Pročitajte zvanični opis

Да ли желите да проширите своје знање, ажурирате своје вештине и дођете до следећег нивоа у својој каријери? Наши мастер програми су дизајнирани да задовоље захтеве тржишта. Ми узимамо свеж, лични, хандс-он приступ. Са талентованим професорима и студентима, активно ћете ангажовати и теорију и праксу. Уживали ћете у удобности вечерњих часова или завршити своју диплому у потпуности на мрежи. Пре свега, припремите се за корак са новим поверењем у живот професионалног вођства.

Учење да води у заједничком свету

Добродошли у програме програмера следеће генерације који вам могу помоћи да дођете до следећег нивоа. Било да тражите напредак у каријери или прелазак у каријеру, Elmhurst College има програме за вас. Прибавите техничке вјештине за више платформе које вам требају помоћи у постизању циљева и потенцијала. Развијте нова рјешења за изазове из стварног свијета кроз учење засновано на пројекту. Наши директори програма су ту за вас - помажу вам да преговарате о свему, од одабира класе до правца каријере. Наши иновативни и флексибилни програми су дизајнирани да оптимизују ваше каријерне циљеве и припремају се за рад у многим индустријама високог раста. Ми смо неуморно посвећени образовању који ће вас држати испред криве.

Мастер'с Дегреес

  • Информациони системи рачунара
  • Дата Сциенце
  • Географски информациони системи
  • МБА - скраћено радно време (онлине или на кампусу) за професионалне раднике
  • Управљање ланцем снабдевања

Elmhurst College - прави избор

  • Остварите поверење за успех: наши директори програма нису само стручњаци у својим областима: они су посвећени ширењу вашег досега, преношењу савјета о жару и људским вјештинама које сваком лидеру треба.
  • Флексибилност да то постигнемо: наши студијски програми су дизајнирани да се уклапају у ваш радни распоред. Програми се нуде у различитим форматима како би вам пружили максималну удобност.
  • Угодан избор: Elmhurst College више пута налази у категорији најбоље вредности за академски квалитет и цену.
  • Прикладно Локација: наш леп кампус је само 15 миља западно од центра Чикага и лако се може доћи колима или возом.

Узми следећи корак

Како размишљате о вашим опцијама, охрабрујемо вас да посетите камп Елмхурст. Научићете о нашем процесу пријема, обилазите наш кампус и погледајте себе о чему се ради Elmhurst College . Информације о захтеву: да затражите информације о вашем програму од интереса, попуните наш онлине образац. Ћаскајте са саветником за пријем. Цхат онлине данас. Пријавите се!

Рангирања

Елмхурст се налази на првих 10 регионалних универзитета на Средњем западу, према америчким новостима

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Elmhurst College

Када разумете пословање од једног до другог краја, учините себи незаменљивим - у граду који је један од највећих светских транспортних и логистичких центара. ... [+]

Програм СТЕМ-Десигн.

Повезивање света

Када разумете пословање од једног до другог краја, учините себи незаменљивим - у граду који је један од највећих светских транспортних и логистичких центара.

Као професионално навигирање сложеном и глобалном пословном окружењу, потребан вам је степен који додаје вредност. Са Елмхурстовим МСЦМ организацијама ћете нудити много искоришћено знање у дизајнирању, планирању и управљању добрим ланцима снабдевања.... [-]

Сједињене Америчке Државе Elmhurst
February 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
22 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Master

Elmhurst College

Са магистеријем у управљању пројектима, научит ћете да допрете до различитих дисциплина и функција, говорећи свачији језик, да координирате тим. Научићемо вас алатима и т ... [+]

Буди онај који то чини

Координирати планирање, људе, процес и производ.

Свака организација треба поуздане менаџере који могу преузети одговорност за успјех пројекта. Зато вам у Елмхурсту помажемо да развијете сет кључних компетенција, тако да можете да доставите пројекте на време, у буџету и спецификацији - у широком спектру области и занимања.

Учење вођења у колаборативном свету... [-]

Сједињене Америчке Државе Elmhurst
August 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media