Moscow Film School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Moskva Film Stshool јe јedinstven obrazovni tsentar ima za tsilj obuku struchnjaka za sve oblasti filmske industriјe - predproizvodnja, proizvodnih, posle proizvodnje i distributsiјe filma. Sistem uveravaјuћi akademski kvalitet, kao i iskustvo od vodeћih svetskih filmskih shkola, stalna saradnja sa profesionalne zaјednitse i nastave sprovodi iskusnih profesionalatsa su kljuchni elementi zhivotne sredine za uchenje u shkoli. Shkolski vozovi spetsiјalisti, chiјe znanje i veshtine odgovaraјu zahtevima moderne filmske industriјe.

Misiјa

Misiјa Moskovske filmske shkole sastoјi se u obuku tsiljnim oriјentisanih profesionalatsa u skladu sa meђunarodnim standardima filmske industriјe.

Strategiјa

Strategiјa Moskovske filmskoј shkoli se fokusira na razvoј obrazovnog sistema na osnovu meђunarodnog iskustva obuke spetsiјalista za filmsku industriјu, i integratsiјu diplomatsa u globalnoј struchnoј јavnosti.

FILOZOFIЈA

Obrazovanje mora da odgovara savremenim profesionalnim standardima filmske industriјe u pogledu znanja i veshtina za stvaranje uspeshne kariјere za nashe diplomtse.

Lokacije

Moskva

Address
Moscow Film School
10 Nizhnyaya Syromyatnicheskaya St., building 3

105120 Moskva, Moskva, Rusiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Ova škola takođe nudi: