Read the Official Description

Иркутск Државни Језичка Универзитет датира из 1948. године. Раније носе имена: Иркутск государственниј педагогическиј Институт за стране језике Иркутск Држава Педагошког завода страних језика. Хо Ши Мина.

Статус Универзитета НЕЕДЛЕ од 1996. године. У 2009. години, универзитет је успешно прошао процес сертификације и акредитације, потврђује статус универзитета.

За више од 60 година Неедле - једини језик средња школа на целој територији Сибира и Далеког истока, један од четири језичке универзитета у Русији.

Неедле данас - је:

  • Више од 3.000 најбољих студената
  • 2 институти и факултети 6
  • 10 области обуке студентском и дипломском
  • 9 дипломирани већим
  • Дисертација Савет за 3. језичке специјалитета
  • 12 научних установа
  • Више од 10 страних језика, који проучава наше студенте!
  • Сарадња са универзитетима у Европи, Азији и САД

мисија


Наша мисија је да произведе већи стручно усавршавање кадрова за регионе Русије Сибира и Далеког истока у области образовања, крос-културне комуникације и спроводе основна и примењена истраживања, чији је циљ пружање интеркултуралног и међујезичко дијалог између Русије и земаља источне и западне грађана у глобализованом свету.

достигнућа

Од 2009. године, Универзитет се развија у складу са међународним стандардима система управљања квалитетом, што је омогућило Универзитету у 2011. години успешно прошао процес сертификације и да потврди усклађеност са захтевима КМС ИСО 9001: 2008, ИСО 9001-2008 у руској регистар система, ИКНет и ГОСТ Р.

Универзитет је део конзорцијума хуманитарних универзитета Шангајска организација за сарадњу, као регионални центар (огранак База Организатион) о језицима и култури ЦИС држава чланица.

У 2011. години, универзитет основан Департман професионалних вештина, које су чланице истакнутих јавних личности, успешних пословних људи, професионалних менаџера, чије знање и искуство ће допринети обуку универзитетских дипломаца.

Ova škola takođe nudi:

MA

Irkutsk State Linguistic University

ИГЛОО нуди следеће области: теорија и пракса наставе интеркултурну комуникацију у мултиетничком и мултикултурном окружењу, књижевно образовање ... [+]

СО: Образовање наставника

&nbsp

ИГЛОО нуди следеће области: теорија и пракса наставе интеркултурну комуникацију у мултиетничком и мултикултуралном окружењу,књижевно образовање, информатсиалние технологија у образовању наставника.

&nbsp

Степен: Магистар образовање наставника ПРОФИЛ ФОКУС ТЕОРИЈА И ПРАКСА наставе интеркултурну комуникацију мултиетничког и мултикултурног окружење <бр /> Студенти који студирају у теорију комуникације, националне и културне разлике у конфликт без изградње комуникативног дискурса основу лингуодидацтиц наставе руског језика као страног против полилогуе култура, техникама и методама толерантног друштваОбавештења на поли-етничком окружењу, културна разноликост народа у свету у области говора и пословне етикеције, комуникативан енглеском језику наравно, когнитивне лингвистике.... [-]

Русија Urik
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Master

Irkutsk State Linguistic University

ИГЛОО нуди следеће области: руски, немачки језике, језике на Далеком истоку и југоисточној Азији и теорије превођења и ... [+]

МА: Лингвистика

&nbsp

Дипломирани ИГЛОО нуди следеће области: руски, немачки језика, језицима Далеког истока и југоисточне Азије, теорије превођења и међукултурног / интерлингуал комуникације, ЦОМсветлосне осетљивости лингвистика, теорија комуникације и годишњица међународне односе са јавношћу (ПР).

ОРИЈЕНТАЦИЈА ПРОФИЛ РУСКИ ЈЕЗИК Студенти који студирају методе наставе руског као страног језика, језичке политике и језичког планирања, стварни проблеми лингвистике, руски студије, Језиксметње и проучавање страног нагласка, основа компаративне лингвистике и иновативне приступе у настави руског језика као страног.... [-]

Русија Urik
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom