Southern Arkansas University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

AACSB Accredited

Southern Arkansas University "осећа се као код куће" са особним посетама, факултетима и особљем који брину о успеху ученика и заједници кампуса. САУ такође нуди традиционалне и јединствене академске програме који се на националном нивоу пласирају на квалитет и приступачност.

Смјештен у мирном и лепом делу јужног Аркансаса, САУ је одлично место за позивање кући и проучавање широког спектра академских програма, укључујући и јединствене понуде за државу и регију. Поред богатог колеџног искуства у кампусу, Универзитет је кратко вожње од активности на отвореном и представља централни део многих регионалних центара, као што су Текаркана, Схревепорт, Литтле Роцк итд.

Основан 1909. године, САУ је саградио своју посвећеност студентским достигнућима и наставља да расте, како у кампусу , тако и на мрежи , са више од 80 степени у четири различита колеџа и Школу дипломских студија.

Мисија

Мисија Southern Arkansas University је да образује студенте за продуктивним и испуњавањем живота у глобалном окружењу пружањем могућности за интелектуални раст, индивидуално обогаћивање, развој вештина и значајну припрему каријере. Универзитет вјерује у вриједност појединца и прихвата своју одговорност да у својим ученицима развија те вриједности и компетенције неопходне за ефикасно грађанство у промјенљивом, слободном и демократском друштву. Даље, Универзитет пружа окружење које погодује изврсности у настави и учењу, стипендирању, креативним настојањима и служби.

Визија

САУ је квалитетан, свеобухватан, регионални универзитет који шири доступна и трансформативна искуства у учењу.

Циљеви

  1. Имплементирати стратегије које показују учење ученика као најважније универзитетско искуство.
  2. Осигуравање циљева универзитетског учења и циљева опћег образовања постиже се кроз свеобухватни процес процјене.
  3. Запошљавање и задржавање различитих, добро квалификованих факултета и особља које подржавају окружење колегијалности и академске изврсности.
  4. Развити и спровести стратегије управљања уписом које регрутују ученике карактера и академских обећања.
  5. Побољшати задржавање и дипломирање студената.
  6. Успоставити стратешка партнерства и иницијативе за проширење напретка и развоја САУ.
Ova škola nudi programe:
  • енглески језик

Pogledajte master programe » Pogledati Pripremna godina » Pogledati BBA programi » Pogledati BSc programi » Pogledati MBA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Магистар рачунарства и информатике

Комбинација Online и кампус студија Redovne studije September 2019 Сједињене Америчке Државе Magnolia

Програм магистра знаности из области рачунарства и информатике (МЦИС) на Southern Arkansas University је један од највећих, најјефтинијих и изузетно атрактивних рачунарских програма у САД. Програм нуди широк спектар онлајн и курсева на лицу места који су пажљиво дизајнирани да обучавају студенте у теоријама и апликацијама. Наставни план и програм стално се прегледава и ажурира како би одражавала текуће промјене у области рачунарства. Чланови факултета су високо квалификовани - многи са богатим искуством у индустрији. [+]

Програм магистра знаности из области рачунарства и информатике (МЦИС) на Southern Arkansas University је један од највећих, најјефтинијих и изузетно атрактивних рачунарских програма у САД. Програм нуди широк спектар онлајн и курсева на лицу места који су пажљиво дизајнирани да обучавају студенте у теоријама и апликацијама. Наставни план и програм стално се прегледава и ажурира како би одражавала текуће промјене у области рачунарства. Чланови факултета су високо квалификовани - многи са богатим искуством у индустрији.... [-]


Kontaktirajte

Adresa 100 East University
AR 71753 Magnolia, Arkansas, Сједињене Америчке Државе