Read the Official Description

заглавље

О Универзитету

Иннополис Универзитет је руски установа високог образовања усмерена на образовање и истраживања у области ИТ и роботике.

ОБРАЗОВАЊЕ

Образовни процес на Иннополис Универзитету заснива се на најбољим међународним програмима и руских наставних метода. Ученици имају користи од интеграције познатих руских традиција фундаменталне науке и најбољом међународном праксом. Посебан акценат област омогућава Иннополис Универзитет укључити стручњаке индустрије у образовном процесу, на тај начин вођења програма уп-то-дате. Учешће експерата помаже студенти стичу стручно и стварног света знања и вештине. Преко 40% од академских програма посвећен је практичним активностима у облику тимских пројеката. Студенти раде свој стаж и пројеката у партнерским компанијама Универзитета. Ово им помогне да стекну драгоцено искуство и почети са радом тамо након дипломирања одмах.

Иннополис Универзитет има професора и истраживача који су добили своје дипломе из или су радили у водећим светским универзитетима: Царнегие Меллон Университи (САД), ЕТХ Цирих (Швајцарска), Натионал Университи оф Сингапоре (Сингапоре), Университи оф Амстердам (Холандија), Кореа Адванцед Институт за науку и технологију (Република Кореја), Политехнички универзитет у Милану (Италија), ЕУРЕЦОМ (Француска), итд 80 чланова факултета из целог света наставе у Иннополис универзитету. Све основне и постдипломске програми се предају на енглеском језику.

Иннополис Универзитет је ангажован на пројектима и партнерства широм света. Иннополис Универзитет промовише међународне академске размене и развија чврсту мрежу партнерских универзитета. Академска размена је јединствена прилика да се проведу део студијског програма на једном од светских универзитета. Ово је велика шанса, а не само у погледу образовања: размена промовише глобалну сарадњу и интеркултуралног разумијевања. У свету који се окреће да постане космополитски, важно је имати међународну позадину. Академска размена је, мења живот искуства поправља.

заглавље

истраживање

Иннополис Универзитет развија глобалну мрежу академских партнера у циљу интеграције познате руске традиције основне науке и најбољим међународним праксама, створи и подржи систем високог квалитета образовања и истраживања, а у складу са међународним стандардима.

Студенти и дипломци Иннополис Универзитета су укључени у истраживање и развој цуттинг-едге под надзором Прослављен професора и искусних истраживача с обзиром на захтеве наших партнерима. Програми Иннополис Универзитета предвиђају интензивну комбинацију основних и практичних курсева, а стажирање у компанијама, почев од самог почетка студија. Универзитет нуди ИТ образовање високог квалитета за младе стручњаке и инжењера развоја у следећих програма: Софтверско инжењерство, за сајбер безбедност, подаци наука, и роботике. Наставни планови и програми су дизајнирани у блиској сарадњи са водећим светским партнерских универзитета. Због интернационализација стратегија Иннополис Универзитет обучава стручњаке светске класе, стварају и комерцијализује технологија пробој, и доприноси расту знања у свету.

Највише истраживачке активности Универзитета спроводи на иницијативу представника индустрије. Успех ових студија потврђује и чињеница да је значајан дио буџета долази из индустријских партнера. Осим тога, стручњаци из различитих сектора су укључени у реализацију истраживања, који им крст дисциплински чини. 13 лабораторије су у функцији сада у Иннополис универзитету.

заглавље

САРАДЊА

Иннополис Универзитет интегрише науку, образовање и посао. Иннополис Универзитет је основан у корист индустрије. Партнер компаније су укључени у развој и прилагођавање академских програма, утврђивање истраживачких области, избор студената, стажирања и запошљавања наших дипломаца.

Кључне области академске сарадње су заједнички развој и испоруку додипломски и постдипломски студијским програмима, заједничка истраживања, факултет, академску размену (Факултет и студенти) и организацију догађаја од заједничког интереса. Иннополис Универзитет сарађује са великим бројем високо Прослављен институција из Русије, ЗНД, Европе, Азије и другим земљама.

Иннополис Универзитет сарађује интензивно са хигх-тецх компанија које послују у области ИТ њиховим укључивањем у нашим образовним активностима и иницијативама. Циљ сарадње је синергија руских традиција и међународног искуства, обуку стручњака светске класе, стварање и комерцијализација продор технологије и доприносе расту знања.

заглавље

ЖИВОТ Рицх у догађајима

Инфраструктура

Погодан учионице за предавања и тимски рад помогнемо нашим студентима да се фокусирају на своје студије. У спортском комплексу са базеном, теретане и спортских објеката могу присуствовати групи и индивидуалне обуке под надзором тренера. Простране собе за четири кампуса зграде су опремљене са свим потребним ставкама за удобан живот.

ДОГАЂАЈИ

Дневна рутина на Иннополис Универзитету је пун интересантних догађаја. Универзитет домаћин фестивала, конференција, отворена предавања, са учешћем представника хигх-тецх индустрије на редовној основи.

СТИПЕНДИЈЕ

Универзитет Иннополис нуди стипендије које покривају 100% школарине и месечну накнаду.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Innopolis University

Основни курсеви Адванцед Статистицс Напредна Проналажење информација Оптимизација Стечене вештине и знања Дефинишите проблеме са представљеним подацима, дизајнирајт ... [+]

Основни курсеви Адванцед Статистицс Напредна Проналажење информација Оптимизација Стечене вештине и знања Дефинишите проблеме са представљеним подацима, дизајнирајте одговарајуће моделе и процијените валидност модела.

[-]
Русија Kazan
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Innopolis University

Дипломци добијају кључне компетенције у рачунарству, роботици и програмирању. Они уче како да развију оквире и алгоритме за Интеракцију Хуман-компјутер / робот и нова роб ... [+]

Дипломци добијају кључне компетенције у рачунарству, роботици и програмирању. Они уче како да развију оквире и алгоритме за Интеракцију Хуман-компјутер / робот и нова роботска решења са елементима АИ-а. Студенти стичу вештине као што су програмирање индустријских и мобилних робота, развијање контролних алгоритама за роботске системе, рад са рачунарским системима визије и моделовање и предвиђање робота понашања.... [-]

Русија Kazan
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Innopolis University

Мастер оф Сциенце у информационе технологије - Софтверско инжењерство (МСИТ-СЕ) степен је дизајниран за професионалце од једне до две године радног искуства у развоју соф ... [+]

Програм је намењен стручњацима који имају практично искуство у софтверском инжењерингу који су усредсређени на раст каријере и имају за циљ да постану технички лидер, софтверски архитект или пројектни менаџер.

У почетку, студенти су понуђени 7 основних курсева и 4 изборне предмете и онда морају да раде на својим коначним пројектима.

Као део своје коначне задатка, ученици развијају индустријске пројекте у сарадњи са партнерским компанијама Универзитета. Тако, студенти су у стању да демонстрирају вештине које су стекли радећи на својим практичних задатака. Пројектне групе ради под надзором ментора. Менторство омогућава студентима да доносе одлуке и спроводи пројекат док су подржали искусних практичара.... [-]

Русија Kazan
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Innopolis University

Сецуре Системс анд мрежа Енгинееринг је годину дана магистарски програм који је првобитно био доведен у Иннополис Универзитет са Универзитета у Амстердаму (сне на УВ-А). ... [+]

Сецуре Системс и Нетворк Енгинееринг је мастер програм који је првобитно доведен на Универзитет Иннополис са Универзитета у Амстердаму (СНЕ на УвА). Сам програм је веома широк, а студенти ће морати да посвете своје време у потпуности у процесу студија. Програм захтева од 1,5 година искуства у безбедности. Због сложености домаће задатке и темама које током године, имамо свеобухватну Процедура пријема, која укључује тестове и презентације.... [-]

Русија Kazan
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

Kazan, Tatarstan, 420500 RU
Social Media