Pročitajte zvanični opis

Деанова порука

„Хвала вам на интересовању за нашу институцију и добродошли на Медитеранску школу бизниса.

Визија МСБ-а је да буде референца за изврсност у образовању у Тунису и шире. Наши ригорозни програми спајају иновативне наставне методе са најновијим напретком у менаџменту, припремајући менаџере и лидере да додају ефикасну и одрживу вредност пословној заједници.

Наши програми имају изванредну мрежу наставника, особља и студената који се окупљају у мултикултурном окружењу са интелектуалном виталношћу која се може успоредити с онима у најбољим институцијама високог образовања широм свијета.

Поред нашег међународног признања од стране два најпрестижнија међународна тијела за акредитацију (АМБА и ЕФМД-ЕПАС), значајан број конференција, семинара и програма обуке који се организују у нашој институцији чине МСБ чвориште за интеракцију између истраживача, предузетника и креатора политике у вези са тренутном економском , социјална и политичка питања.

Ако одлучите да се упустите у доживљај који мења живот и придружите се мрежи од преко хиљаду истакнутих Алумни који желе да направе разлику у региону и шире, МСБ програми су за вас.

Др Леила Трики,

Декан, Пословна школа Медитерана112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Историја

Још 2002. године, СМУ је имала срећу да има подршку својих оснивача који су међу њима корпорације, пословни лидери, професионалци и научници. Овај почетни СМУ тим је покренуо Екецутиве МБА програм који је надгледао Пр. Махмоуд Трики. Придружио му се тим који је укључивао др Таоуфик Јеласси и Набил Трики, затим консултант за стратегију у Бостон Цонсултинг Гроуп у Паризу.

Како је програм добијао замах, тим се проширио и укључио Неилу Гхарсаллах, Станфорд Алумнае са МС-ом за менаџмент; ИТ инжењери Хаитхем Абделкафи и Надхир Доума поред МБА носиоца са Универзитета Георге Васхингтон, Хала Аммар.

СМУ данас броји посвећени тим од преко 60 чланова особља, преко 30 редовних професора и око 1200 студената у кампусу.112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Мисија МСБ-а

  • Понудити глобално образовање кроз стварање и ширење знања релевантних за пословно окружење.
  • Промоција вриједности изврсности, предузетништва, иновација и одговорног водства.

Визија МСБ-а

  • Да би наш универзитет био излог и инспирација универзитетском систему у Тунису и шире: Регионални центар изврсности

Вредности МСБ-а

  • Изврсност
  • Лидерство
  • Иновације
  • Труст112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

Акредитација

Национална акредитација

Све програме МСБ-а одобрава Министарство за високо образовање, научно истраживање и информационе и комуникационе технологије.

Мисија Међународне акредитације

У МСБ-у идемо даље од националне акредитације, с циљем да будемо референца у региону, поносни смо што задржавамо и АМБА и ЕПАС акредитације поред ЦФА признавања.

АМБА Акредитација

МСБ је поносан што има: Једини Мастер у пословном управљању (МБМ) програм у АФРИЦИ акредитован од стране Удружења МБА у Лондону (АМБА, Лондон).

Једини Мастер Мастер у пословној администрацији (ЕМБА) програм у Тунису и међу неколико у АФРИЦИ акредитован од стране Лондонског Удружења МБА (АМБА, Лондон).

ЕПАС Аццредитатион

МСБ је поносан што има само један додипломски програм (лиценцу) у Тунису који је акредитован од стране ЕПАС-а, други у Северној Африци и трећи у Африци.

Европски програм акредитације програма (ЕПАС), који има за циљ да процени квалитет програма управљања и диплома. ЕПАС је део Европске фондације за развој менаџмента (ЕФМД), међународне организације са седиштем у Бриселу.

ЦФА Институте® Аффилиатион

МСБ'с МБМ

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

South Mediterranean University

МБМ у МСБ-у циља амбициозне свеже дипломанте или младе професионалце који имају додипломски студиј у различитим академским срединама који теже приступу високим руководећи ... [+]

Деанова порука

„Менаџер у 21. веку мора да има добро разумевање данашњих пословних питања, свеобухватну команду над основним менаџерским вештинама и течно знање у стратешком размишљању. Управо у овом контексту осмислили смо и развили наше програме. У МСБ-у, обучавамо визионарске менаџере способне да предвидимо промјене и капитализирамо нове могућности које нуди дигитална економија и изазови глобализације.... [-]

Тунис Tunis
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
24 - 30 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Тунис