Volgograd State Technical University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Волгоград Стате Тецхницал Университи

из индустрије специфичне института - за истраживање и образовни центар

ВСТУ је водећи регионални Универзитет, која се убраја међу најбољим институцијама у износу од квалификованих стручњака у региону Волгоград, на југу Русије и неких страних земаља. Универзитет добија добро развијену инфраструктуру, обезбеђује висок професионални ниво и уенцес формирању социјалних особина ученика за њихову успјешну интеграцију у међународној економији. Према стратегији Универзитета тамо је основао истраживања и образовања индустријски комплекс (Цлустер) фокусиран на обуци добро квалификованих стручњака за хигх-тецх сектора привреде.

МИСИЈА

Волгоград Стате Тецхницал Университи је непрофитна организација створена одлука да се постигне образовне, научне, социјалне, културне и менаџерских циљеве, да задовољи духовне и друге захтјеве грађана у образовању, као и разне циљеве за постизање јавних добара.

ВСТУ Циљеви и задаци

● Састанак индивидуалне потребе за обавештајне, културног и моралног развоја путем прима већи и постдипломске стручно образовање, као и даљу стручну спрему.

● Пуњење друштва и државе потребе за обучених професионалаца и са високом стручном спремом, за високо квали ур академског и наставног особља.

● Развој науке и уметности путем научних истраживања и креативне активности академског особља и студената, примени постигнутих резултата у образовном процесу.

● Обука и стручно усавршавање чланова факултета, академског особља, директора и стручњака.

● Очување и обогаћује моралне, културне, научне и вредности друштва.

● патриотско образовање, промовишући љубав и поштовање нације, националне традиције и културног наслеђа Русије, пажљивог однос према универзитетском углед.

● Формирање држављанство ученика, способност да раде и живе под модерне цивилизације и демократије.

● Акултурација.

ВСТУ СТРУКТУРА

Универзитет се састоји од 3 подружница, 3 представништава, магистарским и докторским програме обуке, одељења које спроводе образовне, научне, истраживачке, или креативну активност, структурне поделе даљег стручног образовања, ваннаставне и педагошки рад, припремне курсеве, научни и техничка библиотека, издавачка канцеларија, редакције часописа и масовно тираж новина, друге обуке, научне, информационе анализе јединица, као и поделама које су укључене у методолошким, финансијских и економских, производних активности. Осим тога, ВСТУ обухвата производне и социјалне инфраструктуре.

Тренутно, ВСТУ обавља образовну активност на следећи начин: 7 факултетима пуним радним временом наставу; 4 факултети ванредних и вечерње наставе; Факултет за међународне студенте; одељења пружају додатне услуге образовања (припремни тренинг факултетске за кандидате и Институт за преквалификацију и усавршавање руководилаца и специјалиста).

Ми платити велику пажњу фундаменталних и примењених истраживања и развој приоритетним областима науке, технологије и технолошког напретка, као и излаз науке-дривен производа од. ВСТУ има динамично развија школу металурга, хемичара, машински инжењери, инжењери, заваривачи материјала, инструменти инжењера, као и висок ниво развоја науке, високо-квалификованих стручњака обуку. Фокусирајте се на истраживања одређује даљи иновативни развој ВСТУ.

Трансформације у области високог образовања Руске Федерације су погођени и реализована у ВСТУ као мултилевел систем образовних програма, савремених облика академске активности организације, контроле квалитета, адекватног материјала и техничку подршку.

Повољно друштвено окружење је створена у великом тиму запослених и ученика. Већина њих деле културних и етичких вриједности, чува и развија традицију Политехничке школе.

Развој међународне сарадње и интернационализације универзитета је један од најважнијих инструмената стратегије спровођења ВСТУ. Универзитет је обука стручњака за страним земљама за 50 година. Од 1962. године, било је одржан тренинг високо-квалификованих стручњака за земље Европе, Азије, Африке, Блиског истока и Латинске Америке. Током овог периода, преко 5000 страних студената из 72 земаља широм света су учили руски језик за даља истраживања у другим руским универзитетима. 1650 студенти од њих имају диплому нашег универзитета и 64 док је докторску дисертацију. Износ страних студената је порастао током последњих 5 година и данас постоје 500 страних студената који студирају на Универзитету сваке године. ВСТУ такође нуди широк спектар студијских програма докторских студија и мастер за међународне студенте, који одбрана њихових докторских дисертација.

Обука у руском језику међународних студената захтева од њих неку посебну пре универзитетско образовање. За ту сврху Факултет за стране студенте обуку је основан на Универзитету у 1973. Она пружа међународних студената за даља истраживања на универзитетима Русије на следећим специјалитета: економија, инжењеринг и хуманистичких наука. Студенти овог факултета добију следеће дисциплине у зависности од њихових специјалности: Инжењеринг - руском језику, физике, математике, хемије, информатике, Регионална географија, техничко цртање; Економски - руски језик, математика, информатика, студије земаља, економија, географија; Хуманистичке науке - руском језику, књижевности, културе студије, студије земље, географије.

Период истраживања - 1 година.

Током студија на Факултету за стране студенте обуку ученика уче руске културе, учествују у животу универзитета и града, посетите музеје и имају прилику да покажу своју креативност.

Страни студенти који су предузете обуку језика могу да наставе своје студије на програмима нежење "које су реализанових на нашем универзитету. Обука се одржава од високо обучених наставника, специјалиста и научника у току 8 семестара. Курс студија је подељен на циклуса:

Математике и природних наука Професија (у њој се организује наведена обуку у складу са будућим активностима) Хуманистичке науке, социологије и економије

Студенти који добију диплому диплому и предузели тренинг језик може ићи у за програме мастер које трају 4 семестра.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
  • руски

Pogledajte master programe » Pogledati Programi osnovnih studija »

Programi

Ova škola takođe nudi:

Master

Мастер у хемијско инжењерство

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 семестра September 2019 Русија Volgograd

Хемијски инжењеринг је комплексна метода хемијске и нафтне прераде сировина у производе из домаћинства и техничке сврхе. [+]

Хемијски инжењеринг је комплексна метода хемијске и нафтне прераде сировина у производе из домаћинства и техничке сврхе. Такви производи су: нафта, дизел, машина уља, средстава за прање, постројења и заштиту животиња производи од штеточина и болести, полупроизвода за производњу пластике, гуме, изградњу ауто и завршна обрада материјала.

Мастер програм за оне који имају звање диплому траје 4 семестра. Специјалисти на хемијско инжењерство има широко знање које омогућава да раде на великим, средњим и малим предузећима која производе различите хемијске производе. Током својих ученика обуке започну стажирање у водећих хемијских предузећа у којима уче производњу од најзначајнијих великих носивости хемијских производа органске синтезе; управљање производњом, економских и еколошких питања.... [-]


мајстор у информатици и рачунарске технике

Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Русија Volgograd

Информатике и компјутерски инжењеринг (09.00.00). У оквиру овог програма студената дипломира за рад у следећим областима: [+]

ВСТУ је водећи регионални Универзитет, која се убраја међу најбољим институцијама у износу од квалификованих стручњака из Волгограда региону, на југу Русије и неких страних земаља. Универзитет добија добро развијену инфраструктуру, обезбеђује висок ниво професионалности и утиче на формирање социјалних особина ученика за њихову успешну интеграцију у међународној економији. Према стратегији Универзитета тамо је основао истраживања и образовања индустријски комплекс (Цлустер) фокусиран на обуци добро квалификованих стручњака за хигх-тецх сектора привреде.... [-]