Université Centrale

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Université Centrale је највећи приватни универзитет у Тунису. Пионир и одлучно међународно оријентисан, Université Centrale придружио Унитед хонорис универзитетима, први Пан-Африцан мрежу приватног високог образовања са међународним стандардима.


Université Centrale је универзитет број 1 у целом Тунису и пионир сарадње приватног образовања у Африци са својим новим пан-афрички мреже већа енсеигнеур "хонорис Уједињени универзитета" који обухвата најбоље афричке универзитета./>

Лидер у Тунису, Université Centrale освојио континент са профилима студентским све амбициозније са изазовом интегрисања међународној сцени захваљујући стручности и знања на Универзитету су поносно представљају.

Окретан, Мобиле и заговара заједнички интелигенцију; наш Универзитет фаворизује размену знања кроз културну мобилност и унапређење сваког ученика и учитеља, јер иновација и креативност су подигао на Université Centrale у чин 1. приватном универзитету.

Université Centrale препознаћете по свом снагом запосленост од дипломирања а посебно кроз обуку прилагођен захтевима тржишта рада и у сарадњи са компанијама и испуне међународне стандарде.

програми стручне и универзитетске се стално развијају у нашем универзитету. Université Centrale задовољава потребе данашњег света и има мисију да не само задовољи тражњу, али да буду креативни са својим додатном вредношћу. Ослањајући се на људе, развити своје капацитете и подржава амбициозне снове наших ученика је мото 1. Тренер будућих лидера у Африци.

ЦЕНТРАЛНА Универзитета је:

 • Смарт лабораторије за циљ да подстакне учење кроз рад.
 • симулације центри (здравство, право, трговачко, итд).
 • Иновационих центара: разиграни и повремени простор опремљен најновијом технологијом за промовисање иновација и подстицање предузетништва.
 • Посао Канцеларија за позицију: Коучинг за интерн, радних места 1., дефиниција стручног пројекта.
 • аудиторијуми
 • Језик лабораторије и сертификати
 • библиотека
 • Читаонице и рад
 • мулти-спортска хала
 • Кафетерије и опуштања области.
 • Кампус високо опремљени и повезан (Бесплатан бежични интернет, рачунари повезани Селф-Сервице).

ИЗАБЕРИТЕ УЦ


Универзитет отворен према свету/>


Међународна димензија Université Centrale је присутан од свог оснивања./>

Охрабрен овим струци, за скоро 15 година, овај приватни универзитет у Тунису је данас постала кључни играч за пружање обуке и могућности: дипломе међународно признат, мултикултурно заједницу (у Université Centrale регрутује студенте у скоро 25 земаља), мрежа партнера у свим земљама (Мицрософт, Цисцо, ...), неколико споразума о сарадњи са престижним универзитетима или колеџима у Француској, Италији, Шпанији, Либану, Сирија, Јордан, Алжир, Мароко, Сенегала, Обала Слоноваче, Камерун, Конго, Нигерија, Јужна Африка, Канада, САД, Бразил и Аустралија ...


Институција у покрету/>


Од свог оснивања, постоји скоро 15 година, Université Centrale је стално изнова./>

Данас наши факултети за ученике су више него било ком другом месту место где се може покренути и спровести нове идеје.

наставне методе, отварање курсеви, грађански ангажман, дигитални кампусу, нови алати: способност да иновације је један од наших робних марки.


Каријера одскочна даска/>


Основно образовање и стручно сидро на Université Centrale , волимо да се мешају приступе и пређе очи./>

Ова традиција различитости и мултидисциплинарног чињенице наших институција привилеговани место сусрета и синергије између мисли и акције, што омогућава развој свеобухватније и високим запошљавање наших дипломаца.


Образовање за преузимање одговорности/>


Прва мисија на Université Centrale је да обучи високо квалификованих лидера и руководиоци за јавног и приватног сектора у Тунису и широм света./>

Али наша амбиција је још већи: обучити грађане информацијама које су способне да трансформише друштво и да им распореди своје вредности и пројекте.

МИСИЈА


Претварање нашим студентима који обављају стручњаци за обезбеђивање знања и вештине неопходне за успешно служи економију и Туниса и афричког друштва у глобализованом свету./>


Наша мисија је да отвори врата међународне према вашим циљевима и сновима постављајући себе на тржишту рада, било кроз стручну обуку у директном контакту са процвату посла, или одговарајући универзитетски курс ваш курс са наставницима и ученицима из више средина./>

Ваш позадина, твоја култура и твоја имовина; градимо заједничку успех експлоатације разлике и јачање наше сличности са интеграцијом у средини у којој сте глумац и погонско гориво за његов успех у глобалном свету.

Преко своје мреже, Université Centrale промовише трансфер знања и вештина заједно са јаким играчима у тунисскиј привреди, афричких и глобалним.

Стажирање, школарине, екскурзије, клубови и студентски живот су планирани са разним активностима које ће вам помоћи да истичу у биографији и промовише лични развој унутар нашег универзитета.

Université Centrale , водећи приватно високо образовање у Тунису вас припрема за будућност у иностранству где ће се прилагодити са агилност и разликовати себе као лидера.

ВИЗИЈА


Приватни универзитет у глобализованом занимање водећих пан у Тунису, који нуди иновативни педагошки приступ ученика и културну агилност и "најбољи у класи" у припреми студенте за професионални успех: Нова генерација афрички лидери./>

Ova škola nudi programe:
 • француски

Pogledajte master programe »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Мастер Унутрашња архитектура

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2018 Тунис

Унутрашњост дизајн, главни дисциплина дизајна, обухвата унутрашње уређење приватних и јавних простора. У светлу архитекте, дизајнер ентеријера је официр обучени у пројектном менаџменту и организацији радних тимова, поштовање и закон и норме као кашњења и трошкови. Творац објеката и простори дизајнер, његова улога као главни извођач гарантује неприкосновеност својим креацијама. [+]

Унутрашњост дизајн, главни дисциплина дизајна, обухвата унутрашње уређење приватних и јавних простора. У светлу архитекте, дизајнер ентеријера је официр обучени у пројектном менаџменту и организацији радних тимова, поштовање и закон и норме као кашњења и трошкови. Творац објеката и простори дизајнер, његова улога као главни извођач гарантује неприкосновеност својим креацијама.... [-]


Snimci

Financez vos études à l'Université Centrale avec un prêt sans intérêt