Vistula University & Warsaw School of Tourism and Hospitality Management

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Висла Универзитет је реномирана универзитет, награђен од стране независних пољских и страних институција, као што су Перспективи и Рзецзпосполита, Хоме & Маркет аанд Пословном центру клуба.

Унивсерсити се састоји од еминентних стручњака који имају стваран утицај на економском и друштвеном животу, укључујући и проф. Кшиштоф Рибински - бивша потпредседница Народне банке Пољске, проф. Анџеј Олецховски - бивши министар финансија и бивши министар иностраних послова и проф. Лонгин Пастусиак - Бивши потпредсједник Парламентарне скупштине НАТО-а.

Универзитет блиско сарађује са компанијама и подржава пословне предузетништво међу ученицима, што је нешто што га чини издваја у пољском образовном тржишту. Ит офферс основне, дипломске, инжењеринг, магистарским и докторским студијама, спроведена иу пољском и енглеском језику. Основана је 1992. године, а заједно са Европском Академију ликовних уметности и Факултета за туризам и рекреацију формира Висле Универзитети група.

Зашто студирати На Висла

Примите диплому престижног универзитета

Висле Универзитет је наведен у првих десет најбољих не-јавних универзитета у рангу од Перспективи Магазине 2014.

Према Хоме & Маркет, Универзитет је најбољи пословни партнер међу пољских универзитета. Висок ниво образовања гарантује акредитацију организација које представљају међународне академске заједнице:

1 Светски савет и Скупштина о образовању задруге - Једина организација која је у потпуности посвећена да ради интегрисаног учења; 2 Међународна асоцијација универзитета: Међународна асоцијација институција високог образовања; 3 ЦЕЕМАН - Једна од најпрестижнијих акредитације у управљању додељује универзитетима.

Сазнајте од најбољих стручњака

Висле Универзитети Група вам даје приступ најбољим стручњацима који имају виртуелну утицај на економском и друштвеном животу као активни истраживачи. То су главни предавачи Универзитета проф. Кшиштоф Рибински - бивша потпредседница Народне банке Пољске, проф. Анџеј Олецховски - бивши министар финансија, бивши министар Ектериор проф. Лонгин Пастусиак - Бивши потпредсједник Парламентарне скупштине НАТО-а, проф. Јерзи Новак М. - Потпредседник Извршног већа евро-атлантске асоцијације, проф. др хаб. Павеł Бозик - члан Сената Универзитета Уједињених нација у Токију, проф. Нов Фазлагић - експерт у знању, образовању, креативности, иновативности и управљање интелектуалним ресурсима, проф. Римски Фулнецзек - Бивши председник ПЗУ или Даевоо осигурање Управни одбор, Др Марек Кулцзицки - Бивши председник ПБЦ СА Управног одбора Деутсцхе Банк, др Александра Викторов - Осигурање омбудсман, бивши министар за рад. Наш научно и дидактички особље састоји се углавном од практичара, који су стекли своја искуства у реномираним компанијама и институцијама. Сарадња са изузетним научника из академских центара широм света гарантује да је образовни програм одговара стварним потребама глобалног тржишта рада.

Студија у међународној заједници

Више могућности да оду у страним професионалну обуку и образовне пројекте, углавном у Немачкој, Шпанији или Турској. Могућност да учествују у програму размене Еразмус Интернатионал Студентс ', завршио међусобно од универзитета из преко 30 земаља. Учешће у гостима предавања професора из целог света. Поред тога, Универзитет организује Међународна недеља, током које студенти похађају предавања страних професора. Висок ниво универзитета међународног профила је нагласио и награда за најбољу међународну промоцију у оквиру Гениус Университатис 2014 конкурсу у организацији Перспективи Магазине.

Универзитет подржава професионални развој

Универзитет спроводи иновативни програм комбинује посао са КООП-ЕДУ образовања, у оквиру које је сарадјивала са таквим брендовима као што су: Цифрови Полсат, Радваг, Плус. То значи да је могуће да се заврши праксу и стручну праксу у партнерским компанијама и стекну како солидно теоретско знање и савршену практичну припрему, обавезно у оквиру образовног програма на Универзитету Висла. Универзитет нуди учешће у стипендија, професионалне тренинге и међународних пројеката обављају нпр у Кини. Студент фирма Академска група под надзором проф. Кшиштоф Рибински ради на Универзитету, обавља истраживања за спољне компаније. Такође посао спот догађај - прво у организацији студената предавача са пословним стручњацима и отворених дана послодаваца у Пољској се одвијају на Универзитету. Ми одржавање Глобализер - једини програм у Пољској у коме страних студената написати теза у виду пројеката који подржавају пољске компаније за почетак рада у земљи свог поријекла.

Удобни студије осигурати

Све што вам је потребно за угодно студирање је доступан на 25 хиљада м2: климатизованим просторијама, салама за предавања за неколико стотина студената, просторних дидактичке соба, читаоница, библиотека, теретана, спортски центар, 2 ресторана јела и грицкалице из целог свет.

На топлим данима је могуће да се опустите на зеленом и просторног Универзитета дворишту. Зграда је адаптирана за хендикепиране.

Развити и ваш ум и тело

Волите ли спорт? Висла Универзитет обезбеђује више од 600 м2, велики спортски центар прилагођен да играју кошарку, одбојку, мали фудбал, бадминтон и да аеробне (озвучење).

Не морате да тражите место за играње. Користи спортски центар Висле је. Да ли вежбате у теретани? Зграда Универзитет нуди модерну, професионалну опрему која вам омогућава да стане и изграде своје тело. Можете тренирати колико желите и потреба.

Наша мисија

Мисија Висла Универзитета је да обезбеди висок квалитет образовних услуга за међународне студентске заједнице у духу толеранције и поштовања различитих мишљења, погледи и веровања.

Настављајући ову мисију подразумева услове које је развио АФиБВ које омогућавају студентима да стекну теоријско знање и практичне вештине неопходне за самостално решавају проблеме са којима се сусрећу у свакодневном животу. Истовремено, профил образовања на Универзитету има за циљ испуњавање захтева тржишта рада и изазове информатичком добу.

Главни циљ Висла Универзитета је најбоља могућа припрема ученика за њихове будуће каријере и задовољавање потреба послодаваца у локалном и међународном тржишту рада, како у малим предузећима и великим мултинационалним корпорацијама. Универзитет Наставни план и програм се заснива на академском и пословном искуству предавача. Као резултат тога, студенти стичу не само солидну теоријска знања, већ и одлично практично искуство.

Универзитет сарађује са водећим научницима из академских центара широм света, који су позвани да дају гости предавања.

Наше предности

Наш универзитет је међу првих 10 најбољих приватних универзитета у Пољској - 5. место у 2014. рангирање развијен од стране Перспективи и Рзецзпосполита Висла Универзитет је највише Интернационални универзитет у Пољској према рангирању универзитета који је припремила "Перспективи" и "Дзиенник газети Правна" 2014 АФиБ Висла је високо цењена у пословном окружењу: то је награђен "Најбољи партнер у послу" титле од стране уредника Хоме & Маркет-а и Европске медаљу Пословном центру клуба за најбољу стажирање и програма стажирања за студенте Висок ниво студија потврђује међународне акредитације: ЦЕЕМАН у области маркетинга, Ваце - у вези са комбиновањем студије са програмима стажирања, ЈУР - потврђује квалитет наставе Висла је добро успостављен и најстарији бренд међу свим приватним универзитетима у Пољској Можете бирати између 15 области студија, укључујући и 7 који се уче на енглеском
Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
  • Пољски

Akreditacije

  • CEEMAN is one of the most prestigious acreditations within management awarded to universities
  • The World Council and Assembly on Cooperative Education
  • International Association of Universities

Pogledati MA programi »

Programi

Ova škola takođe nudi:

MA

ма у економији

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 2 године October 2018 Пољска Warsaw +1 više

Ако сте већ добили "прошлост" и основне студије и научио основне принципе економије, како у микро и макро-у скали и Ви сте заинтересирани за упознавање напреднијих аналитички алат за проучавање економске феномене - почиње постдипломске студије у Економија. Ви ће развити аналитичке способности и моћи ћете да анализирају економске информације и економска, берза и финансијским кретањима. Такође ћете упознати са економским показатељима и анализама. [+]

Ако сте већ добили "прошлост" и основне студије и научио основне принципе економије, како у микро и макро-у скали и Ви сте заинтересирани за упознавање напреднијих аналитички алат за проучавање економске феномене - почиње постдипломске студије у Економија. Ви ће развити аналитичке способности и моћи ћете да анализирају економске информације и економска, берза и финансијским кретањима. Такође ћете упознати са економским показатељима и анализама.... [-]


МА у међународним односима

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 2 године October 2018 Пољска Warsaw +1 više

Током студија међународних односа на постдипломским студијама ћете проширити ваше знање о структури светске економије, међународних политичких односа, спољне трговине, међународних економских, социјалних и правних питања. Ви ћете научити из угледних личности обликују међународне политике; наши професори имају непроцењиво искуство у практичној примени знања међународних политичких и економских односа. [+]

Током студија међународних односа на постдипломским студијама ћете проширити ваше знање о структури светске економије, међународних политичких односа, спољне трговине, међународних економских, социјалних и правних питања. Ви ћете научити из угледних личности обликују међународне политике; наши професори имају непроцењиво искуство у практичној примени знања међународних политичких и економских односа.... [-]


МА у туристички и хотелијерски менаџмент

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 2 године October 2018 Пољска Warsaw +1 više

Туристичка и рекреативни програм на варшавског туристички и хотелијерски менаџмент (СГТиР) ће вам пружити вештине које су од суштинског значаја за управљање свој туризам предузеће или ко-управља различитих врста за туризам и хотелијерство партнерства. Ви ћете савладати страни језик на нивоу Б2 течно Савета Заједничког европског референтног оквира Европе за језике, и ти ћеш постати надлежни у коришћењу специјализованог језика потребно за обављање своју професионалну делатност. [+]

Туристичка и рекреативни програм на варшавског туристички и хотелијерски менаџмент (СГТиР) ће вам пружити вештине које су од суштинског значаја за управљање свој туризам предузеће или ко-управља различитих врста за туризам и хотелијерство партнерства. Ви ћете савладати страни језик на нивоу Б2 течно Савета Заједничког европског референтног оквира Европе за језике, и ти ћеш постати надлежни у коришћењу специјализованог језика потребно за обављање своју професионалну делатност.... [-]


МА у управљању

Кампус или Online студије Redovne studije Fleksibilno vreme 2 године October 2018 Пољска Warsaw +1 više

Студијског програма покрива кључне аспекте пословања у главним областима пословног менаџмента. Учесници добијају темељно, врло практична знања која ће им омогућити да ефикасно реше пословне проблеме и доносе тешке одлуке које се односе на пословање на оперативном и стратешком нивоу (укључујући и оне које се односе на међународним питањима, са посебним нагласком на специфичности централне и источне Европе). [+]

Студијског програма покрива кључне аспекте пословања у главним областима пословног менаџмента. Учесници добијају темељно, врло практична знања која ће им омогућити да ефикасно реше пословне проблеме и доносе тешке одлуке које се односе на пословање на оперативном и стратешком нивоу (укључујући и оне које се односе на међународним питањима, са посебним нагласком на специфичности централне и источне Европе).... [-]


МА у финансије и рачуноводство

Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 2 године October 2018 Пољска Warsaw +1 više

Ако сте већ добили "прошлост" и основне студије и сте заинтересовани за проширење своје знање о функционисању финансијских институција и банака, анализа економских појава и економске и финансијске ситуације, почети постдипломске студије у финансије и рачуноводство. Студија такође у е-леарнинг система, било где и било када! [+]

Ако сте већ добили "прошлост" и основне студије и сте заинтересовани за проширење своје знање о функционисању финансијских институција и банака, анализа економских појава и економске и финансијске ситуације, почети постдипломске студије у финансије и рачуноводство. Студија такође у е-леарнинг система, било где и било када!

Ви ћете стећи вештине да Десигн системи који се користе у финансије и рачуноводство, за обављање тачна дијагноза појавама и процесима јављају у области финансија и рачуноводства, да развије финансијске извештаје, да управља средства и обавезе финансијских институција, да ефикасно раде са ентитета на финансијском тржишту, као и да припреме планове и финансијске буџете.... [-]