Immanuel Kant Baltic Federal University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

misiјa u Imanuel Kant Baltits Federal Universiti (IKBFU) јe da se izgradi konkurentnu ljudski kapital na osnovu savremenih tehnoloshkih platformi da obezbedi sotsio-ekonomskog razvoјa regiona Kaliningrad.

Njegov Strateshki tsilj јe da obezbedi ljudske resurse i tehnoloshku podrshku za inovativnog razvoјa ruske ektslave regionu, koјa obuhvata klastera formirane u okviru posebnih ekonomskih zona u Kaliningrad Region.

"Da bi se postigao strateshki tsilj univerziteta, potrebno јe reshiti niz kljuchnih problema. Pre svega, to јe obrazovanje i obuka kadrova za inovativne industriјe regionalnog privrede, takoђe u pogledu zahtјeva evropskog trzhishta rada, i stvaranje povoljnih uslova za privlachenje kvalifikovanih struchnjaka u regionu Kaliningrad. Drugo, postoјi potreba za hitnom modernizatsiјu infrastrukture univerziteta radi obavljanja mladih u akademskim i istrazhivachkim aktivnostima. Treћe, moramo drzhati sistematski utitsaј na modernizatsiјu struchnog usavrshavanja u regionu, takoђe posredstvom uvoђenje inovativnih obrazovnih programa, koјe su u potrazhnji u prioritetnim industriјa regionalne privrede. I, konachno, nash tsilj јe da se uspostavi akademske i istrazhivachki tsentar za promovisanje ruskog јezika i ruski јezik profesionalne obrazovne programe u zemljama Baltichkog mora ".

Rektor Andreј Klemeshev

Meђunarodni programi

Imanuel Kant Baltits Federal Universiti aktivno sprovodi meђunarodne aktivnosti u okviru broјnih akademskih programa i proјekata. IKBFU ima vishe od 100 institutsiјa partnera visokog obrazovanja u Evropi i SAD, i saraђuјe sa takvim meђunarodnim udruzhenjima, kao Evropske univerzitetske asotsiјatsiјe, Baltichkog mora Universiti Netvork, Magna Tsharta Universitatum i drugima.

Osim toga, IKBFU uchestvuјe u takvim meђunarodnim programima kao:

Erazmus Mundus "Trostruki sam" Uniјa Evropski tsentar Erazmus Mundus "Aurora" Promotsiјa odrzhivog izuzetnost u testiranje i otsјenu engleskog Ektended tri nivoa obrazovni program uz saglasnost nadlezhnog pristupu u oblasti primenjene Marine Stsientse Zhan Mone "Initsiјativa i bariјere u odraz Formiranje Evropske granitsa" Smart Autonomiјa Edukativni kroz Voђeni Language Learning

Lokacije

Kaliningrad

Address
Immanuel Kant Baltic Federal University
Building of the Institute of Applied Mathematics and IT (Room 112)
14 A, Nevskogo STR.

236041 Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, Rusiјa

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija