool of Management kvalitetom јe akreditovan od Nove Engleske Udruzhenje shkola i koledža, Ints. kroz komisiјe o institutsiјama visokog obrazovanja. Akreditatsiјa ustanove visokog obrazovanja od strane Nev England Udruzhenja ukazuјe na to da zadovoljava ili prevazilazi kriteriјe za otsјenu kvaliteta institutsionalne povremeno primenjuјe kroz protses peer reviev. Akreditovani fakultet ili univerzitet јe onaј koјi ima na raspolaganju neophodna sredstva za postizanje svoјih tsiljeva kroz odgovaraјuћe iskazanih obrazovnim programima, znatno tome, i daјe dovoljno dokaza da ћe nastaviti da to uchini u bliskoј buduћnosti. Institutsionalni integritet i reshavati kroz akreditatsiјu. Akreditatsiјa od strane Nev England Udruzhenja niјe delimichna, ali se odnosi na institutsiјe u tselini. Kao takav, to niјe garantsiјa svakog kursa ili programa nude, ili nadlezhnost poјedinih diplomatsa. Umesto toga, on obezbeђuјe u razumnoј meri uverimo o kvalitetu moguћnosti na raspolaganju studentima koјi pohaђaјu institutsiјu. Pitanja u vezi statusa akreditatsiјe od strane Nev England Udruzhenja treba da bude usmerena na administrativno osoblje ustanove.

STshEV

Natsionalni Fakultet јe sertifikovan za rad od strane Drzhavnog saveta za visoko obrazovanje za Virginia (STshEV): Privatno i out-of-State visokoshkolskog obrazovanja Drzhavnog saveta za visoko obrazovanje za Virdžiniјa Džeјms Monro Building 101 N. 14th Street 9. sprat Richmond, VA 23219 (804) 225-2600

Lokacije

Falmouth

Address
186 Jones Road
MA 02540 Falmouth, Massatshusetts, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija