Škole i Univerziteti u Ruandi

Najbolje Škole i Univerziteti u Ruandi 2018

На овој страници можете да тражите универзитетима, факултетима и пословним школама у Руанда. Лако ћете наћи све информације о врху рангираних универзитета у Руанда. Кликните на "Опширније " за детаљан опис универзитета и преглед студијских програма који се нуде.

Пронађи универзитета у Руанда и прегледате своје програме да пронађете оне које вам најбоље одговарају. Добити све информације о различитим студијским опција у Руанда и упоредите школарине и дужину студирања. Можете да уштедите време и контакт директно универзитета у Руанда: попуните Захтев "" бесплатне информације форму, која ће вас ставити у контакт са канцеларијом пријема.

Покрените претрагу за ваше будуће образовање одмах!

1 Rezultati u Руанда

Mahatma Gandhi University Rwanda

MSc MA Руанда Кигали

Као средство увођења, Махатма Ганди Универзитет (МГУ) је водећи Руанде образовна институција, основана и призната од стране Савјета за високо образовање, Министарство просвете, РХ. Републике Руанди. Осим тога, МГУ је Руанда (ввв.мгу.ац.рв) је члан цењене организације по имену Међууниверзитетска савет за Источне Африке (ИУЦЕА). То је непрофитна организација универзитета у источној Африци региону која олакшава одржавање међународно упоредивих стандарда образовања у источној Африци т… [+] ако да промовише конкурентност региона у високом образовању. Поред тога, Универзитет је добио акредитацију од разних међународних организација широм света који побољшава квалитет садржаја и програма отвореног, удаљеност, флексибилан, е-учење и онлине образовања, као што су Интер Савет Универзитета у источној Африци (ИУЦЕА), Међународни савет Опен и образовање на даљину (ИЦДЕ), члан Глобалног договора УН програма, институционалних Члан Удружења за унапређење међународне образовања, САД (ААИЕ), Удружење афричких универзитета ( ААУ) и још много тога. Махатма Ганди Универзитет Руанда је Хигхер Леарнинг институција основана и призната од стране Савјета за високо образовање, Министарство просвете, и Владе Републике Руанде. Циљ овог универзитета је да образује студенте на глобалном нивоу и да их способан грађанин. Универзитет ради као непрофитног институција високог образовања у источној Африци. У овом универзитету да зарадите своју диплому на својим условима. Било да изаберете да научите онлине или у локалној кампусу, можете рачунати на нашу изазовном наставног плана и заштићеним условима за учење. Махатма Ганди Универзитет је институција која обећава да постане један од водећих универзитета кугле "са признатом репутацијом за изврсност у истраживању и настави. Они који се одлуче Махатма Гандхи Университи добити приступ широком спектру програма који формирају одскочну даску ка мору могућности. Ми се трудимо да промовише рекорд постигнућа и успеха у академским изврсности и посао перспективе. Да бисте омогућили наши студенти остварују доживотну дневни ред, ми смо уложили у објекте и особље. Махатма Ганди Универзитет је на челу у коришћењу информационе и комуникационе технологије за подршку учења и поучавања. Ми смо меша употребу електронског учења са традиционалним учења и наставе вредности да би наши студенти флексибилно и динамично искуство учења. Наш циљ је да постанемо водећи центар изврсности академског и пожељна дестинација за све оне који теже за академски испуњава искуство. [-]