Read the Official Description

Основан 1870., Свети Јован је католик и Винцентиан универзитет да припрема студенте за лични и професионални успех у данашњем глобалном друштву. Принцетон преглед и други високи ранг доследно признају Универзитета је изванредне академици, динамичне могућности добровољног рада, фокусирати на студентски живот, и узбудљиво студија у иностранству понуде. Наш квалитет извире из институционалног визије квалитета и услуге. Студенти долазе из скоро 50 земаља и близу 120 страних земаља да наставе више од 100 сарадника, диплому, мастер и докторских диплома у уметности, бизниса, образовања, права, фармације, наука и специјализованих професионалних програма. Црвена Олуја је још један велики реми, који обједињује нашу 107-годишњу традицију мушке и женске атлетике. Свети Јован има три стамбене Њујорку кампуса; академски центар у Оакдале, НИ; међународни кампуса у Риму, Италији и Паризу, Француска; и студирају у иностранству локација у Севиљи, Шпанији, и широм света. Позивамо вас да сазнате више о предностима искуства Светог Јована.

Свети Јован је католик, Винцентиан, митрополит, и Глобал

Као универзитет,

обавезујемо се да ћемо академског успеха и остваривању мудрости, која тече из слободног истраживања, религијских вредности и људског искуства. Настојимо да очува и унапреди атмосферу у којој научна истраживања, маштовит методологија, глобална свест, и одушевљени потрага за истином послужити као основа виталног наставног процеса учења и развоја цјеложивотног учења. Наш основни наставни план у либералним уметности и науке има за циљ да обогати животе, као и професије и служи да се уједине образовно искуство. Дипломирани и стручне школе изражавамо нашу посвећеност истраживању, строгим стандардима, и иновативних примена знања. Циљ нам је не само да се одлични професионалци са способношћу за анализу и јасно артикулишу оно што је, али и да се развију етичке и естетске вредности замислити и помоћи схватити шта би могло бити.

Свети Јован је католик универзитет,

основана 1870. као одговор на позив првог епископа Брооклин, Јохн Лоугхлин, да обезбеди младима града са интелектуалном и моралном образовању. Ми прихватамо јудео-хришћански идеале поштовања права и достојанства сваког лица и одговорности сваког појединца за свет у коме живимо. Обавезујемо се да ћемо створити климу узору на живот и учења Исуса Христа што је описано у традицијама и праксом Римокатоличке цркве. Наша заједница, која се састоји од чланова многих вера, тежи за отвореност да се "у потпуности усмерена на све оно што је истина, све што заслужује поштовање, све што је искрен, чист, дивљења, пристојан, честити, или вредна хвале" (Филипљанима 4: 8). Тако је место где је Црква размишља о себи и свету као што ангажује у дијалогу са другим религијским традицијама, Универзитет.

Свети Јован је Винцентиан универзитет,

инспирисан Ст. Винцент де Паул је саосећања и ревности за услугу. Ми се трудимо да обезбеди врхунско образовање за све људе, нарочито они који немају економске, физичке, или друштвене предности. Програми Рад у јавном интересу комбиновати са рефлектујућим учење за повећање искуство у учионици. Где год је могуће, посветити своје интелектуалне и физичке ресурсе да тражи од узрока сиромаштва и социјалне неправде и за подстицање решења која су прилагодљиви, ефикасна, и бетона. У Винцентиан традицији, желимо да негује поглед на свет и на даље напоре ка глобалној хармонији и развој стварајући атмосферу у којој сви могу унети и представљају дух милостивости забринутости за друге тако карактеристика Винцент.

Свети Јован је митрополит и глобални универзитет.

Као Метрополитан Университи, имамо користи од културне разноликости Њујорку, њених интелектуалних и уметничких средстава, и својим јединственим професионалних образовних могућности. Са овим богатство долази и одговорност. Охрабрујемо митрополита заједницу да користи своје ресурсе да служе своје потребе. Као глобална универзитета, ми смо једна од најразноврснијих институција наше нације високог образовања, обогаћен мешавином култура, која допуњује интернационализованог наставни план и програм. Кроз сарадњу са другим институцијама широм света, студија у иностранству могућности, и он-лине курсеве и степени, наш домет обухвата планету. У образовању ученика залажемо да подстакне те квалитете који су потребни за наше алумни да постану ефикасне лидере и одговорни грађани у велики град и динамичном свету.

Истина

Знање у складу са реалношћу, понашање веран етичких стандарда. Свети Јован тврди трострука мисија универзитета да тражи истину кроз истраживање, да се шире кроз наставу и да делује на њега. Вредности Универзитета и користи перспективе различитих култура да помогне својим члановима у тражењу истине и развој етичких стандарда, док потврђујући јудео-хришћанској традицији.

Љубав

Фокусирање и проширење умове и срца за неговање сопственог и туђег добра. Лове изражена у Универзитетској заједници није осећање, али је акција за корпоративне добро манифестује кроз време, таленат и енергију њених чланова. То је одговоран посвећеност да искористе расположива средства и окренути их ка добро човечанства.

Респецт

Свест и поштовање за све појединце. Учтив поштовање за све људе чија разноликост је прихватила и деле у учењу, настави и услуга другима у оквиру Универзитета заједнице и шире.

Прилика

Околности су повољни за служење другима и припрема самог себе за испуњен живот. Вођени центра посвећеност једнакости, правде и хришћанског морала, Универзитет чини своје ресурсе на располагању свим својим члановима да остваре своје појединачне и колективне интересе.

Екцелленце

Тежња, расте, никада нису били задовољни. Тхе Ст. Јохн заједнице оснажује и инспирише студенте, особље, способност и администрацију да успе у програмима који их помажу у свакој области достигнућа.

Сервис

Винцентиан духовност у акцији, као одговор на Божији позив да дају све од себе. Наша обавеза и посвећеност служби не леже само у нашем активном самилости као институције, али у узгоју ових приоритета и вредности у чланова наше заједнице. Ми смо посвећени животу управљањем као чувар Бога датим таленте, ресурса и знања, и терапеута који су одговорили на потребе других.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MA

St. John's University

Мастер програма уметности у Влади и политици у Ст. Јохн Универзитету комбинује ригорозне академске студије прилику да развију вредне практичне вештине које су изузетно ат ... [+]

Тхе Мастер програма уметности у Влади и политици у Ст. Јохн универзитету комбинује ригорозне академске студије прилику да развију вредне практичне вештине које су изузетно атрактивна за широку лепезу послодаваца у јавном и приватном сектору. Имаћете наших малих величина класе, индивидуалне пажње нашег соон факултета, као и флексибилност да се развије ширину и дубину у области владе и политике. Ћете постати стручњак у састављању политика поднеске и извештаје; израду и оцењивање предлога пројеката, резолуције и изјаве за јавност; и завршетка детаљне процене домаћих и страних догађаја и трендова. Програм ће вас припремити за низ могућности у парничном или страних служби, позиције политичке или административне одговорности у јавном или приватном сектору, каријере у образовању, или за даље учење као докторске или студент права.... [-]

Сједињене Америчке Државе New York Италија Rome Француска Paris New York Mills  + 3 Više
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

MSc

St. John's University

Мастер оф Сциенце у рачуноводству (МСП) из Петер Ј. Тобин Цоллеге оф Бусинесс је дизајниран да помогне стручњацима разумеју функцију рачуноводства у глобалном тржишту и у ... [+]

Тхе Магистар наука у рачуноводству (МСП) Од Петер Ј. Тобин Цоллеге оф Бусинесс је дизајниран да помогне стручњацима разумеју функцију рачуноводства у глобалном тржишту и у вези са софистицираним теоријских концепата на практичне проблеме. Потражња за стручњацима у области рачуноводства је драматично убрзала као еволуирали финансијска регулатива и да ће само наставити да расте као корпорације настоје да постану транспарентније. Дипломци програма су спремни да искористе своје образовање и вештине како би постали рачуноводствене професионалце у будућности.... [-]

Сједињене Америчке Државе New York New York Mills Италија Rome Француска Paris  + 3 Više
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
St. John's University

Предиктивне аналитике примењују моћне технике статистички и дата мининг на великим скуповима података у циљу стварања корисне информације, утврдили обрасце и трендове, и ... [+]

Предиктивне аналитике примењују моћне технике статистички и дата мининг на великим скуповима података у циљу стварања корисне информације, утврдили обрасце и трендове, и изградити моделе да предвиде будуће догађаје. Примене ове технике су сада трансформише одлучивања током пословања, влада, здравствену заштиту и академске заједнице. пројектован је потражња за професионалце обавештених у овој области брзо расти у наредним годинама. ... [-]

Сједињене Америчке Државе New York Италија Rome Француска Paris New York Mills  + 3 Više
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
St. John's University

Ови истраживачки и заснована на стандардима дипломирани програма припрема стручне, компетентне, бригу и мултикултуралности васпитача енглеског језика ученика (Еллс). Маст ... [+]

Ови истраживачки и стандарда заснованих дипломски програми припремају професионални, надлежни, бригу и мултикултуралности едукатори Енглисх Лангуаге Ученици (Еллс). Мастер оф Сциенце степена у настави енглеског на Говорници других језика (ТЕСОЛ) нуди два колосека, за оне са и без Нев Иорк Стате сертификацију.

Захтеви за пријем

Молимо погледајте школу Образовање дипломираних услове за упис апликација за детаљне информације пријема.... [-]

Сједињене Америчке Државе New York Италија Rome Француска Paris New York Mills  + 3 Više
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
St. John's University

А Сцхоол зграда Лидер (СБЛ) Мастер оф Сциенце степена или Адванцед сертификат у образовним управи даје интелектуалну окружење које омогућава студентима да усавршава посто ... [+]

Школска зграда Лидер (СБЛ) Мастер оф Сциенце Сертификат степен или Адванцед у образовном управи даје интелектуалну окружење које омогућава студентима да усавршава постојеће знање и развијају нова знања, искуства и вештине у области администрације, процене и наставног плана и програма. Дипломци овог иновативног програма зарадити Њујорк Стате сертификат да постане лидер школа зграда. Степен обухвата концентрацију и предмет који може да се квалификује наставнике и за сталног наставног сертификацију и буилдинглевел сертификацију.... [-]

Сједињене Америчке Државе New York Италија Rome Француска Paris New York Mills  + 3 Više
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Define Yourself @ St. John's University, Visit Us Today